Jump to content

Anunturi Amuzante /Agramate

sperminator
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

@steroiduAsta e Blind Faith, varianta de anunț după ce a trecut la 500 pe oră.

Scrie "OAȚAP" de când a început să își creeze brandul de "damă înțepată și superioară", ca să facă mișto de toată lumea care nu are habar cum se scrie corect.

Iar perorația-fluviu e posibil să fie chiar a ei, de unde și greșeala "sinfonică".

Oricum, anunțul e expresia literară a serviciilor fetei: enorm bla-bla, puțină substanță.

https://tinyurl.com/yt8tknmv

Sunt o tanara vibranta bine educata si ma bucur sa intalnesc oameni noi si sa invat un pic din fiecare cultura noua pe care o gasesc. Unul dintre lucrurile mele preferate sunt jocurile sexy si relatiile sexuale multi-relaxare. Sunt total independenta si discreta. Scopul meu este sa te fac sa te simti confortabil intr-o atmosfera relaxata,astfel incat timpul petrecut impreuna sa fie o experienta placuta.Eu sunt pur si simplu GIRLFRIENDUL TAU EROTIC oferind un serviciu de neegalat, fara graba, special adaptat nevoilor tale.
Programarile doar pe WHATSSUP!!
Pupici

Asta vibreaza si e GIRLFRIENDUL EROTIC. Deja strang din buci!

• Haha 1

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

"Este o fata cu bun simt, delicata nu te grăbește pozele ii aparțin este reala am fost la ea și nemachiata și nu vezi diferenta. Foarte primitiva și curata locatia. Recomand cu încredere" 

• Haha 1

• 5 weeks later...
  • 1 month later...
  • Administrators

Drăguță cu bun simt și educată. Astept domni geneosi și educați. Ofer masaj de relaxare profesionist cu fantezii și jucării cu uro , combin utilul cu plăcutul. Unirii locație. Bvd Corneliu Caposul. Poze reale 100 % 

• 2 weeks later...