Root Posted December 8, 2021 Share Posted December 8, 2021 0734802700 Este vorba de masaj erotic nud, cuprinde masaj de relaxare, body to body și erotic cu finalizare, 1h, 200 lei. Al doilea tip de masaj cu o permisivitate crescuta și o senzualitate mai mare, este 450 lei, in total. Oral protejat FK in functie de igiena. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Posted October 12, 2022 Author Share Posted October 12, 2022 Este vorba de masaj erotic nud, cuprinde masaj de relaxare, body to body și erotic cu finalizare, 1h, 200 lei. Al doilea tip de masaj cu o permisivitate crescuta și o senzualitate mai mare, este 450 lei, ( o+n ). 0734802700 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
realmcsar Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 Din lipsa de alternative am ajuns si eu la aceasta ... pasarica. Era pe lista mea lunga, citisem diveste lucruri despre ea, eram curios care este adevarul si nu ma asteptam sa descopar ceva nemaivazut. Detaliile mi le-a trimis prin mesaj, diverse variante, preturi maricele. Am ales masaj si cuni. Locatia undeva pe la Sala Palatului, conditii f bune. Ea o fatuca ok fizic dpmdv cu sanii mari. A inceput un masaj de relaxare pe care ea il considera piesa principala in consumarea timpului sedintei. Gambele mele nu au mai primit o asemenea atentie de pe vremea pustoaicelor de la Amazonia. Dupa multe minute de masaj de relaxare (eu venisem pentru masaj erotic) m-a mangaiat usor cu pieptul si m-a pus sa ma intorc sa inceapa asaltul catre organul meu. Am rugat-o sa se intinda si ea pe burta, sa pot sa-i mangai si sa-i admir corpul. A sarit ca arsa, speriata, ca nu cumva sa ma frec cu organul de ea. Am intors-o si am inceput sa-i gust pasarica. Nu are o pasarica care sa ma incante foarte mult. Foarte repede s-a retras si a preluat conducerea sa ma faca sa ejaculez. Nu avea rost sa insist cu nimic ... Nu am simtit nimic erotic in vizita la ea, se vede ca are experienta si doreste sa detina controlul, sa se intample doar ce are ea programat, nu lasa sa se intample nimic din ceea ce considera ea ca este in plus. Nu am cerut nimic in plus, nu am insistat nici cu ce am ales eu extra (cuni), m-a lasat doar sa bifez ca am dat limbute, dar nu m-a lasat sa ma bucur de actiune, nu a participat, nu si-a dat silinta pentru o sedinta peste medie, nu a oferit erotism. A fost o sedinta stearsa, o laba trista (ca sa folosesc expresia cartierului si a tineretii). Nu este teapa, dar este un serviciu scump pentru ce ofera. Am vazut ca este destul de cautata, imediat dupa mine a rugat un alt doritor sa mai astepte 15 minute sa apuce sa pregateasca camera si pe ea. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Stratocaster Posted November 13, 2023 Popular Post Share Posted November 13, 2023 Aflat într-o stare absolut depresivă și ducând lipsă de idei mai bune, mintea mea în gândul ei mă tot îndemna să fac ceva... orice... și, cum puterea de persuasiune îi e mare (mai cu seamă că e auto-persuasiune), am căzut în mrejele ei înșelătoare, am deschis Publi24 și am început să scormonesc. Și am dat peste anunțul tipei ăsteia. Nu îl mai citez, nu îl mai repet, e același de hăt vreme. Pozele așijderea, reale. Telefonul este 0734802700. Cum, din nou, nu eram convins dacă vreau sau nu să depun efortul necesar spre a fute, m-am gândit că oi vedea eu la momentul respectiv. Am sunat-o, a răspuns, mi-a zis ce era de zis, am purces, am ajuns. La fizic, domnișoara mie unuia mi se pare că e cam de 7. Nu arată în niciun caz rău, dar jur pe roșu că, la nici 10 ore după eveniment, dacă aș vedea-o pe stradă nu aș recunoaște-o. Există maseuze pe care le-am vizitat o singură dată acum 15 ani, la modul pur obiectiv erau mai urâte, dar pe care le-aș recunoaște dintr-o privire. Din punct de vedere vizual, tipa asta nu mi s-a întipărit vreo secundă pe retină, pentru mine este echivalentul unui pahar cu apă într-o zi cu ploaie. Ca atitudine, tot cam de 7. E genul amicală, nu vorbește excesiv (ceea ce e bine), e ordonată în exprimare, politicoasă, dar nu face vreun efort să fie o persoană caldă (probabil ăsta e de fapt PRIMUL motiv pentru care nu aș recunoaște-o). M-a întrebat care dintre masaje mă interesează, i-am răspuns că mai bine vedem pe parcurs încotro se îndreaptă lucrurile, în funcție de interacțiune. Apartamentul e foarte curat, întunecat, extrem de impersonal, iar în cameră era frig. Nu acel frig care îți face dinții să clănțăne în gură, ci ăla în care, dacă stai nemișcat o vreme, ajungi să te gândești cu voluptate și neîntrerupt cât de bună ar fi o pătură de lână. Per total 6 pentru locație: - un 10 pur, strălucitor, pentru igienă; - un 4 pentru apa caldă care vine după cinci minute (dacă vine, dușul de la venire l-am făcut rece); - un 7 pentru lipsa de personalitate dezolantă a locului; - un 4 pentru temperatura din camera de masaj, care ar trebui să fie la 25-26 de grade; - un 5 pentru faptul că, deși uleiul de masaj era călduț, ea avea mâinile extrem de reci. Masajul de relaxare e făcut moale (nu mă deranjează asta, nu sap șanțuri). Cel mai adesea făcut cu o singură mână. Astfel, în loc să îl facă bi-lateral, lucrurile se lungeeeeesc... și se lungeeeeesc... gamba dreaptă... coapsa dreaptă... gamba stânga... coapsa stânga... fesa stânga... fesa dreaptă... AMBELE FESE (ah, în sfârșit, ambele mâini)... lombar stânga... lombar dreapta... hemitorace dreapta... hemitorace stânga... omoplații (ce, credeați că amândoi? da' care-i graba??? unu' câte unu'! temporizezi, plimbi mingea în propria jumătate de teren,nu "dai lung p-a doua")... umerii (în sfârșit, amândoi deodată!!!)