Popular Post obi Posted December 2, 2018 Popular Post Share Posted December 2, 2018 Locatie - Lizeanu Obor, garsoniera simpla , intrare printr-un gang , mobilata retro , curatenie, nota 8 Aspect- girl nextdoor, forme decente , sini medii usor lasati, senzuali, carne tare, pozele sint relevante nota 8 Igiena- ireprosabila , dus inainte , pasarica epilata , nici un repros,nota 10 gfe- nivel maxim, te face sa te simti precum o veche cunostinta, nu te grabeste, atenta la dorintele clientului, foarte cooperanta,nota 10 oral- desavirsit, adinc, umed,variat, se poate si neprotejat, lins, greu de rezistat, nota 10 69 - participa activ, se umezeste , pare sa ii placa, nota 10 Tarifele au crescut de la data la care am vizitat-o, in aprilie, eu am beneficiat de 30 de minute pentru 70 ron , cu serviciile enumerate mai sus incluse, in prezent o finalizare de 30 min costa 150 ,ora este 200 , 90 min -300 , 2h - 400 ron programarile se fac de preferinta cu o zi inainte , e foaarte greu de prins la telefon, ,poate fi contactata prin sms sau whatsup. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted November 10, 2021 Share Posted November 10, 2021 Sex oral neprotejat ,Sex normal protejat. Fk, Cim, Cob, Cunnilingus, 69. 150 fin (30 min ), 200 lei ora ( 60 min ), 300 lei ( 90min ) Programari sms sau mesaj pe whatapp .Confirmare cu două ore înainte! Nr telefon 0728924549. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rrbm Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 Am fost la ea săptămâna asta. Greu de prins o programare dar merita dacă reușiți. Eu cred ca am încercat 2-3 săptămâni pana am reușit dar cum am mai spus - merita. Deși am fost prima data la ea totul a decurs de parca ne știam de mult timp. Comunicativa, calda, profi as putea spune, curata, epilata, corp frumos, etc. Nu am găsit nimic la care sa comentez. Oralul foarte bun, nu m-am simțit nici o clipa grăbit sa trecem la normal sau sa ai impresia ca vrea sa termini repede. Se implica și pare ca ii și place. Eu m-am simțit foarte bine, deci am sa revin. La tariful pe care îl are și la calitatea serviciilor este de incercat. Ca reper posta Lizeanu. Sa aveți bafta cu programarea dacă încercați. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Blackman Posted November 16, 2021 Popular Post Share Posted November 16, 2021 Am fost si eu la ea acum mai bine de 4 ani (probabil) cand lucra la 60lei finalizarea. Dupa ce a tot promovat in "topuri" a trebuit sa isi mareasca tarifele. Nici atunci la pretul acela mic, nici acum...nu inteleg de ce este atat de coada la ea. Frumoasa nu este, nu exceleaza nici la futut...poate doar atitudinea este una prietenoasa. Dar totusi... Din punctul meu de vedere este mult prea supraevaluata iar starea asta de fapt, ca iti trebuie noroc sa ajungi la ea intretine acest lucru. Deci relax, nu pierdeti nimic deosebit. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 Obor / Mosilor Sex oral neprotejat ,Sex normal protejat.Fk, Cim, Cob, Cunnilingus, 69.150 fin (30 min ) 200 lei ora ( o fin 60 min) 250 lei ora ( două fin 60 min ) 350 ( 90 min )Programari Pm, sms sau mesaj pe whatapp .Confirmare cu două ore înainte!Nr telefon 0763718941 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eras3r Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 Am fost si eu la Simona acum ceva timp. Locatia este aceeasi de ani buni. Colegul Blackman are dreptate insa nu totdeauna aspectul este cel mai important. Serviciile nu sunt wow, are o un aspect comun, dar este corecta, serioasa, nu da tepe si e constanta in calitatea serviciilor. Iar la cat cerea atunci, nu se punea problema sa iti para rau. Locatia batranicioasa si saracacioasa, poate fi turnoff pentru unii. Ce i s-a mai reprosat la un moment dat e ca facuse un grup de wazzap cu alte fete si schimbau numerele de telefon ale persoanelor care le vizitau. Iar alta chestie e ca s-a ingrasat in ultimul timp, asa cum se poate vedea si din poze LE: dupa parerea mea, face un oral misto 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts