Jump to content

Andreea, inalta, blonda tel. 0737.582.709

frafeno
 Share

Recommended Posts

Anuntul din AT: VIN la tine/ hotel, Andreea, inalta, blonda, senzuala, ofer sex oral (neprotejat), normal, domnilor manierati, pozitia 69, diferite fantezii pe care le doresti alaturi de mine, poze reale 100%, satisfactie garantata, 0737582709 ( 0737.582.709 ), 150l/h.

Ati intalnit-o pe aceasta blondina? Are intradevar 183 cm fara tocuri / isi merita banii?

[edit Steroidu: Frate Frana, First Give, Then Ask. Daca nu ai gasit nimic despre fata asta cu search, nu te puteai dezlipi de 20 de centi si 2 minute sa ii dai un telefon? Stii, noi tot restul cam asta facem]

post-2692-150392338472_thumb.jpg

Este o exagerare!

1.sunt 100% convins ca pozele au fost furate Andreei, o fata pe care am vizitat-o in urma cu ceva timp. Fata din poza (Andreea) are 1.75 m / 55 kg, a prestat pe strada Armeneasca la un motel, apoi pe Campia Libertatii.

2.Am sunat ieri la acest numar, mie mi-a spus ca are 1.80 m / 50 kg, azi vad ca a mai "crescut" un pic. Vocea din telefon NU era a Andreei (fata din poza) care mi-a fost de cateva ori amanta.

3.Andreea e politicoasa, vocea este dulce, detaliile le da fara sa intrebi, fata care a postat acest anunt nu a dat nici un detaliu, era plictisita si vocea metalica.

Concluzia, este TEAPA sigur, cu certitudine cea care a postat anuntul a furat pozele Andreei.