Jump to content

Andreea - 18+ - 0721047874


Bobocel
 Share

Recommended Posts

Plimbandu-ma duminica seara prin oraselul nostru fara o destinatie precisa, si  inspirat fiind de versurile celor de la Parazitii -  "N-avea cur nici ţâţe, ca Sandy Bell/Cand m-am trezit, m-am speriat: "Bai am futut un baietel!" am decis sa experimentez o tipa ce din pozele anuntului parea under 18.

 

"ANDREEA, o pustoaica frumoasa de 19 ani si f. igienica te astept pt. o partida de sex asa cum ti-ai dori tu, oral nep., anal si normal, anil, cunil din partea ta si 69, ca locatie ma poti gasi la piata Muncii 150 RON"

[attach=1] [attach=2] [attach=3] [attach=4]

 

So..am purces spre Agip-ul de la Muncii si am urcat la d-ra. Locatia..mizera...prosop minuscul dar uscat si curat, baia infecta. Venisem dusat asa ca nu am fost nevoit sa testez dusul. Nota 6.

 

Fata, exact ca in poze, 160, 40-45 kg, o mana de carne, dar exact se mula perfect pe "modelul" ce il aveam in cap si pentru care venisem. La fata, acceptabila, nu o bagi in seama pe strada. Sani dragutzi, de copil, fund minuscul. Per total 6-7, dar eu venisem pentru asa ceva, si ii dau un 8 (fatza o strica). M-a asteptat intr-o lenjerie foarte modesta, si intr-un halat...hmm..

 

Prestatia. Un oral simplu, chinuit, rapid, mai bine imi faceam eu laba, nota 4-5. A pus imediat prezervativul dupa ce am devenit pregatit de lupta. Oricum asta s-a intamplat foarte repede pentru ca doream sa penetrez un asemenea fundulet.

 

La normal s-a desfasurat mai bine. S-a excitat, s-a udat, a inchis ochii, a tremurat, avea si texte..."asa adanc", "dai, dai". Dupa schimbatul mai multor pozitii, m-am hotarat sa o 'chinui' si anal. Asa ca am dat-o cu lubrefiant si am penetrat-o fara comentarii. A strans cearceaful, a gemut ignit, dar dupa un timp a inceput sa se impinga ea in pula, fiind in doggy, pp ca incepuse sa ii placa.

 

Finalizarea...orala...nu a vrut pe fata deloc, a preferat in gura. A primit spuma alba, cu greu (cred ca am stropit-o pana in fundul gatului, la ce excitat eram pentru ca i venea sa dea la rate), dar a luat-o pe toata si s-a dus la baie cu gura plina sa o scuipe in ghiuveta.

 

Ca experienta....a meritat. Nu cred ca ma mai intorc, insa. Dar cine stie.

 

P.S. Ca o mica observatie....parea ca este speriata de 'pestioc'. Nu parea deloc sa lucreze pentru ea. A cerut banii la inceput, a dat telefonul de rigoare, totul intr-o rutina fortata. Pacat.....

2087_8496f664732a60380c56c3ccfbea1b8c4ad45a97.jpg

2089_189e119bc05d74c86911b12b72009280dce5cf76.jpg

2091_cfcf108d7d69b22f1fae5eae685248d2d918349b.jpg

2093_5d53b01ab0c3a4ef50db5351dfe122833214e3d0.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Salutare tuturor,

am vizitat saptamina trecuta faptura.

Numarul l-am luat chiar de aici de pe forum si din toata lista pe care am pregatit-o a raspuns ea chiar la primul apel pe care l-am facut.

Pretul cum s-a spus mai sus e 150 sex total/ora zice ea doua finalizari.

I-am spus ca ajung intr-o ora, eu fiind undeva in Baneasa la momantul acela. M-a asteptat intr-o rochita "sexy" rosie cu dantele. Cind am vazut-o: soc! Fratilor mi-a venit greu sa cred ca are cei 18 ani legali (zice 18 juma' iar cind am intrebat-o de cind presteaza s-a bilbiit si mi-a zis a... pai de o jumatate de an -adica fix de-a doua zi de cind i-a implinit) pentru ca fata arata mai copila decit multe altele la 16. E genul skinny rau de tot cu un funduletz cit palma, cu bazinul la vedere picior 35, si niste sini neformati complet dar foarte faini. La fata e dragutica, comuna cu un par lung negru prins in spate. Pusilica chiar faina si epilata complet, foarte fina la atingere. Asa ca m-am pedofilat fi-mi-ar naravurile sa-mi fie!

 

Locatia e jalnica un apartament la etajul 3 la baie un prosop ud pe care nu-ti vine sa-l folosesti. Te descurci cum poti si mergi catre dormitor: un pat cu niste cearsafuri super-reciclate si-un televizor la care nu mai stiu ce mergea. Muzica parca

Fata se dezbraca urjent si dupa ce m-am pus pe spate s-a apucat de treaba ... nici nu stiu exact de ce treaba pentru ca ce facea ea acolo cu guritza n-are nicio legatura cu nimic din ce stiu eu. Nu m-am incumentat sa gust din bunatatile sudice din cauza aspectului locatiei dar cu un pic de ajutor de la prietena mea cu care merg intotdeauna si-o chiama Manuela am avut pe ce sa pun un preze asa ca "oralul" a durat vreo 14 sec si-am trecut la munca, fata deasupra. Eram destul de pornit asa ca nu prea pot sa zic chestii ca "i-a placut, a fost extaziata si alea alea" desi parca ceva gemete imi amintesc. Am ridicat-o de fundulet cu palmele si i-am dat de curgea apa pe mine. M-a rugat la un moment dat sa n-o string de fese si-asta m-a cam inmuiat si-am schimbat registrul: doggy, unsoare si-un anus rozaliu si rotund! Am intrat destul de usor si-am pompat din picioare de linga pat fara sa faca figuri pina m-am plictisit. Am vrut s-o asez pe spate cu picioarele in vint si sa-i dau in aceeasi locatie dar zicea ca o s-o doara. Asa a si fost dupa ce-am patruns s-a tot strimbat asa ca am intors-o inapoi si-am bagat pina am descarcat in cauciuc, adinc in funduletul fetei.

N-am mai ramas la al doilea numar pentru ca eram foarte obosit dar nici n-a zis nimic de bani. Pe care am uitat sa zic, i-am dat inainte de a merge la dus. In apartament mai era o fata pe care n-am vazut-o si care cred ca vorbea la telefon cind am plecat.

 

Recaomandari: experienta de bifat dar nu o mai repet.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...