erigierten Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Salutare! Am gasit in AT ceva ce arata interesant! Am vorbit cu ea la telefon putin, voce ok, dar mi-a parut cam obraznica... si nu vreau sa risc... Stie cineva ceva despre ea? "STUDENTA sexy si tanara, in cautare de noi aventuri te astept la mine in dormitor pentru a-ti satisface fanteziile tale ascunse, imi place sa fac sex, dar ador sa fac si dragoste, nu ezita. Suna-ma, Pret 100L//2FIN 19 Mar 11:48 0764437697 ( 0764.437.697 ) ( 0764.437.697 ) (0764437697 ( 0764.437.697 ))" [attach1][attach2][attach3][attach4][attach5] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators steroidu Posted March 19, 2012 Administrators Share Posted March 19, 2012 @Erigierten: ce ai vorbit la telefon cu ea? in ce zona presteaza? ce face si cati bani vrea? intre ce ore e de gasit? daca ati vorbit la telefon, acum e un moment excelent sa impartasesti si cu colegii tai de club informatiile pe care le-ai aflat. S sent via tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erigierten Posted March 20, 2012 Author Share Posted March 20, 2012 in banii respectivi mi-a spus ca presteaza 2 finalizari o+n, de anal nu am intrebat, fk nu este permis sub nici o forma... voce ok, fara accente dubioase, numai ca mi s-a parut putin cam obraznicuta, poate putin nervoasa... poate am prins-o intr-un mood mai nasol... curiozitatea ma macina, si cred ca o sa imi iau inima in dinti sa vad despre ce e vorba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erigierten Posted May 18, 2012 Author Share Posted May 18, 2012 Am vizitat-o pe duduie in cele din urma... Locatia: Unirii, undeva prin spatele Brd, bloc cu portar care te indreaba unde te duci . Am trecut peste acest soc, am urcat, se deschide usa, iar de dupa ea iese o fatuca de vre-o 1.50m imbracata ca in pozele de mai sus. Locuieste singura, garsoniera arata ok, baia curatica (cu bideu), prosop curat, dus cu apa rece :| ... Aspect: La fata cam uratica, bruneta dar fara sa aibe origini din popoare migratoare, in jur de 20-22 de ani. Slabuta, sani micuti, sfarcuri de adolescenta, putin erictile, cam multe tatuaje. Prestatia: JALNICA! Parea volubila, si am decis sa raman, insa de cum am venit de la dus, si-a schimbat total atitudinea. Mai acra n-am intalnit. Oral face numai protejat, si a fost groaznic. Nici marar nu a reusit sa mi-o scoale calumea, normalul si mai groaznic, de parca futi o papusa gonflabila. Nu ii convine ca ii bagi mana in par, pare ca o deranjeaza ca o atingi, da ochii peste cap...Inteleg ca nu permite FK, dar nu te lasa nici macar sa-i dai o limba pe gat... Concluzii: O experienta total neplacuta, in totala antiteza cu asteptarile pe care le-am avut la inceput! Nu recomand nimanui! Eu nu mai calc. Ever! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts