Jump to content

Diana matura 0725089585


bestfriend
 Share

Recommended Posts

Anunt luat din AT.

" DOAMNA matura, 36 ani, curata, serioasa, te astept intr-un cadru intim si discret pt. a-ti oferi companie intima, cer si ofer seriozitate,    0725089585 ( 0725.089.585 )  Pret 100L  "

De data asta am avut mult mai mult noroc.

Locatia e vis-a-vis de Real, pe calea Vitan. Tipa mai lucreaza cu inca 2 colege, ambele brunete, cu origine romanes. Una din ele a coborat sa-mi deschida usa de la bloc, intrucit nu le merge interfonul. Am stabilit totul la telefon (sex normal protejat, oral neprotejat, 69, accepta FK, 100/finalizare) . Cind am sunat ca sa-mi dea adresa exacta, mi-a raspuns una dintre colege, foarte amabila, si mi-a spus ca cea la care urma sa vin a intrat la dus, dar va cobora ea sa-mi deschida. Pina am ajuns sus, doamna a iesit de la dus .....si am avut un soc : era extrem de mica ca inaltime, si va puteti da seama din poze, ca de abia depaseste intrerupatorul de lumina, care de obicei se pune la 1.5m de pardoseala. Era infasurata intr-un prosop. A venit, m-a luat de mina si m-a condus la dormitor, apoi s-a dus sa ia niste servetele umede. Inca nu stiam ce sa fac, nu ma asteptasem la cineva de inaltimea aceea, si nici nu ma atragea in mod deosebit. Am balmajit ceva de genu' : "dar as face un dus, de ce avem nevoie de servetele umede", dupa care am dat-o la intors: " stii, cred ca nu o sa ramin.....". "pai vrei servetele, vrei sa faci dus sau nu vrei sa ramai?" a intrebat ea curioasa. "Si din ce motiv nu ramai" a mai intrebat. Am incercat sa-i explic ca nu ma asteptam sa fie asa mica, la care ea m-a asigurat ca, asa mica cum ea, are ea alte talente, care compenseaza. Tin sa subliniez ca tot timpul a fost extrem de politicoasa. Are ochii deschisi la culoare, si e slabutza. Sanii sunt lasati, cam 3. Pe abdomen are o cicatrice urata, de la pasarica si pina la buric. (pe asta am vazut-o mai tarziu, cind am trecut la actiune).

Eu am iesit din dormitor si m-am indreptat spre holul de la iesire. Pina sa vina colega ei, sa ma conduca si sa-mi deschida usa de la parter, am mai schimbat 2 -3 vorbe cu Diana (asa am aflat ulterior ca o cheama).Ce mi-a zis, ce nu mi-a zis, nu mai tin minte, cert esta ca pina la urma m-a facut atit de curios, incit am ramas. Si nu mi-a parut de loc rau. Mi-a dat un prosop (curat, dar uzat) si o pereche de papuci. Am plecat la baie, am facut un dus si m-am intors (baie e ok, dar nu exceleaza). Ea ma astepta cu prosopul pe ea, pe marginea patului. M-am intins pe pat, si s-a cuibarit intre picioarele mele. A inceput sa ma mingaie tandru, delicat, si vreo 5 minute s-a jucat cu Johnny al meu, fara nsa sa-l ia in gura. La sarutat, s-a mingaiat cu el pe fata, l-a lins, a coborit la oua, pe linga ele, le-a incalzit, le-a luat in cura ei micutza. S-a mai suit pe mine, m-a sarutat pe piept, pe la urechi, pe dupa gat, si iar a coborat jos. si s-a jucat cu limba pe acolo. De abia atunci a inceput oralul propriu-zis. Dupa vreo 10min. am trecut la 69, si atunci am avut, din pacate, o surpriza neplacuta: pasarica ei mirosea nashpa rau, a transpiratie, ceva . Asa ca am evitat-o, intr-o oarecare masura. In acest timp, ea era cu ala mic in gura, si il sugea de zor. A mai avut cateva tentative de al freca cu mina, dar am rugat-o sa lase mina, sa se foloseasca doar de gura. Si fata s-a conformat. Cat am fost in pozitia asta, fata (adica doamna) a gemut destul de tare si a avut cateva convulsii, stringindu-ma in brate.

Apoi mi-a pus prezervativ si am trecut la normal. In momentul cind am trecut pestea ea, m-a incolacit cu picioarele si aproape ca era sa ma sgarie pe spate, asa isi misca mainile pe spatele meu si ma stringea in brate. Nu mai vorbesc de gemete. Am sarutat-o prelung, si nu s-a opus de loc, chiar ia placut. Am terminat in prezervativ, cind am luat-o pe la spate. Am intrebat-o daca s-a prefacut, cind a tot gemut, si mi-a spus ca ea a terminat de 2 ori. Si totul a durat maxim 30minute. I-am spus ca nu a fost curata jos, si ea s-a scuzat, spunind ca ea nu s-a gustat acolo, dar ca si-a facut dus inainte sa vin.

M-am imbracat , am mai sarutat-o odata, si am plecat in graba. A spus ca stie cum e sa te grabesti cind trebuie sa ajungi acasa, ca si ea e maritata  :o

Nota oral : 9 (n-a fact DT)

Nota normal 9 (intotdeauna e loc si de mai bine)

GFA : 9 (Desi cred ca as putea sa-i dau si 10, la cum mi-a vorbit si cum m-a strins in brate)

Locatie : 8

De revenit, macar o data.

PS poate ma repet: pozele sunt ale ei 100% . Am recunoscut si papucii rosii, care se vad in prima fotografie  ;)

Si inca un amanunt: banii i-am dat la sfirsit, de parca m-ar fi cunoscut.

Link to comment
Share on other sites

da, despre ea e vorba. În prima poză se văd şi papuci roşii, nr.35 cred. I-am remarcat că s-a urcat cu ei în pat, şi i-am dat eu jos

Link to comment
Share on other sites

Si eu am avut proasta inspiratie sa zabovesc pret de cateva zeci de minute in iatacul micutzei Diana acum vreo saptamana jumate...Caci asemenea lui bestfriend m-a luat cu vrajeala ca desi e micutza de statura are alte talente ce compenseaza....si am ramas.

 

Sa va explic pe scurt, caci e suficient ca i-am acordat 40 min dintr-o zi agitata de lucru si o hartie albastra de ronisori:

 

- gagica pitica, nu foarte dragutza la fatza, mai degraba comuna, tarancutza; cred ca are anii pe care ii declara.

 

- nu prea fresh, nu cred ca a facut dush inainte, desi toate sustin asta, ar trebui sa se simta mirosul de gel de dush (sau s-o fi spalat doar cu apa dura).

 

- pasarica miroase intr adevar, mie mi a venit mirosul la nas fara sa ma bag la vreun 69.

 

- oral nici prea prea,  nici foarte foarte, apreciez oralul cu nota 6 ( se ajuta mult de mana, nu DT, nu ruperi de ritm, no CIM, dar a stat cat am vrut eu);

 

- normal putin mai bine, dar deja mi se cam luase cheful, cu mare chinuiala am trecut lina de finish in pozitia capritza (evident in cauciuc).

 

- GFE cam de 7-8, e politicoasa, incearca sa te faca sa te simti bine, dar ... pt mine nu au fost de ajuns numai politeturile, ca m-am dus sa fut.

 

Cred ca pretul corect pt cum arata, cat de des se spala si calitatea serviciilor ar fi maxim 60 ron. Eu nu ii mai calc pragul.

Link to comment
Share on other sites

TOT MFD

@bestfriend,

Care poza, care papuci rosii ?

In toate pozele poarta sandale cu toc inalt NEGRE !!!!

    N-am spus că ea poartă papuci roşii, ci că în poză se văd (parţial, na !) papucii roşi care i-a purtat ea cu o zi înainte. Cât despre observaţia legată de note si de miros, ai dreptate : la igienă trebuia să-i dau 5. mea culpa ! Dar chiar a ieşit

de la duş, culmea ... 

Link to comment
Share on other sites

Sunt de acord, poate nu toţi avem aceleaşi standarde, şi nu mă refer la igienă , ci la talentul pe care îl are o femeie cînd face sex , ori care ar fi acesta. Pe mine m-a încîntat preludiul la oral, la această tipă. Aş putea spune că a făcut dragoste cu ăla mic, nu că a supt-o, pur şi simplu. Poate am dat note mari, dar nu le retrag. Îmi păstrez părerea, inclusiv nota proastă de la igienă. Cât despre valoarea serviciilor, colegul Armor are dreptate, tipa nu e de 100lei. Şi ca un amănunt (deloc neglijabil) tipa acceptă negociere, chiar de la telefon. Eu i-am zis că vin dacă acceptă 80lei, si a fost de acord. Am uitat de asta în primul meu post de aseară, scuze, n-a fost cu intenţie. 

Link to comment
Share on other sites

Guest papuasul

Numita "Diana" este fosta "Gabi" care facea pe patroana acum 2-3 ani in blocul de la Perla (paralel cu bulevardul, cel cu parculet in fata) pe la et 5-6 si apoi, anul trecut, pe Ion Mihalache aproape de piata Chibrit la parterul unui bloc lung, tot paralel cu bulevardul.

In a doua locatie a fost o perioada scurta de timp si Miruna de la Mosilor cu Eminescu (0725885456 ( 0725.885.456 ) - http://www.ddcforum.com/index.php/topic,13005.msg72251.html#msg72251) si apoi una care avea anunt cu "asistenta medicala".

Am intrat, am iesit.

Pentru cei care o stiti, nu era futabila nici inainte (eu cel putin nu m-am bagat niciodata), acum insa este si mai daramata.

O fi lovit-o criza.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Poate unii dintre voi o considera "darimata",  dar mie nu mi s-a parut sa fie asa, drept pentru care am mai fost in weekend la ea. Si-a schimbat locatia, lucreaza undeva pe b-dul Chisinau, la parterul unui bloc. Mai are o colega, dar n-am cunoscut-o. La telefon am anuntat-o ca voi ramine la ea in aceleasi conditii ca si data trecuta (70lei/fin.) si a spus ca e ok.

M-a intimpinat infasurata intr-un prosop de baie. Cind i-am cerut un prosop si pentru mine, mi l-a oferit pe al ei (de fapt, mi-a facut semn sa il dau jos eu). Am profitat de ocazie si am pus-o in pat si am sarutat-o jos, sa vad daca nu cumva mai am vreo "surpriza" ca data trecuta. Fata era curata, si dornica. Am facut dus, m-am intors, ne-am suit in pat si am trecut la actiune. A inceput cu acelasi oral delicat, neprotejat, fara sa se foloseasca de maini. Trec peste amanunte, dar mi-am dat seama ca tipa e super - excitabila (sau nimfomana, poate am mai spus in primul post). Cind am sarutat-o pe picioare, si i-am sarutat degetele, a inceput sa geama de mi-era rusine mie de vecini. Intai am crezut ca se gadila, dar apoi mi-am dat seama ca era numai placere pentru ea. Asa ca am continuat  :-*  Cind am inceput sa-i explorez iar pasarica, mi-am dat seama ca gustul ala neplacut, mentionat in primul meu post, nu era de la faptul ca e nespalata, ci era defapt o secretie a doamnei in cauza.

De la oral am trecut la normal, intai ea  a stat deasupra (pina si-a dat drumul, dupa declaratia ei personala) apoi am stat eu peste ea, pina mi-am dat eu drumul, epuizat total. M-a sters cu un servetel umed, si m-a lasat sa-mi revin. Totul a durat in jur de 25-30min. Am platit la sfirsit, si am plecat total satisfacut.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...