bestfriend Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Anunt gasit in AT. " CONTRAR pretului, suntem exact ceea ce cauti, doua prietene dornice sa te duca pe culmile extazului, oferim sex oral cu fin., normal in pozitii xxx, uro, show lesby, div. fantezii, zona Calea Victoriei, poze reale, pret de criza, 0724718594 ( 0724.718.594 ) Pret 60L " Cind am vazut pozele, mi-am zis "Inca un anunt cu poze furate". Tipa bruneta, tunsa frantuzeste, arata prea bine ca sa lucreze pe banii astia. Dar am sunat, asa, sa verific. Mi-a raspuns o voce tinara, placuta, si m-a rugat sa revin peste o ora, era inca pe strada. Dar mi-a spus ca lucreaza pe CaleaVictoriei, mai exact pe linga Hotel Novotel. Adresa imi era cunoscuta, in urma cu o luna si ceva fusesem la Natalia ( 0726057728 ( 0726.057.728 ) ), si reperele erau aceleasi. MI-a confirmat ca e colega cu respectiva. Am revenit peste o ora si ceva, si mi-am facut imediat programare. Am sunat, mi-a dat numarul de interfon, am urcat. Ma astepta, ca peste tot, in spatele usii. Am intrat fara retinere, si .... surpriza : tipa e chiar cea din poza : bruneta, ten usor masliniu, tunsa frantuzeste, slabuta, 1.6m + tocuri. La fatza nu e o frumusete, dar e dragutza: ochi bine conturati, ten curat, buze senzuale; are probleme cu dantura (dinti incalecati, cred, motiv pentru care are un pic de bot, dar nu deranjeaza). Pe talie, lateral, are un tatuat un delfin, peste care a mai venit cu o floare, ceva; tatuajul e destul de mare, cam de prost gust, dupa mine. Mi-a confirmat ce face: oral neprotejat, fara finalizare orala (sau asta se taxeaza suplimentar), normal, 69. Cind am intrebat-o de sarut pe gura, s-a codit putin, dar a lasat loc de inteles ca pina la urma, cu mine ar accepta si asta. Am platit, m-am dezbracat, mi-a dat un prosop si am plecat la baie. Baia e ok, cam mirosea a canalizare, iar gelul de dus era pe sfirsite (dar mi-a ajuns). Am uitat sa spun, fata m-a asteptat exact cum e in poze, in pantofi cu toc negri, bikini si sutien de aceiasi culoare, intr-un cuvint, a stiut sa se prezinte. M-a asteptat in pat provocator, intinsa pe burta. Am venit linga ea, am inceput s-o sarut pe spate, pe coapse, pe gat..... Trec peste amanuntele astea, ca nu am talentul Sandrei Brown. Fata executa un oral placut, cu limba, cu buzele, viziteaza tot ce e placut si curat la un barbat. Nu se grabeste, e atenta, si nu foloseste mana decit atunci cind e cazul. Cu ocazia asta am vazut ca are si un piercing in limba, care din cind in cind i se mai lovea de dinti. Am trecut la 69; fata e curata, epilata proaspat, intr-un cuvin, o placere. Am stat (e un fel de a spune "am stat") in pozitia asta pina n-am mai putut, ca imi amortise gatul . Am trecut la normal, mi-a pus prezervativul (cu mana), si m-am suit peste ea. Si-a incolacit picioarele in jurul meu, cu pantofii ei cu toc cu tot, si ma tot tragea spre ea, si ma tot contra, si am inceput s-o sarut (FK), si nu s-a impotrivit de loc. La un moment dat am schimbat pozitia, am luat-o pe la spate, amindoi asezati pe o parte. Si am tinut-o asa pina mi-am dat drumul, extenuat. I-am dat drumul din brate, ea s-a dat jos din pat, mi-a scos prezervativul si m-a sters delicat cu un servetel, apoi s-a dus la dus. Apoi m-am dus si eu. Cat timp m-am imbracat, am aflat ca s-a intors de curind din Spania (de aceea nu i-am mai vazut pozele pe net). Mi-a spus ca pozele au costat-o destul de mult, ca sa-i ascunda din defecte (in opinia ei e foarte slaba; in opinia mea, arata perfect, pozele spun totul). De loc, e din Cringasi (si tine cu Rapid) si are 24 de ani declarati. Ca sa inchei : oral de 8, normal de 8, igiena 9+, locatie curata, ii dam tot un 8. Concluzie : 60lei bine investiti, mie mi-a placut. N-am intrebat cit cerea pentru un show lesbi [attach1] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerontosaurusRex Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Poze furate la greu, poate doar seamana si atat. Iata dovada. Acum ca i se vede fata in poze, mai crezi ca e ea? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bestfriend Posted March 30, 2012 Author Share Posted March 30, 2012 Mersi pentru poze, si mai ales pentru cele originale. Intradevar, pozele nu sunt ale ei, dar ea seamana f.bine cu originalul. Daca ma gindesc bine, dupa ce am intrat si am vazut-o, ca sa mai fac putina conversatie, i-am spus ca nu credeam ca sunt pozele ei, ci credeam ca sunt false (tradus de la "fake"), iar ea m-a corectat : "vrei sa spui furate ..." . Iar dupa ce am iesit de la dus, a reluat subiectul, intrebindu-ma : "ce-ai vrut sa spui ca ai crezut ca pozele sunt false ?" Nu mai conteaza restul conversatiei, plus argumentarea ei de la sfirsit, legat de costul pozelor, dar clar se simtea putin cu musca pe caciula. In rest, totul ramine conform descrierii. Toate bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest soricelul Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 @best, este cumva in locatia de aici, colega cu domnisoara Natalya, care mi-a aruncat cateva la obraz (al meu, nu al ei, care nu e vanat) ? http://www.ddcforum.com/index.php/topic,13028.0.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alecu Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Am sunat si am intrebat despre un eventual show. Am cerut detalii despre cum arata partenera de show, la care mi-a raspuns iritata ca sunt destul de clare pozele din anunt - daca am telefonul din anuntul de pe net, acolo sunt zece poze si le pot vedea pe amandoua. Cum tonul ei la o intrebare, zic eu, pertinenta, mi s-a parut de rau augur, am taiat-o, cel putin momentan, de pe lista. N-am mai mers si am ajuns in Vitan - descrierea, pe topicul respectiv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bestfriend Posted April 2, 2012 Author Share Posted April 2, 2012 @best, este cumva in locatia de aici, colega cu domnisoara Natalya, care mi-a aruncat cateva la obraz (al meu, nu al ei, care nu e vanat) ? http://www.ddcforum.com/index.php/topic,13028.0.html da, locaţia e aceiaşi. Aşa cum am spus, şi cum a recunoscut si ea, eşte colegă cu Natalia. Au unele 'accesorii' în comun, se pare : piercing în limbă, tatuaje, acflaşi apartament ... Faza cu câinele n-o cred, dec4t dacă avea câinele legat la gură (mă refer la Natalia) Nu ştiu daca am scris în primul post despre Miruna, zicea că tocmaî s-a întors din Spania, de-aia nu a mai avut anunţuri îm AT pînă acum. O seară bună Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blackman Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 Am fost si eu saptamana asta, am gasit-o in aceiasi locatie aproape de Novotel. Tunsoare cu breton, bruneta, ten creol, sani micuti, fermi si si tari, fundulet bombat. Ca si prestatie, oral decent cu atentie la oute, insa nu acorda suficient timp acestui episod. La normal mi s-a parut foarte stramta si incinsa, se agata de tine, ii simti unghiile pe spate, geme...este acolo cu tine si chiar ii face placere. Finalizarea a fost in prezervativ. In timp ce ma imbracam am mai discutat una alta, fata spune ca a lucrat pe afara (Spania, Franta) dar a apucat-o dorul de casa si s-a intors. Eu am platit 60 lei la sfarsit, un pret bun prestatie, atitudine si fizicul ei. Partida in 3 alaturi de Natalia ar fi 200 lei/h (amanunt pe care mi l-a dat la telefon la inceput). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest simplicity Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Relatez: am fost inainte de Sarbatorile Pascale la domnisoare si am optat pt un show lesbi. Tarif: 200 RON. Avantaj: nu schimbi prezervativul cand treci de la una la cealalta. Dezavantaj: show-ul nu e 100% "pe bune"....fetele nu se saruta pe gura, de fapt nu sunt bisexuale adevarate...se cunosc bine ( de cativa anisori ) si fac doar un banut impreuna.. Una peste alta ... eu nu recomnad show-ul cu ele...mai degraba o partida "simpla" cu Miruna... good value for money... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADRASTOS Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 am fost si eu astazi la Miruna, placuta experienta reconfirm parerea antevorbitorilor mei. pt mine minusul este ca nu se saruta. pacat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jani Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Am fost si eu alaltaieri in jurul pranzului. Bani investiti cu cap..oral superb, cim,pasarica stramta si calda, corp de nota 10,igiena impecabila atitudine draguta, prosop curat etc etc totul a fost cum trebuie sa fie...asa ceva la 60 nu mai gasesti prea curand. Singurul minus a fost ca pe sfarsit cam dadea semne de graba, poate din cauza ca inainte fusese un coleg de al meu idiot care a tinuto 40 min si chiar si asa, cica nu a comentat nimic..eu in locul ei l as fi dat afara Fara doar si poate de revenit ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest addendum Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Jani, Esti bun sa detaliezi povestea cu colegul idiot ? E coleg de forum, de armata, de serviciu, de liceu ? A platit pentru 30 de minute si a stat 40 ? A platit pentru o ora si a futut ca nesimtitul 40 de minute ? Merci, A. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kklavici Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 Pentru ca eram in zona cu treaba am zis sa incerc o programare la domnisoare dar m-am facut de ras Am sunat m-am prezentat si am intrebat daca are timp pentru o vizita dar cand domnisoara a intrebat la cine vreau sa merg m-am blocat si am fost 'certat' delicat ca nu am citit anuntul si daca nu stiu despre ce este vorba si nici pozele nu le-am vazut nu are rost sa pierdem timpul. Drept urmare mi-am cerut scuze ca am sunat fara sa ma informez corespunzator si am promis sa revin cand ajung la birou:) Mai tarziu am dat un sms in care explicam daca mai pot sa revin cu un telefon dar nu am mai primit raspuns. Probabil am parut suspect si am fost banat. daca reusesc zilele astea sa ajung la domnisoare o sa revin cu detalii. multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
varud76 Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 Am fost si eu la Miruna,vineri. Dupa intampinarea de riguoare,am purces la baia,am decartat 60 ron,trecuta la treaba. Muie fara cauciuc,5 min,pus cauciuc,si imi face semn ca sa trec peste ea ca nu vrea sa vina deasupra. Trecut pe la spate,pompat in dusmanie,decartat in cauciuc,dus si acasa. Max 25 minute/60 ron. Nu cred ca mai revin la Miruna,poate la colega. Varu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jani Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 E coleg de armata. A stat 40 si a platit pt o fin/30 min si avea pantofi negri din piele intoarsa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts