Jump to content

(V) MAYA 20 ani, 0763296807 VOGUE - Piata Alba Iulia


kristi2222
 Share

Recommended Posts

am sunat la nr 0724686794 ( 0724.686.794 ), mi a raspuns o voce placuta,fara inflexiuni suspecte...

s a recomandat Maya,a precizat ca pozele(help)sunt absolut recente si reale

ofera fk, oran pro/nepro, normal

200 lei/ora

locatia in zona Alba Iulia

[attach1]

post-811-150392339395_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

[table] [tr][td] BLONDA te astept la mine acasa pentru momente fierbinti. Poze reale din locatie,iti ofer sex oral nep. cu fin. orala sau pe corp, normal in orice pozitie doresti, sex intre sani, 69. Ai fantezi? Vino (200 L-H),    09 Jan 16:09 0724686794  ( 0724.686.794 )

 

width=75 height=100http://img291.imagevenue.com/loc37/th_02284_6476013_123_37lo.jpg[/img]width=75 height=100http://img210.imagevenue.com/loc490/th_02285_6476015_123_490lo.jpg[/img]width=75 height=100http://img274.imagevenue.com/loc91/th_02287_6476017_123_91lo.jpg[/img]width=75 height=100http://img283.imagevenue.com/loc366/th_02288_6476018_123_366lo.jpg[/img]width=75 height=100http://img294.imagevenue.com/loc241/th_02289_6476019_123_241lo.jpg[/img]width=100 height=75http://img160.imagevenue.com/loc173/th_02289_6476020_123_173lo.jpg[/img]width=100 height=75http://img283.imagevenue.com/loc594/th_02291_6479986_123_594lo.jpg[/img]width=91 height=100http://img198.imagevenue.com/loc44/th_02292_6479989_123_44lo.jpg[/img]

 

 

Sa incepem cu inceputul. Tipa s-a lansat de curand, dupa ce a facut chiar un sondaj de opinie pe un alt forum, cam ce si-ar dori contribuabilii de la ea, cum sa fie, ce-o sa fie, dorind sa multumeasca cat mai multe persoane in momentul in care se va apuca de aceasta activitate. De apreciat aceasta initiativa, tipa analizand dorintele si actionand in consecinta.

Va dati seama ce aglomeratie s-a produs la momentul lansarii pe piata de profil a fetitei Maya.

 

APEL TELEFONIC: am incercat s-o vizitez chiar in primele zile de la lansare, adica inainte de Craciun, am stabilit s-o vad pe la 13.30 si ca o sun la 13.00 sa confirm. La 13.00 a precizat ca dupa 14.00 se elibereaza si ca isi cere scuze, etc, etc. Mi-a incurcat putin programul, insa dulceata si inocenta din glas m-au facut s-o iert, mai ales ca mi-a permis s-o vad 5 min si sa-i ofer bomboanele ce-i erau destinate.

Dupa Craciun ma infiintez la usa domnisoarei dupa alte aventuri legate de respectarea programarii: am zis ora 10.00 sa fiu primul si sa n-o preiau obosita dupa altul, dar a mai intarziat, m-a pus sa sun la interfon, dar la usa am mai stat 3 min pe holul blocului ca nu era pregatita, fiind incepatoare, i-am acordat clauza de salvgardare.

 

LOCATIA: in rond la Alba Iulia, langa coaforul Vogue, cel mai bun alibi pt noi - oricand putem fi in vizita la Garda Financiara.

Un apartament inchiriat cu un living spatios + 2 camere: una cea pe care o vedeti si in pozele postate mai sus, si o alta camera a colegei pe care n-am vazut-o pt ca nu era pregatita de vizionare. Ap normal, mobilat si renovat in perioada 1996-1998, cu mobila de atunci, cu baile de atunci, baie care nu e tocmai ok, se face apa pe jos amestecata cu par si mizerie (o placere sa iesi din cada), sifon infundat la cada, gel de dus, prosop mare si curat. Patul din dormitor ok, mobila draguta, sifonier cu oglinzi pt scene fierbinti. Nota 8.

 

FETITA: O tipa draguta la fata, sa nu zic chiar frumoasa, ochi verzi mari care te hipnotizeaza, buze carnoase si senzuale, corp de 20 ani neimpliniti, satena, sanii usor lasati, dar obraznici, sfarcuri excitabile, pielea fina, placut mirositoare, 167 cm, 48 kg, skinny, nasul putin mai mare decat trebuie dar nederanjant, dantura ok, mani si pedi placute, zambet sagalnic si cuceritor, pussy epilata corect, foarte apetisanta. Corp - 9.

 

PRESTATIA: pana aici au fost lucrurile frumoase. Banii inainte 200 lei pt o ora 2 fin daca ma incadrez (nu era semn bun). Dupa dusul meu, am inceput un preludiu prin sarutari, accepta un fel de FK, adica cam fara french (cam fara limba) trebuia sa-i gasesc limba pt ca nu o folosea, avea o reticenta in a se relaxa, din aceasta cauza am incercat sa destind atmosfera, dar parca totul era mecanic. M-a invitat sa ma intind pe pat, s-a asezat langa mine si a inceput sa ma sarute foarte foarte soft pe corp (piept, gat, sfarcuri) daca n-as fi vazut n-as fi simtit ca ma saruta, aspect ce m-a crispat, cel mic nu dadea semne de revigorare si a inceput un oral neprotejat in starea flasca (urasc la nebunie acest procedeu) ajutata de manuta, intr-o singura viteza medie de actiune fara niciun fel de artificii, oo, sau altceva, pana am simtit ca explodez (eram statut de zile bune din cauza Craciunului). Nu stiu daca mi s-a mai intamplat vreodata sa ejaculez fara sa fiu super intarit. Nu pot nota oralul pt ca nu am simtit nimic deosebit.

 

Fiind crispat de asemenea experienta, incerc s-o dau in diverse, nu prea aveam niciun subiect de discutie si daca eu nu vorbeam, nici ea nu se sinchisea sa intretina atmosfera, absenta.

Tot eu, sa slavez situatia ma gandesc ca ii aplic un cunilingus metoda proprie de nu mai poate. Cred ca ori e frigida, ori si-a pus ambitia sa fie total absenta, chiar cand eu ii dadeam limbi intense si prelungite. M-am simtit ca la filmele cu prosti. Nu a incercat nici macar sa schiteze vreun gest de placere, ca si cum era in alta incapere si eu dadeam limbi in aer, parca a vrut intentionatt sa-mi arate ca nu se simte absolut deloc bine in compania mea.

Si ca sa fie umilinta mai mare, pune mana pe littlegotti in stare flasca si intreaba retoric ”punem prezervativul?” M-am abtinut cu greu sa nu explodez ca nu era in stare nici macar sa-mi produca o erectie (nu era de-ajuns prezenta ei langa mine, trebuia si putina implicare) si i-am replicat ca chiar nu are pe ce sa puna prez si sa faca bine si sa suga instrumentul. Dar lehamitea din ea si-a facut efectul: a incercat sa ma trezeasca, s-o suga 2-3 min, dar acum minigotti facea pe neinteresantul si-si arata neplacerea. Asadar, sa n-o mai lungesc, n-a fost in stare sa ma trezeasca a doua oara din cauza de nestiinta sexuala sau nedorinta. Vazand ca nu reuseste, i-am zis sa mai facem o mica pauza (eram in min 45 de cand intrasem pe usa) dar dupa 2 min a realizat ca pula mea nu creste singura din senin si mi-a recomandat dusul. M-am declarat invins de asemenea tratament neexcitant si m-am dus sa ma limpezesc.

 

CONCLUZII:

Cand am dorit sa-i vad si colega la sfarsit nu a vrut sa mi-o prezinte pe motiv ca nu e pregatita si data viitoare cand voi veni, o voi vedea.

 

Nu stiu daca sa v-o recomand sau nu, eu nu am facut click (nu stiu de ce), altii o lauda si s-au simtit foarte bine cu ea. Ca si corp e de iesit in club, atat de bine arata, dar ca atitudine, lasa de dorit.

 

Aceasta a fost experienta mea, sper sa fie singulara si la voi sa fie mult mai buna.

[/td][/tr][/table]

Link to comment
Share on other sites

Guest papuasul

Pe celalalt forum am scris ceva de genul scris de gotti, nu asa elaborat, si un confrate m-a luat ca scriu numai recenzii negative.

Pe scurt: in anuntul pe care l-a postat pe forum a scris "finalizare orala". Eu sunt cam prostut si din aceasta postare am inteles CIM.

Am sunat si am intrebat la telefon. A zis da, in functie de igiena. Ajuns la fata locului am mai intrebat inca o data. Acelasi raspuns. Am platit pentru o ora, ca sa nu ne grabim. In timpul ostilitatilor am zis sa lamuresc cu CIM-ul ca respunsul la fata locului nu a fost convingator. Raspunsul in acel monent a fost: prefer sa nu. Am plecat civilizat si, cum am scris si dincolo, m-a mintit pe banii mei.

Citind postul lui gotti zic ca nu sunt defect, am alte standarde si asteptari.

 

Link to comment
Share on other sites

@papuasul: la mine a acceptat CIM. Poate n-am precizat eu, dar singura finalizare a fost CIM, lucru ce nu i-a facut placere, pt ca s-a retras repede si mi-a amintit ca am fortat-o putin, eu tinand-o de cap cand ejaculam pt a nu tine doar capul pulii in gura, ci toata pula.

 

Acolo, pe celalalt front, se pare ca daca 2-3 de-ai casei sunt extaziati de o gagica, altcineva nu are voie sa descrie decat infloritor aventura traita, fara critici, fara nemultumiri.

Eventual, ca sa fie linsul maxim, se adauga la final si un ”te pup si multumesc pt clipele petrecute.... de-abia astept sa ma reintorc sa te.....ai fost extraordinara, Tantico....”

Link to comment
Share on other sites

Guest albandi

cu dedicatie pt @blackman...

vizitat astazi caprioara pt a doua oara. prima oara a fost inainte de revelion cam pe fuga (1fin) si m-am gandit ca nu e concludent. drept pt care am revenit azi ca sa aprofundez.

am incercat sa fac programare de pe o zi pe alta, nu a fost chip. in schimb am avut noroc dimineata sa o prind imediat ce si-a deschis telefonul

Fata e cea din poze, descrisa plastic si la obiect de @gotti. Locatia ok, nimic sa te dea pe spate, apt de doua camere cu o baie - aici intervine problema cand are si colega pe cineva. problema e rezolvabila, oricum.

inceput timid, ceva ce aduce a FK dar destul de timid, mai mult un sarut cast. butonat un pic la sfarcuri, incercat un sex intre sani combinat cu un oral. nimic spectaculos ca fata nu dadea nici un semn de o parte sau de alta.

am profitat de un moment favorabil sa pun preze. fata s-a lubrifiat din plin (zicea ca a avut o rana din cauza ca nu a folosit lubrifiant) si am inceput un misionar. faza misto e ca a ramas cu lubrifiantul pe maini si arata ca un chirurg inainte sa intre in sala de operatii. terminat in preze, fugit la dus.

in pauza am incercat sa leg ceva conversatii cu ea dar nu prea mi-a reusit.

inceput al doilea nr cu acelasi oral slabut - introduce cam 5 cm in gura si cam atat, fara artificii. in schimb se uita cu ochii mari la tine in permanenta, in functie de preferinte te poate starni sau timora. continuat cu o combinatie de lucru manual si oral. terminat glorios intr-un fel de CIM dar cu deranj la locul de munca.

dusat, pupat, plecat.

In conluzie: fata e draguta si proaspata, mai ales pt cei carora le plac slim. prestatie fara artificii sau implicare. recomand de bifat odata.

