Jump to content

Zeita afrodita 0742809092


misu
 Share

Recommended Posts

  • Replies 21
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Americanul

    8

  • birmii38

    3

  • bombardier

    3

  • Analyst

    2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Misu, mersi pt. review.

Data trecuta cand am fost la salonul acesta (pe care in general nu-l recomand) am vrut s-o aleg si eu pe Anca. Ma bucur acuma ca n-am facut-o.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Cica au 3 fete noi, dar de o sapt. imi tot promit ca le vor pune pozele. A fost cineva?

Tare ma tem ca-i doar reciclare de fetze vechi.

 

Ce s-a intamplat cu postul lui misu in care o aprecia defavorabil pe Anca?

Link to comment
Share on other sites

este o tipa care spuen ca a lucrat la afrodita acum lucreaza pe cont propriu,eu nu am fost la ea dar m-am intretinut cu ea pe mess,am negociat la 50 de roni nr

Link to comment
Share on other sites

birmi, care-i tipa. Eventual scrie-mi ID-ul in PM sau e-mail. (Ca daca il pui aici pe site dau navala toti desteptii read-only si nu va mai fi 50.)

Link to comment
Share on other sites

Cam cand sa fi fost tipa aia la Afrodita? Eu nu prea cred ca recent.

Mi se pare ca alta este situatia acolo, din pacate politaii de dincolo au sters pozele. Ca se rahatesc si aia pe ei.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Ce s-a intamplat cu postul lui misu in care o aprecia defavorabil pe Anca?

 

Raspunsul e simplu: « Last Edit: March 18, 2012, 12:57:31 PM by misu ».

 

Link to comment
Share on other sites

ex afrodita 0753581924 ( 0753.581.924 ) ma ajuta cineva sa incarc pozele?Ai dreptate colegu cred ca este denisa de pe motilor dupa poze

Link to comment
Share on other sites

Nu par a fi pozele ei...asta din poze pare mai buna si mai ingrijita decat cealalta....

 

Pret 100 LEI Tanara bruneta, silueta, 22 ani, studenta, ofer masaje de neuitat in cluj napoca, locatia o alegi tu. Pretu este pe ora.

Email: alisa_karina@yahoo.com

 

Anuntul de mai sus l-am gasit azi in Pta az.

Am sunat, in speranta ca e vreo tanara speranta (wow, ce joc de cuvinte !) la aparatul numit cordeala.

Mi-a raspuns o voce de tarancuta prostuta, "studenta" la muls vaca...poate... Tarif: 100 ronisori pentru o un masaj cu Manuela Laberman fiica lui Aron Pumnul  sau 150 daca vrei si "ceva" sex. Fara locatie, spune ea. Initial, am renuntat atat pt. minciuna cu studentia cat si pt. faptul ca nu are ogeac.

Intru pe ymess si constat ca adresa e reala si ca tipa e online. Insist cu ogeacul si imi spune ca ma pot duce la ea (Gheorgheni, str. Brancoveanu).

Acolo incepe aventura:

1. Locatie: ap. 2 camere, modest, modest mobilier, hol mic, pantofi masculni si scalciati la intrare, canapea-coltar mare, acoperita cu un cearceaf curat, prosop curat, buda invechita, relativ murdara, cada, apa calda, sapun lichid pe fundul unui flacon, prosop curat, slapi daca vrei

2. Tipa: inaltuta, slabuta, ochelari, saten/ brunet, ochi caprui, tzatze mici, ferme, sfarcuri care se intaresc usor, pruna rasa si interesanta la vedere, putin adanca si stramta (incercat cu degetul), unghii mici si prost intretinute, dinti cam galbeni, IQ intre 60- 80, GF ioc, probleme de comunicare, pana de curand salariata la Zeita Afrodita sub pseudonimul Alina.

3. Intelegerea: desi ezitam, am ramas....din lipsa de plictiseala  ....cu greu, am facut-o sa priceapa ca vreau si sex si a acceptat pt. 120 RON normal, fara oral.

4. Actiunea: nu a vrut sa faca un dus cu mine, asa ca l-am facut singur si am revenit in camera. M-am tolanit pe pat, ea cautandu-si cremele (Nivea). A vrut sa inceapa masajul fara a-si da jos chiloteii si desuul semitransparent pe care-l purta, insa s-a executat cand i-am cerut asta.

