Root Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 19 ani 150/300 lei ora taxi inclus Servicii totale Oral neprotejat cu finalizare Fk da Pt amatorii de anal neprotejat, + 50 lei. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frog91 Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Aveti grija, fata face si normal neprotejat. inainte a avut nr 0758998070 , 0756708687 , 0747883806 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meganvale11 Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 A revenit 0732815134 https://www.anuntul.ro/anunt-la-tine-sau-la-hotel-eaY2al#OekrJB 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Meganvale11 Posted November 9, 2022 Popular Post Share Posted November 9, 2022 Să fac un output și despre ea, chemată acum câteva zile, venit la mine, moartă de foame, am hrănit-o, am dat drumul la căldură că era înfrigurată, ea la fel fizic, neschimbată, ca acțiune: am muit-o și futut-o în toate găurile posibile, duce orice fata asta, limbi în cur, orice. Acum spune că are un copil, băiat. L-a născut acum 3 luni. Are cică și iubit (tatăl copilului). Face în continuare anal și ce vreți voi neprotejat,. Ca impresie generală, mie mi s-a făcut milă de ea, e măcar pe pizda ei. Ca preț i-am dat 200 și am terfelito în toate modurile posibile! 1 2 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Posted November 20, 2022 Author Share Posted November 20, 2022 Fac deplasari o finalizare este 150 lei o ora, 250 lei oral normal dacă vrei și anal e 50 lei extra. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators steroidu Posted November 21, 2022 Administrators Share Posted November 21, 2022 Fata nu raspunde la WhatsApp. Muta total, iti da doar seen. Poate s-a facut coada la curul ei. Foarte enervant 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Posted November 21, 2022 Author Share Posted November 21, 2022 @steroidu, mai insista. Asa am pățit și eu Ieri am prins o repede dar răspunde sporadic. Zici ca are si serviciu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post radu2 Posted November 22, 2022 Popular Post Share Posted November 22, 2022 Mie mi-a placut fata. A intarziat 35 de minute (dar am rugat-o eu sa intarzie 10, asa ca e ok). E inalta (1.75+), supla, sanii sunt cam moi - dar cica tocmai a nascut. Frumusica la fatza, dintii la locul lor, seamana bine cu Penelope Cruz. Pt fanii foot-fetish, nu e chiar bomba, avand un 39-40 la picior, dar gleznele sunt fine. Cred ca era putin high, dar si eu eram destul de beat, asa ca ne-am inteles foarte bine. E smart. Si polite. Nu s-a pus niciun moment problema de neprotejat (dar asta a fost la mine, nu cunosc cum e in alte cazuri), am prestat un oral protejat (asa am ales eu, fata m-a intrebat) si la normal a fost mai greu (datorita sau din cauza lui Bachus). Oral straduit, bun, nu comenteaza daca o apesi pe ceafa sa ia mielul in gat. Plus un annilingus frumos (nu superb, dar bun, nota de trecere). Melatonina din piele e spre zero, e romanca alba get-beget. Am comis 250 RON pentru incall, pentru o ora plus. Fara taxi si alte smenuri. Voi repeta. 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meganvale11 Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frog91 Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 0726423029 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Meganvale11 Posted December 11, 2022 Popular Post Share Posted December 11, 2022 Vedeți că acest gunoi de femeie mai nou dă țepe! Mare grijă! Recomand plata doar după efectuarea serviciilor... Era și eu să mi-o iau, genul să cobor să o iau și să-i dau banii înainte, că cică avea să-i dea unei colege. I-am dat 250 inspirat am fost că am intrat în taxi ( nu ia convenit), bineînțeles că colega nu exista. Ne-am întors la bloc, iar a spus la taxi calc-o! Am intrat în taxi, am sunat la poliție, și-a băgat taximetristul pula, după ce am alergat-o și am prins-o pe calea rahovei, mi-a dat diferența de 200, 50 ia dat taximetristului. Această pizdă e infractoare! Vedeți ce plm chemați acasă! Pagubă 50 de lei, adrenalină da! Nu recomand la nimeni! 1 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Posted December 11, 2022 Author Share Posted December 11, 2022 @Meganvale11 și totuși va cunoșteati. Din ce am citit mai sus, nu erai New Entry pt ea. Nu pun la indoiala ceea ce susții. Bănuiesc ca ar fi știut zona, blocul. Mare curaj sa aibă... Barem i ai dat un slam dunk ? Ai sunat o pe nr pus de @frog91? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meganvale11 Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Ba da, chiar o cunosc! E bine de prins când e ruptă de foame! Atunci e ok, acum văd că e pe țepe. Prima oră am futut-o prin 2020, și atunci era pe stări. Încercă și ea să fie mafihoață, nu știu cum și-a găsit cu mine și pe rahova. Îi plângea copilul acasă când am sunat-o. De! Încearca și ele curvele să fie jmekere, prea mult sloboz li s-a urcat la cap! Sau le-a învățat ,,iubi" să fie așa (știu că are!). Pula mea, uite așa ajung să piardă clienți. Poate se angajează la Mega, dar munca cinstită e grele! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrid Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Meam...acum sunt impartit. Am citit si prima interactiune cu povestea ta, cand ziceai ca era moarta de foame +copil, acum asta. E greu s.o judec, dar e f urat si merita trecuta la tepare...chiar cand voiam s.o chem:)))) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meganvale11 Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 App, noroc că știu că e mămică vai morții ei și olecă peștită. Altfel avea și mare șut! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sperminator Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Da, e ciudata, prizeaza ceva...in plus la curatenie sta rau....foarte rau! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigi_gigi Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 Regula de haur - banii se dau in camera, indiferent ce pretext baga, coboara sa dea dupa ce isi termina treaba… vrea sa coboare inainte ziceti ok dar fara bani si 90% numai coboara decat dupa ce au prestat. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts