Jump to content

Sabina Irina Domo Budapesta 0737336606


radu2
 Share

Recommended Posts

Supun atentiei urmatorul anunt:

 

 

Abate drumul tau Un corp de inviditat, o domnisoara eleganta, sociabila si manierata, o locatie de lux in centrul Bucurestiului. Totul la o distanta de un singur telefon. Pozele reale facute in locatie :) Sabina      09 Jan 12:51

0737336606 ( 0737.336.606 )  Pret 150€/h

 

6640304.jpg 6640309.jpg 6640308.jpg 6640307.jpg 6640306.jpg 6640305.jpg

 

 

Am sunat dar nu raspunde. O sa revin

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 21
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • radu2

    5

  • Bobocel

    3

  • Baldovin

    2

  • ExLex

    2

Top Posters In This Topic

Revin deci.

 

Am programat intalnirea cu domnisoara, care sta deasupra Domo Budapesta in blocul Raiffeisen. Locuieste impreuna cu Alexandra 26 ani 1.80, ( 0721760895 )  pe care nu am simtit-o in locatie pana cand nu am cerut sa fiu introdus la ea - o tipa inalta, bine legata (fara sa fie grasa) si destul de draguta la chip.

 

Mai intai a fost o semi-incurcatura cu programarile, care m-a facut sa astept vreo 15 minute jos pana cand a plecat clientul dinaintea mea, am urcat si m-a intampinat Sabina din anunt, care se prezinta drept Irina.

 

Imbracata exact ca in pozele din anunt, care o reprezinta foarte bine, mi-a placut mult la corp: picioare frumoase, drepte, eleganta, tinuta misto, sani nr 2.5, o idee lasati, dar cu sfarcuri erectile si marisoare. Mirosea foarte bine, fara sa fie parfumata strident. Ingrijita, respiratie fresh, pasarica proaspat epilata si impecabil mirositoare. Are 24 de ani si 1.65, cu vreo 50 kg. La fatza ar fi draguta, dar are nasul cam mare, in rest are niste ochi albastri frumosi si un zambet placut.

 

Cred ca am facut click cu Sabirina, pt ca ne-am inteles foarte bine de la inceput. Mi-a oferit prosop curat si papuci, apoi am facut un dus rapid si m-am intors la ea. A ramas in rochita, asa cum i-am cerut, si am inceput cu un FK de care la inceput s-a ferit putin, apoi l-a consimtit.

 

Am pus-o usor pe pat si i-am savurat pasarica f curata vreme de vreo 10 minute, timp in care a avut un orgasm convulsiv, clar nedisimulat. Am montat un cauciuc (Love+, execrabile), si i-am administrat o muie tovaraseasca, la care Sabirina a atentat sistematic la DT, care i-a si reusit la anumite momente. Am trecut la normal, unde nu am rezistat foarte mult, dat fiind ca fata e stramta si in plus avea ciorapii aia cu banda si tocurile, o imagine la care imi vine greu sa ma controlez (asta in general).

 

Ii place sa joace un mic rol de fetita nevinovata (azi era prima ei zi, eu eram al 3lea client, bla, bla), dar am ales sa interpretez asta drept o copilarie nevinovata si sa intru in jocul ei, pt ca scopul meu era sa ne-o tragem si sa ne simtim bine, si nu sa aflu adevarul suprem (pe care foarte probabil nu il spunea).

 

Am lasat 100 RON la inceput, am stat cam 40 de minute, pentru mine a fost bine si o sa revin.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Mai mult ca sigur o greseala din poignet din partea prestatoarei. Nu cred ca exista macar o ddc pe anuntul.ro la 150 euro / ora. Asa cum eram convins si ai intuit si tu, desigur, erau  150 ron / ora sau 100 ron / finalizare.

 

Sper ca am adus extazul scontat. Bazat exclusiv pe speculatiile abstracte ale ratiunii.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Exact! my dear Watson... Am incercat de asemenea si abordarea pragmatica sunand la craiese acum catesva  masuri temporare: raspuns made by Dombovita: "sa stii ca au venit si clienti care au platit suma din anunt fara sa intrebe"  :)

maine verificam si aspectele discutate.

Link to comment
Share on other sites

te rog mult si o recenzie.. fanii asteapta infrigurati. ca ultim cuvant de sfat: au o problema cu programarile, deci lasa un nume usor de recunoscut cu care sa le dai in cap daca nu tin minte cine care cum erai, Sabrinei ii place sa fie tratata ca o GF (si raspunde binisor la asta), si are o imaginatie debordanta, pe care ii place sa o lase sa zburde mult prea sloboda. din cate am inteles, programul stabilimentului e intre 10 AM si 11 PM.

 

 

Link to comment
Share on other sites

@dj_69: daca radarul de varsta ma mai ajuta vreun pic la inaintata mea etate, Sabina/Irina are maxim-maxim 25 de ani. Cel putin 22, cel mult 25. Poate nu m-a mintit cand mi-a spus ca e noua (dar nu bag mana in foc, breasla are o aplecare spre creativitate greu de atins).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Vizitat caprioara undeva saptamana trecuta.Asa cum au remarcat confratii futaciosi ,care au vizitat-o inaintea mea ,dra nu are mai mult de 22-23 ani ,cu bataie , presteaza in blocul turn de la Domo Budapesta . Servicii oral , normal -protejate 150 lei /ora , 2 finalizari .Caprioara arata destul de bine , pielea finuta , pasarica curata si frumos mirositoare , insa  un pic cam glaciala(taciturna) . Se implica insa destul de mult. Una peste alta o experienta ok , insa nu iesita din comun .

Link to comment
Share on other sites

Am vizitat si eu domnisoara si nu ar fi prea multe de adaugat fata de locatia descrisa si aspectul caprioarei. Are o atitudine rece dar ca meserie este in top ten pentru mine la tariful acesta. Oralul a fost foarte adanc, aproape de DT, constiincios facut si fara mana. La normal, consumat in diferite pozitii, are la inceput o implicare profesinala, adica atat cat sa nu zici ca este scandura. Dupa ce se incinge insa, nu am ce sa reprosez, credeam ca sunt cu o GF, asa cum a mai spus un coleg. Daca reusesti sa o destinzi, este o afacere buna la banii acestia(100 ron/finalizare). Eu unul mai merg, acum ca ne cunoastem sper sa fie si mai bine.

Link to comment
Share on other sites

Cu domnisoara Sabina (pentru ca asa a spus ca ii este numele real) am facut click de la intrarea pe usa apartamentului. Direct imbratisari si FK. Apoi un preludiu intens, ea pe tocuri si ciorapei cu banda, in picioare , in fata oglinzii, si eu lingandu-i pasarica frumoasa si stramta pe la spate. Am continuat cu un oral protejat la care am renuntat in 10 secunde si m-am apucat eu de "lucrat" oral pana la orgasm (ce nu a intarziat sa vina).

 

A renuntat la prezervativ si l-a luat pe bobocelul cel mic in gura, astfel reusind sa ma trezeasca la realitate, precizandu-mi insa, ca nu vrea crema pe fata sau in gurita. Am purces si la normal in cateva pozitii si cu contributie semnificativa din partea ei. Am finalizat in prezervativ prins intens de actiune si de imaginea ei extaziata.

 

Am stat cam 40 de minute, 100 lei.

 

Este dragutza la fata ( 8 ), la corp ( 8 ), iar prestatia a fost per-general de un 9.

 

Nu am vazut dusul si restul echipamentelor din apartament, dar in dormitor era curat si aranjat.

 

O sa repet experienta, pentru definitvarea parerii despre ea, si datorita pretului corespunzator.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mi-a plăcut în special atitudinea ei; ea e mai slăbuţă aşa, nu chiar genul meu, dar are sâni frumoşi. Desigur că şi eu m-am purtat bine cu ea, îmi era frică să n-o avariez cumva, eu având vreo 95kg ;D

Oral bun, fără finalizare orală, două numere, capră şi misionar, la misionar mă enervează că alunecă aşternutul, ştie cineva vreo tehnică anti-alunecare?

Experienţa e frumoasă, mai ales pentru cei care caută fete mai subţiri.

Link to comment
Share on other sites

Guest machucambo

Salut,

Avand drum prin zona Budapesta m-am gandit ca ar fi bine sa o vizitez si eu pe Sabirinuca. Si bine am facut. Este una din putinele locatii in care am intrat cu mare placere. si una din putinele escorte cu care am discutat relaxat la telefon.

