Jump to content

Denisa 0721188163 Marriott


Guest CristiS
 Share

Recommended Posts

Guest albandi

DENISA, daca vrei sa cunosti o domnisoara  experta in arta amorului, suna-ma. Ofer companie intima de calitate domnilor  manierati si generosi in conditii de lux, poze 100 % reale, non-stop, 0721188163 ( 0721.188.163 )  150/fin, 300/h http://www.anuntul.ro/index.php?menu=search&query=+%220721188163%22

Fata lucra inainte intr-o casa destul de naspa pe la Tineretului.

Poze reale, fata destul de draguta la fata, corp beton (tate destul de mici), ceva tatuaje.

Ofera OWO fara CIM, normal, fara anal. Teoretic FK da, in practica evita. Fumatoare.

Locatie langa BT la Marriott, va ghideaza ea. Sunt mai multe fete, eu nu am vazut-o decat pe Denisa. Fetele abea s-au mutat, apt e ok dar nu exceleaza in nici un fel - oricum net superior vechii locatii.

Prestatie ok, pasa mica si stramta, miscari pe masura corpului.

Deschisa, ai ce schimba doua vorbe cu ea dar fara mare GFE.

 

Poze mai jos prin amabilitate lui @bobocel

 

[attach=1] [attach=2] [attach=3] [attach=4]

post-311-150392341712_thumb.jpg

post-311-150392341713_thumb.jpg

post-311-150392341714_thumb.jpg

post-311-150392341715_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

OK.. asa cum am promis revin si cu cea de-a 2a experienta de duminica...

 

Dupa prima vizita "revigoranta" am purces catre cea de-a doua selectie pentru acea seara.

Trebuie mentionat ca inainte am verificat disponibilitatea fetei intr-un anumit interval orar in care estimam sa ajung la ea. Un pic cripitca la telefon, am aflat dup-aia ca era cu niste prieteni, totusi clara in "indicatii" si intervar oral.

 

Imediat dupa terminarea primei vizite am sunat-o pe Denisa si am stabilit sa ne vedem in 40 de minute.

 

Am ajuns ceva mai devreme la locul stabilit iar la ora cu pricina am sunat-o si am primit indicatiile clare pentru a ajunge in locatie...

:D Am inteles ca e colega cu Adina (o blonda cu sanii f mari care lucra la tineretului) si Ana-Maria (nu o stiu).

 

OK.. acum partea tehnica:

 

Locatie: zona Mariott

 

Tarif: 150/fin; 300/ora (am intrat pe finalizare)

 

Aspect: bruneta, inaltime medie as zice eu, corp de model DE LENJERIE INTIMA (nu uscaciuni de celelate), o fat(z)a frumoasa, nemachiata excesiv si putin inexpresiva. M-a asteptat imbracata de casa (short+ tricou), si-a cerut scuze pt asta... nu m-a deranjat. Initial nu am fost extaziat vazand-o asa... totusi, odata dezbracata... WOW. Era bronzata super bine+ lipsa celulitei: parea ca are picioare de 2m. E prima data cand mi se intampla sa am o asa diferenta in perceptii.

 

Prestatie: OWO (fara finalizare); Normal cu schimbare de pozitii.

Putin obosit dupa prima intalnire am decis sa merg doar o finalizare (de data asta). Fata a inceput cu un oral neprotejat (conform discutiilor e in functie de igiena), nu a exagerat cu deep-ul, a introdus-o in gura suficient cat sa fie placut. Aspectul si faptul ca avea o oglinda unde se vedea foarte frumos actiunea dintre noi au ajutat la o erectie foarte rapida... Are o oglinda mare pe lateral si deja ma vedeam ca American Psicho, luand-o "a tergo" si aratand cu degetul inspre oglinda sau flexandu-mi bratul in timp ce vorbesc despre istoria trupei Genesis... Nu a mai fost cazul insa pentru ca am pus-o deasupra.

Initial "reverse cowgirl" ceea ce mi-a oferit o imagine excelenta asupra posteriorului ei.. In plus de asta se intrezareau putin si coastele, nu deranjant ci exact cat trebuie + pielea intinsa si bronzata perfect... Ihm, ihm, ihm!!! Nu ma mai gandesc ca am laptopul in brate si risca sa ajunga tapet pe tavan..

Revenind, dupa reverse cowgirl am trecut in cowgirl... Aici imaginea fundului ei miscator in oglinda m-a facut sa renunt la fantezia mea de Patrick Bateman si sa merg mai departe cu pozitia asta pana la finalizare.

 

Ca impresie personala.. Fata pare genul de ice-princes/secret agent/warrior pricess trained not to feel anything... E foarte corecta si client oriented, si mai deloc pisicioasa. Mi-a placut super mult asta la o escorta. E cea mai "veridica" experienta avuta pana acum. Nu spun ca asta-mi doresc intotdeauna dar ei i se potriveste perfect. Nu e deloc pestrita, are cumva o demnitate in atitudine. Este clar genul care nu te-ar face de ras sau nu s-ar comporta ca o "panarama" la o intalnire normala.. E genul de fata pe care vrei sa o faci sa "cedeze".. sa o futi pana nu mai poate.. Sa o faci sa zambeasca sau sa se prabuseasca in epuizare, doar ca sa vezi o expresie diferita pe fata ei... Data viitoare vin pregatit pt o ora! :D

 

Hai ca deja o dau in psihologice... O ultima precizare: apartamentul, baia, totul- super curat. Stiu, am capatat o fixatie pe asta.. Denisa- la fel, dus facut inainte ceea ce am apreciat. Ca si discutii, nu e muta, raspunde frumos, nu exagereaza cu vorbitul dar daca o antrenezi in discutii nu se eschiveaza. Am detectat niste vagi reminescente de dulshe grai moldovenesc dar nu pot baga mana in foc.

 

Concluzii:

Plusuri: aspect, prestatie, atitudine, curatenie apartament.

Minusuri: inca nu am gasit unul.

 

Cu siguranta voi reveni.

Se bate pentru primul loc in topul meu cu Alina - intersport... Nu ma pot decide care este favorita. Cred ca amandoua, depinde de dispozitie.

Pretul total meritat. Am vazut diferenta... De la programare, la presatie si aspect pana la plecare. Fata chiar isi merita toti bani.

 

Cateva poze noi pt deliciul vizual al vostru, dar mai ales al meu :D

 

[attach1][attach2][attach3][attach4][attach5][attach6]

post-524-150392341702_thumb.jpg

post-524-150392341703_thumb.jpg

post-524-150392341705_thumb.jpg

post-524-150392341707_thumb.jpg

post-524-150392341709_thumb.jpg

post-524-15039234171_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...