donovici Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Buna dimineata si bine v-am gasit. Azi dimineata, proaspat iesit din tura de seara,am cautat ceva distractie. Vizitat AT si luat ultimul anunt de la aceea ora: "Tanara studenta, doresc sa iti satisfac toate poftele. Satisfactie garantata. Oral neprotejat,normal orice pozitie+alte fantezii. Nu ezita sa ma cunosti! Ma deplasez si la domiciliul clientului! Astept telefonul tau! Kiss!" Tarif:150 RON/h, implicit doua numere. Telefon-0745476486 ( 0745.476.486 ) [attach=1][attach=2][attach=3][attach=4][attach=5][attach=6] Sunat,stabilit locul si ora de intalnire. Locatie-Undeva prin zona Romana pe langa KFC. Fata este cea din poze de pe AT, sani fermi,carne moale,draguta la fata.Mi-a confirmat ca are 20 de anisori. Cand am ajuns la destinatie am fost preluat de catre domnisoara de la scara blocului(lucru dragut din partea ei->am sarit peste unele etape proaste cand ajungeam la usa apartamentului unei demeze si dupa ce intram in casa dupa usa, se arata o hidosenie...). Servicii, prestatie:Am fost intrebat daca prefer oral neprotejat,si neprotejat a fost cu o oarecare implicare(din cand in cand se mai foloseste si de maini). Normal in mai multe pozitii fara comentarii.Pentru inceput a vrut din proprie initiativa sa stea in patru labute.Desi am platit o ora(doua numere),in partea a doua,dupa primul numar, am preferat sa stam putin la taclale... Finalizare orala. Concluzii finale: Este un raport bunicel calitate/pret.Cred ca mai are cate ceva de invatat,insa are doar 20 de ani si cred ca in timp se va "perfectiona" in arta amorului pe bani. Mi-a spus ca nu face chestia asta de mult timp. Tind sa o cred pe cuvant. Pentru alte detalii pe care exista posibilitatea sa le fi sarit,va rog sa ma intrebati. Multumesc, Dono Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sexymf Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Cred ca amicul donovici relateaza o experienta cu dra de la linkul asta http://www.ddcforum.com/index.php/topic,13120.0.html doar ca in postul asta cu un alt nr. de telefon. Parca imi amintesc ca dra avea doua telefoane cand am vizitat-o. In rest, toate detaliile coincid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahrami32 Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Buna dimineata! Confirm cele scrise mai sus de amicul Donovici,doar ca fata si-a schimbat locatia undeva in zona Piata Domenii. Pretul este de 100 Ron/ora. Oral nep+ normal. In curand o sa se retraga din acesta meserie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts