Jump to content

Alina 0737496259 Mall Vitan


Guest mihai123
 Share

Recommended Posts

Guest mihai123

Anunt gasit pe anuntul.ro: ALINA, sexy poze reale din locatie, pasionala si nerabdatoare, te astept in dormitorul meu pentru a ne simti bine reciproc: sex oral adanc, normal in cele mai incitante pozitii, 69 sarutari, mangaieri, kiss,  0737496259 ( 0737.496.259 ) >>>    30 Jan 16:49

Locatia: vis-a-vis de Mall Vitan, mai inspre bd. Unirea. Locatie OK, cada cu jacuzzi curata, pat care nu scartie, totul curat. E in locatie cu Aida si Adina recenzate in alte topicuri...nimic deosebit dar nici ceva de reprosat.

Fata: Pozele reale, fata e frumushica. E genul atletic cu spatele dezvoltat si un pic "pufoasa" (cu asta vreau sa spun ca are citeva kg in plus, nimic deranjant, dar nu va asteptati la genul slim). Sini nici mari nici mici, dar naturali frumosi. La fata e draguta, nu papusica precum colega ei Adina, dar OK...aici depinde si de gusturi.

Prestatia: Spune ca n-a inceput de mult, dar are experienta de cind a lucrat in cluburi. Intr-adevar, prestatie misto gen lap dance continauta cu oral neprotejat bine facut, mi-a placut. Oral adanc din anunt nu prea i-a iesit, eu nici acum nu inteleg cum poate Rahela sa faca deep-ul ala, ca la alte fete n-am mai intalnit. Normal tot asa misto, schimbat pozitii, prestatie cu pasiune si placere, se excita bine + ca vrea sa mai slabeasca un pic si ii place sa transpire, inca un punct in plus. Nu e genul porno vulgar, mi s-a parut mai mult spre pasionala. Nu te grabeste, sta de vorba, e prietenoasa. Ca minus, nu face cu finalizare.

Pret: o ora/2 fin 200 bun, s-a meritat.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest papuasul

Din pozele poatate astazi pe AT se pare ca Alina a fost inlocuita cu o fata noua.

Pentru ca mi-am uitat mobilul la un client si o sa-l recuperez luni, intre timp poate are cineva mai multe detalii.

P.S. Sper ca cel la care am uitat mobilul nu e clientul acestui forum sau macar nu-l citeste pana luni. :)

 

Link to comment
Share on other sites

Guest papuasul

Vad ca nu s-a incumetat nimeni.

Am sunat-o ieri si mi-a zis ca o cheama Miky, 25 sau 26 de ani, ca n-am retinut bine. Accepta FK si onp cu CIM. Avand informatiile astea am zis sa o si vizitez. Am sunat-o si i-am zis ca ajung in 30'.

Ajuns in zona constat ca harnicia nu e prietena cu locatarii de acolo. Zapada cat muntii. De unde iesisera masini, nu puteai sa intri decat cu un 4x4 serios, ca se facusera sleauri si basca erau si inghetate.

Am zis sa incerc in spatele blocului ca poate am noroc. Pe o strada amarata (neimportanta din punct de vedere al traficului), cea fix din spatele blocului, nu prea bate soarele astfel incat zapada se simtea in largul ei, adica sleauri facute de taburi, nu alta.

Pe la mijocul strazii (in curba unde se ingusteaza drumul, pentru cunoscatori) doua masini intepenite grav. Inainte sa ma apuc sa dau cu spatele vine un "Dorel" cu o masina de aprovizionare cu paine si se opreste fix la 30 de cm de mine.

Acum nu ma apuc sa laud stapanirea pentru faza cu cauciucurile de iarna, ca ne-au bagat pe unii la cheltuieli si nu i-a placut buzunarului.

Zic unii, pentru ca din cele patru masini stranse pe o strada unde vara cred ca nu trec trei masini pe zi, eu eram singurul dotat.

Asta cu masina de marfa a vrut sa dea cu spatele ca sa incerce sa intre intr-o parcare super-inzapezita si aia. I-am zis sa punem mana si sa-i impingem pe cei din fata mea cu masini mai usoare. Aveti habar cum face o masina fara cauciucuri de iarna incercand sa iasa cu spatele din sleauri? Daca nu aveti, atunci rugati-va sa va tina norocul asa.

Am mers la magazinele din fata sa ii intreb daca ne pot ajuta cu ceva lopeti (d-asta chiar nu am nici eu in dotare si acum in inteleg pe un unchi tipicar de ce iarna are tot timplul in porbagaj un sac de vreo 5 kg cu nisip).

Cei cu magazinul de la Vicina au fost foarte amabili, chiar a venit un baiat sa ne ajute (si probabil sa se asigure ca isi mai recupereaza lopata). Nu a ajutat nici lopata prea mult ca zapada era inghetata grupa mare.

Pana la urma, ca sa scurtez, cu toti masculii care au trecut pe acolo si i-am putut racola am reusit sa teleportam masinile mici si apoi si pe ala cu painea pana in Foisorului (parca asa se numeste strada).

Am depasit destul de mult cele 30' pe care le stabilisem si cand am sunat-o s-a o intreb daca mai este disponibila nu mi-a mai raspuns.

Aviz amatorilor, si mai ales celor certati cu mersul pe jos, ca mine, unde incercati sa parcati zilele astea.

Scuze daca m-am intins si nici macar n-am scris nimic de fata. Raman dator.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...