Jump to content

Alinuta - 0767151077


I_am_Weasel
 Share

Recommended Posts

OK..in urma cu cateva week-enduri m-am trezit cu chef de prostii asa ca mi-am oferit un "double header".

Prima selectie a fost Alinuta.

 

CRIMINALA rau, 1,76 m, 57 kg, bruneta si apetisanta, te astept la mine pentru a petrece clipe de vis in compania mea, iti ofer sex oral si normal, poze reale, loc. Calarasi, p-ta Muncii. Mai am o prietena, 0767151077 ( 0767.151.077 ) ( 0767.151.077 )  0767151077 ( 0767.151.077 )     

 

Locatie: Piata Muncii

Sursa: anuntul.ro

Pret: 100/fin, 150/ora

Servici: OWO (in functie de igiena), normal cu diferite pozitii.

 

Aspect: Inalta, undeva putin sub 1.80. Corp - bine proportionata. Fat(z)a - OK dar ii lipsea acel je ne sais quoi. Un pic cam blunt (cer scuze pt engezism dar nu gasesc omologul in romana) la fata si la voce. Dupa cum a confirmat si ea pozele de pe anunutul.ro nu-s reale.

 

Comportament: prietenoasa dar nu peste masura. Iti raspunde la intrebari, incearca sa intretina discutia dar nu este teribil de imaginativa. All and all decenta.

 

Prestatie: doua finalizari intr-o ora. Fara comentatii. Foarte docila. Un oral foarte bun, normal cu diferite pozitii. Nu au fost cine stie ce artificii dar in niciun caz nu a fost o experienta neplacuta.

 

In concluzie: este o fata draguta cu o prestatie decenta. Merita vizitata o data pentru corp, prestatie si atitudine.

Pozele nu sunt ale ei, motivand pentru aceasta faptul ca nu vrea sa fie recunoscuta de cunostinte. Pot sa va spun totusi ca are o structura corporala similara cu a titluarei pozelor.

 

[attach1][attach2]

post-524-150392338451_thumb.jpg

post-524-150392338452_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Am vizitat si eu domnisoara in urma cu cateva luni. Locatia langa AGIP, pe partea dreapta cum mergi pe C.Calarsilor. Initial m-am dus pentru o doamna bruneta, 30 ani cu un corp superb din pozele postate atunci pe AT. Desi mi-a confirmat ca am vorbit cu doamna in cauza, cand am urcat sus surpriza...Mi-a deschis o tiganca care mi-a atras atentia ca nu e ea fata care a vorbit cu mine. A aparut o tipa de 21 ani (alta surpriza) care mi-a spus ca doamna cu acre am vorbit a plecat ca escorta la un client vechi. Tanara de 21 ani corespunde ca descriere cu ceea ce au scris mai sus inaintasii mei, dar rog sa-mi confirme unele detalii...

Mi-a cerut 200 deli pe 2 finalizari, am negociat 150 lei pana la urma. Am ramas pentru ca atitudinea era deosebit de politicoasa. Este creola, inalta (1.75 m), supla (55 kg), picioare superbe (asta m-a atras), care se amornizau cu fundul. Am intrat in camera, undeva pe dreapta si cand a aprins lumina am sesizat ca avea cosuri pe fata camuflate cu destul de mult fard. Buzele subtiri (asta nu mi-a placut), dar la chip era frumusica. Sanii nu sunt punctul ei forte, sunt destui de mici cu sfarcuri mici si neerectile. Am negociat oral neprotejat (cu finalizarea oriunde dar nu in gura, pentru ca nu platisem 200 lei). Nota 8 la oral, cu tendinte de DT, am trecut la 69 (eu cunilingus, pizda rasa, desi imi plac flocoasele, cu labii mici). Am intors-o capra si am pompat circa 2 minute, cu palme peste dosul ei incitant, finalizand pe fundul ei (eram "incarcat" de 3 zile). Al doilea numar a inceput dupa circa 5 minute cu un oral adanc de aprox. 10 minute, cu atentie la zonele adiacente. Am pus-o pe spate si dupa un cunilingus, i-am sarutat picioarele superbe. A urmat un umeri-craci, apoi pozitia misionarului, continuat cu un oral din partea ei, pentru ca se lasase "nea Gicu", am postat-o iar "capra" si am pompat circa 15 minute, lovind peste fese, am finalizat  pe abdomenul ei plat.

In concluzie, fata face 150 lei 2 finalizari, desi prefer "albele" picioarele ei perfecte si abdomenul plat m-au determinat sa raman. Pozele de pe AT sunt false, dar fata e frumusica si sociabila. O recomand.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...