Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare! Am gasit in AT ceva ce arata interesant!

Am vorbit cu ea la telefon putin, voce ok, dar mi-a parut cam obraznica... si nu vreau sa risc...

Stie cineva ceva despre ea?

"STUDENTA sexy si tanara, in cautare de noi aventuri te astept la mine in dormitor pentru a-ti satisface fanteziile tale ascunse, imi place sa fac sex, dar ador sa fac si dragoste, nu ezita. Suna-ma, Pret 100L//2FIN  19 Mar 11:48

0764437697 ( 0764.437.697 ) ( 0764.437.697 ) (0764437697 ( 0764.437.697 ))"

[attach1][attach2][attach3][attach4][attach5]

post-2502-150392338281_thumb.jpg

post-2502-150392338283_thumb.jpg

post-2502-150392338284_thumb.jpg

post-2502-150392338286_thumb.jpg

post-2502-150392338287_thumb.jpg

• Administrators
Posted

@Erigierten: ce ai vorbit la telefon cu ea? in ce zona presteaza? ce face si cati bani vrea? intre ce ore e de gasit? daca ati vorbit la telefon, acum e un moment excelent sa impartasesti si cu colegii tai de club informatiile pe care le-ai aflat.

S

sent via tapatalk

Posted

in banii respectivi mi-a spus ca presteaza 2 finalizari o+n, de anal nu am intrebat,  fk nu este permis sub nici o forma...

voce ok, fara accente dubioase, numai ca mi s-a parut putin cam obraznicuta, poate putin nervoasa... poate am prins-o intr-un mood mai nasol...

curiozitatea ma macina, si cred ca o sa imi iau inima in dinti sa vad despre ce e vorba...

• 1 month later...
Posted

Am vizitat-o pe duduie in cele din urma...

Locatia: Unirii, undeva prin spatele Brd, bloc cu portar care te indreaba unde te duci :o . Am trecut peste acest soc, am urcat, se deschide usa, iar de dupa ea iese o fatuca de vre-o 1.50m imbracata ca in pozele de mai sus. Locuieste singura, garsoniera arata ok, baia curatica (cu bideu), prosop curat, dus cu apa rece :| ...

Aspect: La fata cam uratica, bruneta dar fara sa aibe origini din popoare migratoare, in jur de 20-22 de ani. Slabuta, sani micuti, sfarcuri de adolescenta, putin erictile, cam multe tatuaje.

Prestatia: JALNICA! Parea volubila, si am decis sa raman, insa de cum am venit de la dus, si-a schimbat total atitudinea. Mai acra n-am intalnit. Oral  face numai protejat, si a fost groaznic. Nici marar nu a reusit sa mi-o scoale calumea, normalul si mai groaznic, de parca futi o papusa gonflabila. Nu ii convine ca ii bagi mana in par, pare ca o deranjeaza ca o atingi, da ochii peste cap...Inteleg ca nu permite FK, dar nu te lasa nici macar sa-i dai o limba pe gat...

Concluzii: O experienta total neplacuta, in totala antiteza cu asteptarile pe care le-am avut la inceput!

Nu recomand nimanui! Eu nu mai calc. Ever!