Sa va povestesc: am sunat cu 30 min inainte de a pleca de la birou si mi-a confirmat ca va fi libera. Cand am ajuns la Budapesta am resunat-o si m-a indrumat spre locatie. Blocul este unul destul de vechi dar de cand intri in casa lucrurile se schimba in bine. Apartamentul e supercurat, parfumat, lumanarele aprinse, betisoare parfumate discrete si bine decomandat. Baia arata impecabil dpdv al curateniei, uscat pe jos, 7 geluri de dus (WTF???), nu am mai vazut NICAIERi asa ceva :), prosopul uzat dar curat, papuci, umeras, lenjerie ok, pat metalic interesant. Cu Sabirina am facut click cu dra. inca de la intrare, dat fiind faptul ca aruncasem deja nada in discutia telefonica. Este tanara, proaspata, arata bine in opinia mea, are un zambet placut, saruta timid la inceput si cu pasiune cand se incinge, miroase bine, piele fina, fund tare, sani ademenitori. eu eram in mare graba si drept urmare am ales o finalizare, 100 Ron, am stat 35 min cu tot cu dus, am avut parte de incalzire super ok, sarut, mangaieri, GFE de nota 9, as fidat 10 daca nivelul conversatiei ar fi fost mai ridicat, am avut parte de un oral bunicel, tendinte de deep, am finalizat pe sanii drei.

Eu unul m-am simtit foarte bine la Sabina / Irina, cred ca o sa ma intorc pentru o ora cat de curand.

 

Sa aveti 150 Ron in buzunare X cate fetite vreti voi :)

Bafta!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Vizitat Sabina acum vreo doua-trei saptamani.

Din poze ma asteptam sa fie mai inalta insa pentru a nu fi foarte evident cat este de scunda poarta tot timpul pantofii cu toc inalt (si in timpul actiunii). Are un corp bine proportionat si foarte usor de manevrat (avand in vedere ca este genul slim si nu e inalta).

 

M-a asteptat imbracata in tinuta din fotografii iar intalnirea s-a desfasurat in camera cu pat din fier forjat, cum intrii in apartament in stanga. De efect este oglina de pe sifonierul din camera in care poti urmari actiunea dintr-un alt unghi.

 

Dupa ce am intrat si am facut cunostinta am fost poftit la dus. Am primit prosop curat iar la baie am gasit geluri de dus pe alese. De remarcat ca Sabina nu a facut dus nici inainte nici dupa, insa era curata si fara mirosuri suspecte.

 

Oral OK protejat urmat de normal in mai multe pozitii, interesant mai ales avand in vedere ca poti sa schimbi pozitia pur si simplu luind-o de sus. Finalizare la caciuc.

 

Nu mai revin decat in lipsa de altceva, dar nu pentru ca nu mi-a placut ceva ci mai mult pentru ca poate nu am facut click... Am uitat sa mentionez ca Sabina e usor timida la inceput dar ulterior se relaxeaza.

 

Decartat 100 lei (cred ca inainte).

Link to comment
Share on other sites

Guest machucambo

Salutare din nou. Avand ceva timp liber si cei 150 pomeniti in postul anterior, disponibili, am purces la in talnire cu dra. Sabina cu gandul sa i-o trag apasat timp de o ora. am facut-o doar timp de 40 minute, o finalizare (mi-a sunat tel. si a trebuit sa plec).

Mie unul mi-a placut faptul ca locul e curat, atmosfera ok, miros placut, fata stie sa se lipeasca de tine, e face placuta, chiar daca nu exceleaza neaparat la oral sau la normal.

Am apucqat sa platesc ora de la inceput, adica 150  si am avut parte de o singura finalizare.

Mi-a promis ca se revanseaza pe viitor. Daca va fi o data viitoare.

 

Eu o sa revin atunci cand vreau ceva mai "familist" :)

 

Succes!

Link to comment
Share on other sites

Bobocel,ai zis ca fata a renuntat la prezervativ?La oral,la normal?

Dar cum mai intai trebuie sa ofer si apoi sa cer ,iata si recenzia mea "de botez".Am fost sptamana trecuta la domnisoara dupa o programare telefonica.Am gasit-o pe forum si mi-au placut si pozele si comenturile.La telefon a fost foarte amabila si am ajuns usor.Fata este foarte draguta si asa cum a spus un coleg are o adevarata colectie de cosmeto-igienice.Merita sa platesti o ora doar si ca sa stai sa testezi toate alea.Nu am mai vazut nicaieri asa ceva.In fine.Am intrat in camera am inceput un preludiu dulce si blind.Continuat cu un oral PROTEJAT( de aceea l-am si intrebat pe colegul bobocel)i-am cerut ne,dar nu a vrut.Nu m-a deranjat oricum.La normal am schimbat ceva pozitii si am finalizat relativ repede.Dupa pauza de igienizare si refacere am repetat prima tura doar ca de data asta am avut prelungiri.Pina la finalizarea glorioasa in prez.Am achitat la sfirsit 150 lei.In concluzie fata este foarte draguta si merita vizitata fara nicio indoiala.Este politicoasa,inteligenta si te face sa te simti binevenit la ea.Eu categoric revin.

Link to comment
Share on other sites

Bobocel,ai zis ca fata a renuntat la prezervativ?La oral,la normal?

 

Am renuntat eu sa mai accept sa imi faca oral si m-am apucat eu de lucrat oral la ea.

Link to comment
Share on other sites

Ieri am avut chef de ceva actiune si cum nu mai trecusem de mult pe la aceste dragute domnisoare, m-am  gandit sa le vizitez. Deoarece  le-am cunoscut indeaproape pe amandoua si am fost multumit de prestatia lor, mi-a fost greu sa ma decid pe care sa o aleg, dar In Biblia(AT) de ieri am gasit numai anuntul Alexandrei, drept pentru care am sunat-o si am stabilit intalnirea. Am gasit aceeasi fata draguta si inalta, provocator costumata si deja aveam in minte o partida reusita. Dar nu a fost sa fie asa! Alexandra m-a bagat in sedinta si mi-a spus ca trebuie sa ma hotarasc la care dintre ele voi veni de acum inainte, pentru ca ele au hotarat sa nu-si imparta clientii. Am incercat sa-i spun ca nu ele trebuie sa aleaga ci eu, pentru ca pe banii mei merg la cine vreau, dar a tinut-o pe a ei, ca trebuie sa ma hotarasc. Drept pentru care mi-am dat seama ca partida reusita s-a evaporat, ceea ce am facut si eu, ramanand cu un gust amar si mai ales nefutut. Poate a avut o zi proasta, poate am avut eu fata de fraier, nu stiu ce sa cred, dar eu nu mai calc pe la ele, desi imi placeau mult.

Link to comment
Share on other sites

Guest papuasul

Saptamana trecuta am fost si eu, din nou, pana acolo. Pe numarul afisat raspunde Alexandra. Sunt mai multe care presteaza pe acest numar? Cine e Irina?

L-a fata locului am gasit o tipa de 1,80, bine legata, nu prea-prea la fata, dar ok per total.

Faza este ca tipa a fost agresiva. La telefon sigur a zis ca se poate si oral np, dar lamurim la fata locului.

La fata locului incercand sa lamuresc ce face, inainte sa ii platesc, a fost expeditiva si agresiva, in sensul ca sa ma decid repede cat stau si la oral np mi-a bagat-o pe aia cu igiena, epilarea, alea-alea asa ca am stat nu.

La felul in care m-a tratat, ma gandesc ca poate asa era si in pat, pe repede inainte.

Faza este ca din vedere o stiam, se pare ca si ea si-a amintit cum ca ne-am sti.

In locatie sigur am mai fost, prin vara, cand aveau o colega slabuta care facea si anal.

Azi uitandu-ma la pozele din topic si din AT sunt sigur ca nu ea era cea cu care m-am intalnit.

Locatia unde am fost eu este la Budapesta, Domo, blocul cu o banca la parter, et. 9. Sunt confuz.

 

Link to comment
Share on other sites

Papuasule,

 

Tocmai ce mi-am amintit de o legenda din folclorul local care circula intr-un timp printre curve. Se povestea despre un baiat destul de curatel, aranjat si respectuos care venea pana la usa fetelor, intra, povestea putin cu ele, pe urma stramba din nas, se intorcea pe calcaie si pleca. Pentru ca ulterior sa apara tot felul de recenzii in "publicatiile de specialitate", in general la capitolul "asa nu". Ca sa ii citez pe cei din Catavencu, asta nu e o barfa pentru care as baga mana in foc, dar in schimb are un (oarecare) parfum de credibilitate.

 

Una peste alta, daca iti dai cuvantul ca a existat vreuna (macar una) la care ai ramas, iti promit ca am sa te cred ca baiatul ala din poveste nu erai tu!  ;)

 

Cordial,

 

TomaDaniel

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...