Jump to content

(V) Sophia 31 ani, 0721158873 - Mall Vitan, 300 lei

treidedoi
 Share

Recommended Posts

SOPHIA, 31 ani, discreta, selectiva, ofer companie la domiciliul meu sau hotel, am experienta si rabdare, sunt sociabila, inteligenta, intr-un cuvant stiu sa te fac sa te simti bine,    20 Jan 14:09

0721158873 ( 0721.158.873 )    Pret 300L

Plecand de la anuntul din AT imi soptesc in barba ca nu am mai facut cercetare in ultimul timp prin Bucuresti si ca ar fi momentul pentru asta.

La telefon: oral, normal, anal, poate fi si neprotejat oralul, cu finalizare orala, sedinta de 1.30, maxim 2 finalizari. 

Locatie: pe o straduta laterala chiar in fata la Mall Vitan. Puteti parca fara probleme pe acolo, la nevoie chiar in mall, e foarte aproape. Apartament foarte ok, curat, camera mare, pat ok, baie curata, prosop ok.

Fata: varsta declarata 31, arata de maxim 25, inaltime medie, 1.70-1.72, pe tocuri spre 1.80, sani marimea 2 destul de proaspeti si erectili, subtirica, fara a fi scheletica, aproximativ 55 kg. Draguta la fata, ingrijita. Pozele 2 si 3 din anunt sunt reale.

Are un dar fata de altele, este erotica fara a fi vulgara. Declara ca s-a apucat de meserie de citeva zile, inclin sa cred ca este adevarat, ii lipseste acea rutina care de multe ori poate fi foarte deranjanta.

Intretine foarte bine atmosfera,  dornica sa fii multumit si sa te mai intorci. Mi-a spus ca prin pret incearca sa-si selecteze clientela.

Prestatie: Aici ar fi multe de imbunatit. Preludiu bun, FK, imbratisari, saruturi pe gat, lins in urechi, oral inceput ca Marina rusoaica cu mine in picioare si ea in genunchi in fata mea. Din pacate oralul este doar banal, ajutat usor de mina. Alterneaza ritmul, nu se grabeste dar mai are multe de invatat la acest capitol.

Normal mult mai bun, schimbat pozitii, finalizare in balon.

Al doilea numar oral continuat cu anal. Accesul dificil, lubrefiant din greu dar dupa putin timp se relaxeaza si pare ca ii si place.

Per total o experienta foarte placuta pentru mine.

Am stat 1.40 ore, platit 300 la inceput dar banii au ramas pe masuta pe tot timpul desfasurarii ostilitatilor.

Mai are o colega pe care nu am remarcat-o.

Telefoane inchise pe toata durata actiunii.

Are un catel mic, alb, cu un pui. Este inchis in bucatarie si care protesteaza din cand in cand.

Evaluare:

Corp: 9

Fata: 8.5

Prestatie: 7.5

GFE: 9.5

[attach1]

2779_5502de0d64831ea916756b52d42e8e46a6780e7e.jpg

Confirm spusele antevorbitorului @treidedoi, dar sunt tentat sa nu fiu asa de indulgent ca domnia sa. Sau poate ca sunt eu mai greu de multumit...

Duduia are intr-adevar cca 172 cm, cca 50 kg, sani nr. 3, gen "para" (usor lasati) si un cur mic. Chestia cu draguta la fata e discutabila. Are genul de fata ingusta ca lama de cutit, cu un nas mare, ascutit si usor asimetric, ochi mici si rotunzi, gura mica cu buze subtiri si o gropita in barbie. Nu e urata - dar eu as zice ca e mai degraba amuzanta decat draguta.

Locatia e ok - un apartament cu 2 laboratoare si 2 prestatoare care nu-si amesteca clientii. A stat "de sase" pe hol de fiecare data cand m-am dus la dus.

M-a innebunit repetandu-mi din 5 in 5 minute cum s-a apucat ea de cea mai veche meserie din lume abia de 2 saptamani. La cat de prost presteaza inclin s-o cred ca asa si este.

Oralul: mi-a precizat la inceput ca nu face CIM - pentru ca in mod evident s-a apucat de treaba asta abia de 2 saptamani si nu prea se pricepe etc.  :P N-are nimic impotriva COF (chestie care m-a si convins sa raman, desi ezitam la inceput). Tehnica e rudimentara, ia in gura doar capul pulii si inca 1-2 cm, incearca sa se ajuta de mana, zgarie cu dintii. Parca avea si gura uscata - asa s-a simtit ca nu se lubrefia deloc. Prima finalizare a fost prin COF dupa ce-am futut-o voiniceste intre tzatze (n-a fost prea rau).

Cica accepta FK - numai ca astia sunt un fel de pupici din varful buzelor. Normal banal. Anal n-am incercat ca nu sunt amator. Se declara o femeie pasionala numai ca prin asta intelege altceva - gen saruturi pe gat, limbi in urechi si sa dai tu la rame sa se simta ea bine. Nu stiu altii cum sunt, dar eu nu de asta ma duc la curve... ;)

Una peste alta, mie unuia mi-au fost inselate asteptarile. Speram sa capat un futai pe transpirate care sa ma stoarca complet de toate alea, dupa care sa ma tarasc spre casa cu gladiolele muiate - obosit dar fericit. Am primit in loc o prestatie super-amatoriceasca, cu multi pupicei si mangaieri si prea putina actiune. Imi pare rau, dar nu cred ca era jobul meu s'o invat sa se futa.

La 300 de coconauti pentru 1h30 n-o recomand nimanui. Decat poate lui @addendum cand mai are chef din nou de mamaliguta cu branza si smantana. Pentru ca GFE are din plin don'soara, desi la PSE e nula. Mi-a marturisit insa ca inainte de noua ei viata a fost contabila - pentru cei care au asemenea fetisuri... ;)   

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Vizitat caprioara de doaua ori , o data acum doua saptamani si a doua oara la inceputul saptamanii trecute nafacand referire la prima vizita ptr ca nu am beneficiat de toata oferta ( neanuntand ca vreau anal ,caprioara nu era pregatita cu toate ca ma calificam ):

-locatie mall vitan , parcare for free 2 ore chiar in parcarea mall-ului

-ap cu doua camere unde mai activeaza o caprioara pe care nu am simtit-o ( am inteles oricum ca nu-si prezinta clientii una alteia)

-camera ok decorata , baie ok prosop curat si frumos mirositor , papuci samd

-executat oral cu COF , oral si nal ( cu specificatiile de mai sus) protejate

-overall  pot acorda un 8 ( fata chiar daca se probeaza a fi incepatoare este ok)

-decartat cei 300 lei dupa actiune , care a tinut aproape 2 ceasuri ( atentie vizita este 300 lei -nu accepta jumatati de masura)

-spune ca prin acest tarif ( care i-am spus ca este un pic peste piata ) vrea sa faca o selectie a clientilor

-pentru cine vrea sa futa o caprioara ok , care stie sa se faca placuta si care poate aciva ibntr-o pravalie corporatista ....cioacane tari si finante mari  !

• 3 weeks later...

Am avut chef si circumstante de futut duminica, eventual ceva nou (pentru) mine. Incredibil de greu gasesti sex platit (de o calitate acceptabila) duminica. Singura care a raspuns a fost Sophia.

Voi incerca sa nu repet detaliile celor dinainte. Imbracata arata foarte bine (m-a asteptat intr-un fel de deux-pieces foarte sexi, chiloti si top de dantela neagra). Dezbracata arata interesant (cred ca indicele de grasime corporala cu singur digit), este slaba, dar cu forme, totusi. Fata, aici depind de gusturi. Mie mi-a placut.

Saruturile pe gura au fost din plin, cu limba si tot tacamul. Nici eu nu am fost zgarcit cu preludiul si discutiile. Care discutii au fost interesante, fata nu este nici proasta si nici needucata.

Cand am intrebat-o ce nu am voie sa-i fac mi-a zis ca pot sa-i fac orice... Totusi, in timp ce ma felationa la pula, mi-a zis sa nu termin in gura ei. Nu venisem pentru asta in acea zi, asa ca nu m-a deranjat.

Prestatia: dupa pupaturi pe mine si pe celalalt mine al meu, dar mai mic, am inceput cu un misionar, apoi am pus-o deasupra, dupa care m-am ridicat si am facut sex imbratisati, fata in fata, stand in fund pe pat. Pozitie care mi-a marturisit ca-i preferata ei si pozitie in care a avut orgasm (real, cu inrosirea fetei, urechilor, respiratie rapida si zgomotoasa si un tremur necontrolat). Deoarece meritam si eu un orgasm i-am propus s-o iubesc un pic in fund... S-a codit un pic (probabil ca nu facuse clisma, nu am anuntat-o), dar a fost de acord numai in pozitia amandoi culcati pe o parte.

Se pare ca i-a placut si in acest fel, a ridicat un piciorus si mi-a pus mana pe pizda sa o frec in timp ce dadeam destul de ferm in curul ei. Am terminat in acest fel josnic si dosnic. A scos pula din prezervativ, lasand prezervativul in cur si a fugit la baie. Probabil nefacandu-si clisma inainte se temea de ceva urme de caca pe prezervativ.

Dupa aceea am stat de vorba. Cam mult. Trebuie sa admit ca m-a intrebat daca vreau al doilea numar, mentionand ca multi nu vor al doilea numar. Nu stiu cum sunteti voi, dar eu pentru al doilea numar am nevoie de ceva atentie sporita. Prin urmare nu a fost cazul de al doilea numar.

Voi reveni (dar se pare ca intre 9 si 20 aprilie va fi plecata) pentru a vedea cum se comporta la doua numere.