 

Link to comment
Share on other sites

Dra arata f bine. tanara. Fresh. Frumusica. Max 20 ani. Corp de nota 9+ (sanii un pic cam lasati)

Prima data am vizitat-o la sfarsitul anului, iar prestatia si atmosfera au fost mult peste normal.

Joviala, zambareata, FK la greu, oral ne (nu am intrebat de cim) si un normal extenuant. dar parca nu este o escorta, o profesionista.

Este o pustoaica care doreste sa faca un ban rapid (cine nu vrea!!!). Locatia din piata alba iulia este ok, de nota 8.

Tocmai pentru aceste motive am revenit plin de avant. prestatia si atmosfera nu au mai fost la fel. mai distanta si mai rece.

Parerea mea este ca nu trebuie ratata.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

buna !domnisoara Maya lucreaza de azi in locatia mea din Dristor Piata Ramnic. puteti face programari pe numarul ei de telefon sau pe numarul meu 0788724473 ( 0788.724.473 ). absolut toate detaliile despre serviciile oferite si preturi gasiti pe site http://masajeroticirina.blogspot.com.  deasemenea putem vorbi pe mess miniona_skinny . va asteptam

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

atentie, telefonul este 0763296807 ( 0763.296.807 ), va rog schimbati

fost acum cateva zile. locatia pe serban voda, catre eroii revolutiei, un bloc la strada, cu intrarea prin spate (locatie cu alexandra). programare, sms de confirmare, vorbit f frumos la telefon, cald si calm, deja eram f curios.

intru in apartament, cu 3 camere, curat, semidecomandat, baie ok, cu ce trebuie, prosop curat si uscat, papuci (!!!), pat mare, care nu scartaie...locatia 9 (pt ca totdeauna exista mai bine, dar si pt zona si intrare prin spate...)

ea: aici waw, uau, au !!! cum vreti! mica, in jur de 160, cam 45-47kg, f bine proportionata, cu talie subtire, picioare frumoase, piele faina, dar ochii...aici m-am pierdut. daca eram cu 20 de ani mai tanar, o rapeam si o sileam sa ramana cu mine...pe veci. Este foarte frumoasa la fata, cu ochi superbi, mari si deschisi, cu privirea vie, cand molcoma cand tare...pt aratare 10+++ (chiar daca are tate nu f mari, si cam moi, sunt, excitabile si fac bine masaj lui gigi...)

pt mine, pana acum, e cea mai tare fata cu care am fost, si am cam fost de cateva decenii...

prestatie:

oral finut (asa am si dorit), cu atentie la locurile invecinate, fara deep si fara finalizare (si fara prez...dat fiind igiena corespunzatoare) - nota 8-9 (pt ca nu e cu finalizare, dar e f placut sa o vezi cu ea in gura uitandu-se cu ochii aceia la tine...nepretuit!)

normal - in diverse pozitii, ea sus, ea jos, pare sa ii placa pe la spate, schimba, da contre, se misca, cu mine a avut un orgasm (Sunt MANDRU!!!) tratamentul a fost ca si cu iubita din liceu (de altfel are 20 de ani, nu e departe...) nota 10+++

masaj intre cele 2 numere, destul de bun, de relaxare, muult prea interesant datorita contactului cu un corp de vis, fara sa fie ceva extraordinar - 8-9

implicare si atmosfera 10++++++ si continuati voi

 

pt cei care vor anumite lucruri, poate nu e escorta perfecta (nu cim, nu anal, nu hard...), pt mine, care am nimerit la o fata ffff...frumoasa si am avut o ora si jumatate de placere este aproape perfect (perfectul era sa fiu mai tanar si sa fie a mea...)deci de revenit, de multe ori, categoricmaya, multumesc. pe curand.voi va duceti sau nu, nu e important.

halat: 250/1,5 ore, 2 finalizari ( a doua nu s-a finalizat de tot, dar nu e o problema pt mine...). se poate si 1 finalizare aprox 40 min la 200 ron

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...