Masajul, foarte foarte slab...un fel de atingeri timide, pe trasee bine stabilite si fara a devia de la ele...condusa parca de GPS  Cu vagi atingeri ale intimitatilor (cur, bile, mataranga). Dupa vreo 10 minute, mi s-a ordonat stanga-n-prejur. Io m-am executat, asteptand cu interes sa-mi unga si partea ventrala. Dupa cateva mangaieri, a inceput sa-si frece sanii de ciocanel si de pieptul meu puternic Fooaaarrttte timid si cu capul ridicat la max, cu grija ca nu cumva gura ei sa se intalneasca cu ceva nemaiintalnit ! Cand s-a ridicat de pe mine am vazut ceva ce eu unul n-am vazut decat in poze sau in pornoshaguri: desi uscata la inceput, tipa s-a excitat in asa hal incat ii curgea efectiv seva din gaoaza....o limfa clara si consistenta....dar, impreuna cu un miros persistent de femela sconcs in calduri Puah ! Astfel incat ma zbateam in contradictoriu: zemuiala ma excita, mirosul ma zgaria pe ORL. Pentru a vedea cat o pot supraincalzi am inceput sa ma joc cu degetul pe la si prin scorbura...nu prea mult fiindca a inceput sa-mi spuna ba ca nu-i place (abundenta zemii o contrazicea), ba ca o doare (nici vorba, am fost bland ca zefirul), ba ca nu vrea sa se excite prea tare (mai plauzibil). Am lasat-o in amarul ei si am asteptat sa scoata un prezervativ, o camera de bicicleta resapata, un balon, o punga de 1 leu, ceva....Nimic, a inceput sa mi-o ia temeinic ad labam...mormaitul meu de insatisfactie, a facut-o sa ma intrebe ce nu-mi place....i-am spus ce e NOK si ca, tinand cont de faptul ca trecusera abia vreo 15 minute, daca mai continua, o sa-i dau exact jumate din suma initiala...ca joia la Afrodita. N-a avut nimic impotriva, am reusit cumva sa elimin surplusul de material seminal, am fugit la baie unde m-am chinuit sa storc flaconul de sapun lichid, decartat cu maaaaaaarrrrreeeeee parere de rau 60 RON si plecat acasuca unde-i cald si bine

Mentiune: a trebuit sa-mi spal din greu mainile ca sa scap de mirosul ei patrunzator. Musai sa revad filmul Scent of a Woman 

Mantiune II: Afrodita e o scoala slaba 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Prima data o remarca referitor la inceputul acestui thread (parca era insa mai lung, s-o mai fi pierdut postingurile vechi). Am vazut-o pe Anca intre timp in noua locatie impreuna cu Ina. Cat o vezi din spate e ok, dar are o fata foarte urata cu piele foarte urata.

 

Acuma la tema principala.....

 

S-a intamplat candva, nu chiar foarte demult, dar nici chiar recent ca mi-am facut o programare la Tania. Din varii motive insa am ajuns prea repede, am intrebat daca pot sa raman sau sa revin mai tarziu. Bineinteles nu m-au lasat sa plec si mi-au propus sa intru la alternativ pe motiv ca Tania poate sta numai jumate de ora avand alta programare. Mie nu-mi prea place ca imi trebuie destul de mult timp sa ma acomodez cu o tipa. Dar asta era, scos 80 de lei pt. alternativ nud.

Acuma pe cine sa aleg? Trebuie sa remarc ca in tot salonul asta singurul care isi stapaneste meseria e fotograful. De fapt cred ca o fi o femeie, maiastra in a face fotografiile astfel incat sa ascunda defectele fetelor.

Bun Tania era deja fixata, desi cand am vazut-o nu m-a prea incantat. Ce sa zic, se aliniaza tipele si cand te uiti la ele una e mai taranca si mai diforma ca cealalta. Ma rog, am ales-o pe Tania si pe Dana. Pe Dana pt. ca avea un top de ala marinaresc care ii statea bine, pe Tania in contra ca avea niste pantofi de zici ca i-o purtat inca 10 ani dupa ce i-o aruncat un boschetar. Nu stiu ce e asa mare lucru sa se aiba grija la detaliile astea. Pina la urma sunt curve si ar trebui sa stie ca noi barbatii futem in primul rand vizual, nu pot ca femeile normale sa impuna intunericul.

 

Bun, decartat banii, facut dus, dupa aia asteptat vreo 10 minute sa vina Tania (mda... cica nu are timp), de parca nu s-ar auzi in casa ca ai terminat dusul sau or fi crezut ca fac 2 ore.

Vine Tania se urca la mine pe pat in chiloti. O atentionez si-mi raspunde ca a uitat, nu-i obisnuita sa fie masaj nud, de obicei clientii vor doar topless. (De ce oare ...) Si-a dat jos chilotii. Ma intreaba daca doresc sa ma maseze si la scula. Pai da cum.... Pai cica la alternativ multi clienti vor ca numai a doua fata sa-i termine. Ma rog, gusturi diferite, poate si smechereala din partea ei. Dupa ce era clara treaba ma intreaba cate finalizari vreau. Pai cat mai multe.

Se apuca de sculat scula, nici macar n-o face rau. Intre timp m-am si obisnuit cu fata ei, poate nici nu-i chiar asa urata, ii sta bine ca are parul valurit si blond. Enervant e ca apropie pula de gura dar bineinteles nu ti-o suge. Si mai enervant e ca daca vrei sa-i faci o propunere te indeamna sa-i spui ce propunere ca dupa aia sa refuze, desi stia de la inceput ca nu va accepta. (Ma refer la propunere de oral pe mai multi bani, la fel si la propunerea de mai tarziu de sex si de dupa aia de lins in pizda.) Deci laba o face ok dupa parerea mea. Nu as zice insa ca depune excesiv de mult efort. S-o lasam asa ca-i ok.

Ce m-a enervat foarte tare este ca e masaj nud dar nu a vrut sa-si arate pizda. Deloc. Nu-i vorba de atins, doar de privit. Am intrebat-o pai atunci de ce-i nud. Raspuns: ca-i fara chiloti. Na bravo, pai care-i scopul sa-si dea jos chilotii daca nu vad nimic.

Dupa un timp batai in usa. Nu stiu cate minute au trecut, dar sigur nu o jumate de ora de la inceperea actiunii. A inceput sa ma zoreasca si ea sa termin ca vine celalalt client. (Aha... acuma iara era graba mare.) N-o mai durat mult s-a sculat, s-a scuzat si dusa a fost. Eu cu sperma tot in coaie.

Intra cealalta tipa, Dana. Uratica la fata si cu pistrui multi. Dar tinara, corp bun, tate bune, inceput de burta. Ea si-o dat jos chilotii fara cere speciala. Laba n-o face asa de bine ca Tania, dar nu-i nici rau si isi da osteneala. Face si tot ce-i spui. Ce mi-o placut la ea a fost in primul rand factorul de GF. Este chiar foarte ok in acest domeniu. Nu dau detalii, ma mai amagesc un pic ca doar cu mine a facut asta. Astept detalii de la altii. Cu ea am si putut sta mai mult, probabil nu avea programare dupa mine. E din Bacau, studenta anul I. Tind s-o cred. Am incercat si la ea sa obtin mai mult, nu am reusit. In schimb sa-i privesc pizda si chiar s-o ling un pic n-a fost o problema.

 

Per total partea tehnica a fost ok, insa cumva la toata actiunea asta n-a prea mers chimia. Cu Tania la sfarsit deloc, cu Dana de fapt o fost ok, dar poate aveam inca in cap repriza dinainte.

Ce sa zic? Cine n-a fost la ele poate sa mearga linisit, nu va putea zice ca a aruncat banii. Dar nu stiu daca merita revenit, mai degraba nu.

 

"Fata noua", Maya, se ocupa de marirea PIB-ului, n-am vazut-o.

Link to comment
Share on other sites

Am fost o singura data acolo, am prins-o libera pe Jasmin/ Iasmin/ Jasmine/ Yasmin whatever... :)

Nasoala si nesimtita. Am platit extra vreo 30 lei numai ca sa ma pot juca pe la pasarica...proasta inspiratie, pe langa faptul ca gaoaza n-are nimic atragator, mai si putzea....bandita a ascuns faptul ca era la ciclu ! Jenant ! Masaj + laba de rahat, era mai bine in army ! :):)

Nu pot recomanda "salonul" in ansablu (singurul atu fiind pretul) si cu atat mai mult pe sus-numita !

Link to comment
Share on other sites

[Attach1]

 

harakiri, cred ca aia e cea mai naspeta acolo. In mod interesant se pare ca in civil e acceptabila (cu vreo 3 lazi de bere). Vezi poza.

 

Salonul nu-l recomand nici eu, in primul rand din cauza improfesionalismului conducerii.

Am purtat odata o discutie pe mess cu "secretara" si i-am explicat ca am un fetish de pantofi si de ce in poze fetele apar incaltatate in tocuri iar la fata locului umbla in slapi oribili. Adica si-au dat seama ca tocurile atrag client, respectiv barbati in generali, ca altfel nu le puneau in poze. Atunci de ce la fata locului nu mai functioneaza logica? Mi-o explicat ca fetele trebuie sa faca curat in baie, sa stearga pe jos si e periculos in tocuri ca pot aluneca. Lasand la o parte ca ele tocuri nu se bat in calcaii ci se pot da jos, eu totusi nu ma duc la salon sa imi maseze femeia de servici pula dupa ce a sters buda. Adica mai da-o dracului, te dai mare salon si nu-ti permiti o femeie de serviciu (si multe altele, de exemplu un webdesigner care sa faca homepage-ul sa nu-ti omoare calculatorul).

post-439-150392345443_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Americanule, poza pe care ai pus-o tu mai sus nu este a lui Iasmin. Este Isa in poza, care este o draguta si jumatate. Nu compara o fara asa draguta ca Isa, cu una gen Iasmin.

P.S.: Si nu trebuie sa bei nici o bere ca sa iti placa de Isa. E una dintre cele mai bune de la salonul acesta.

Link to comment
Share on other sites

Numele pot sa le confund, totusi imi pastrez parerea privitor la celelalte puncte. Atit relativ la fata din poza cat si la salon in general. Nici macar nu pot sa spun ca poate pe viitor ma vor convinge altfel. De ce as mai merge pe acolo, in special cu preturile din nou ridicate.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Da,in poza e Iza,am fost cu ea in urma cu doua zile in noua locatie,e o fata draguta,simpatica si placuta,studenta la kinetoterapie,din Botosani,preturile sunt aceleasi ca in vechea locatie,joi am platit 50 ron ca a fost si reducere 20%

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Am vizitat salonul in locatia noua (zona Real)strada Oasului,lucrarile de reabilitare a drumului ma facut sa las masina in parcarea Real,mers pe jos aproximativ 300 m.In salon erau 6 fete ,mi-a recitat din nou oferta 70 toples,90 nud si pentru ca era miercuri oferta 1+1 bonus(alegi o fata si primesti bonus inca o fata pe care o alegi 30 minute cu fiecare) .Fetele toate erau imbracate in halat alb(erau asistente).Am ales-o pe Dana in jur de 20,21 ani micuta de inaltime 1,60 slabuta cu pircing in nas si pe Andra ca bonus.Am urcat la etaj cu Dana in camera care apropo e moldoveanca din Bacau parca studenta,cearsaf era deja pe pat dar nu era schimbat,prosop curat am facut un dus ea nu si am intrat in camera unde ma astepta,a inceput direct cu masajul erotic nimic spectaculos putin frecat cu sanii pe corp nu accepta atingeri in zona intima ma refuzat politicos,desi era excitata,a acceptat saruturi nimic mai mult,am terminat printr-0 laba banala,ma sters cu servetele si a chemat pe Andra in camera.Andra 25 de ani dupa spusele ei arata bine imbracata cand sa dezbracat avea carnea moale pe ea sani moi nici mari nici mici un pic de colac in jurul abdomenului si fata plina de riduri,a inceput cu un masaj de relaxare bine facut de sus pana jos la talpi,masajul erotic a inceput cu mangaieri pe fund eu  pe burta si tendinte de masare a scrotului,intors pe spate a inceput sa o frece intre sani si un stil aparte cu amandoua palmele.Eu am ales masajul nud dar nu se merita pentru ca nu accepta atingeri in zona intima deci 20 de ron dati degeaba oricum nu erau proaspat epilate in zona intima nici una si un alt aspect negativ nici una nu au facut dus dupa doar sau sters si sau imbracat iar ca aspect pozitiv nu a intrerupt nimeni sedinta desi am depasit ora alocata

Link to comment
Share on other sites

Am fost si eu cam de o saptamana in noua locatie, care nu se prea poate compara cu vechea locatie (in sens pozitiv). Baia chiar mi-a placut (in timp ce faceam dus aveam parte de o priveliste frumoasa prin geamul de aerisire intredeschis). Fetele m-au primit cu zambetul pe buze la receptie, mi s-au parut foarte simpatice si dezghetate. Cu Isa vroiam sa intru, fiindca am mai vazut-o mai demult, si mi-a placut. Mi-a mai atras atentia Dana si Tania - cu Tania nu am intrat fiindca am fost deja cu ea si eram curios de o fata noua pt mine.

 

Isa e inalta, cam de 1.74, tinerica, cam 20 de ani, a pus un pic pe ea, dar inca are corp frumos - picioare lungi, fund ok, sani marisori si fata zambitoare. Confirm si eu ca nu era epilata recent, chiar dk era toples am sesizat acest lucru.

 

Masajul topless (nu am ales nud fiindca nu poti atinge zona intima) ales  nu a fost nimic spectaculos, in schimb placut, chiar a reusit sa ma si excite destul de bine, dupa care a facut si o finalizare (sau 2, chiar nu mai tin minte). Per total am petrecut o ora placuta la pret decent (50 lei). Pe langa masaj am si povestit mult, era mai mereu cu zambetul pe buze. Negativ: se poate intra si cu masina, dar trebuie stat mult la semafor, daca chiar dupa verde ajungi acolo :D Alte lucruri negative nu pot sa spun ... eventual ca nu se permit atingeri, dar asta stim deja.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...