... Mă simțeam exact ca voi în timp ce citeați pasajul de mai sus. A durat chestia asta vreo 45 de minute. Nota pentru masajul de relaxare este 4. Dacă făcea absolut același lucru în 15-17 minute (lucru perfect posibil fără să mărești viteza mișcărilor) era de 8 spre 9. Până la urmă, a binevoit să treacă la body-massage. Aici, sincer, sânii ăia mari și grei s-ar simți absolut minunat... dar, după exercițiul de răbdare la care fusesem supus mai devreme, efectul senzației era mult diminuat de nervii pe care îi aveam. Eu unul, știind destul de bine cum arată un masaj erotic beton (chiar dacă nu e foarte permisiv), nu pot să îi acord mai mult de 5, pentru că a durat fix 6 minute: 3 pe spate, 3 pe față, timp în care se eforta timid să obțină o reacție de întărire, iar eu urlam "Fato, pe vremea când eu eram client la Tao tu probabil abia începuseși să nu mai vorbești peltic! După ce m-ai adus în culmea dracilor acum mai vrei s-o și scoli doar plimbându-ți pieptul pe mine???"... dar urlam în sinea mea, ca orice om educat. Și după 6 minute de body-massage, mă întreabă ușor panicată dacă rămân la masajul de 200 sau vreau să trec la 450... Dacă ce face D-ra Pamela e o metodă de marketing pentru a se asigura că mai primește 250, e cea mai stupidă metodă de marketing de care am dat până acum. Când clientul spune la început "hai să vedem ce o ieși", practic dă mână liberă să fie ghidat încotro vrea demoazela! Să îl enervezi... poate e și asta o opțiune, dar sigur nu cea corectă. Recunosc, am pus-o lângă mine în pat și m-am înfipt direct cu limba între picioarele ei mai mult de draci și de ciudă. Mai straniu e că tipa s-a umezit aproape instantaneu și a terminat în maximum 3 minute, fără vreo tentativă de a simula. După care, surpriză pentru ea, o aștepta un falus erect. Sunt și dracii ăștia buni la ceva, te încrâncenează . A pus guma, a schițat să pună și lubrifiant, dar i-am zis că în mod sigur e destul de udă încât să nu aibă probleme. Am intrat cu un pic de milă, totuși, dar după aia am accelerat constant vreo 5 minute până am finalizat, cu o lipsă totală de interes dacă și ea s-o fi simțit bine sau nu. În fond, nici ea nu dăduse doi bani dacă îmi place un masaj de relaxare de 40 de minute, așa că... Duș la plecare, zis mulțumesc, plecat. Probabil că pentru ea am fost clientul perfect, a avut doar 15 minute de îndurat activități cu tentă sexuală. Dar eu personal nu îi voi mai trece pragul a doua oară. D2D - o oră și șapte minute Preț 450 RON pe care mai bine îi lăsam în portofel. Eh, și uite d-aia am ajuns să prefer maturele! 2 1 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonPadre23 Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 Am vizitat-o pe Pamela de multe ori de cand am descoperit-o acum 2 ani si ceva. Cumva am facut click cu ea de prima data: am apreciat igiena perfecta si masajul de relaxare - a fost exact ce trebuie, spre deosebire de alte fete care te ‘mangaie’ 5-10 minute si gata. Pare intr-adevar uneori timida sau retinuta, dar este o fata cultivata cu care ai ce discuta ca preludiu sau intr-o pauza, iar pe mine ma excita si ce are in cap o persoana, nu doar aspectul fizic. Luand in calcul ca a mai si slabit in ultima vreme, e ceea ce trebuie pt nevoile mele - plec de la ea mereu reimprospatat 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
varud76 Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Salutare, Gresesc eu sau DonPadre23 si-a facut cont exact pentru a o elogia pe Pamela !? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratocaster Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Vărule, de ce ești atât de răuvoitor? Eu unul n-am auzit să existe cazuri în care se fac recenzii la comandă sau fata își face user și se recenzează singură. Nu există 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 @varud76, asa cum bine a punctat @Stratocaster, nu exista asa ceva, exista o etica pe care fetele o respecta, unde am ajunge daca si-ar face fetele conturi false de pe care ar posta recenzii elogioase ? Nici eu nu am intalnit, de prin 2002 incoace, asa grozavie, nu are cum... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratocaster Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 @varud76 Vezi? Ditai moderatorul e de aceeași părere! Mai rămâne să găsesc pe undeva un al doilea reprezentant al masculinității românești care ar folosi cuvântul "reîmprospătat" despre sine, cu excepția celor ce se trezesc din comă profundă în urma contactului dintre dovleacul propriu și un obiect contondent pe care scrie cu auriu DEX. Otherwise, all seems legit! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spablo35 Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 aveti grija la ea: am fost o data si dupa cateva zile mi a scris mesajele la telefon de jenul: "Buna, ce mai faci?" foarte riscant... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratocaster Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 @Spablo35 Așteaptă un pic și ca apărea DonPadre23 să îți spună că el n-a făcut niciodată așa ceva. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts