Jump to content

Nasim printesa indiana magheru 0784174011


ADRASTOS
 Share

Recommended Posts

MULATRA exotica, esti in cautare de ceva diferit, vino alaturi de mine si vei vedea singur diferenta. Ofer companie intima de calitate domnilor manierati, serviciile fiind de sex total, poz. 69, intre sani 100 ron

 

recunosc ca am o slabiciune pt "piel moreno" :) indiferent daca-i tiganca, mulatra, negresa sau chiar numai oachesa ! :)

prin urmare, vazand anuntul va dati seama ca degraba am dat fuga!

 

ajung, sun ma roaga sa o scuz din pricina ca a ei colega inca n-a terminat si sa revin cu un telefon in 10 minute. ma bate un gand sa fac stanga imprejur da' zic hai sa bag un ochi prin dalles. ocazie cu care-mi iau si ultima carte a lui juvara. fix dupa 10 minute ca sa-i testez punctualitate din nou, o sun: imi zice ca pot sa urc.

 

BINE CA N-AM PLECAT!

 

wow! dupa gustul meu are un corp beton! nu e skiny dar nici grasa are poate peste 170 cm caci cu tocuri era cat mine si eu am 180, tzatzele superbe, mari dar tari, cu un sfrac micut si erect, craci lungi carnea tare si rotunjimea abdomenului ca in statuile indiene sau dansatoarele din buric - caci nu prea ar sade bine unei dansatoare din buric sa aiba abdomenul plat !)

 

locatia: in blocul cu unic, sau sephora pt cei mai noi prin bucuresti, apartament cu o sufragerie si un dormitor, in bucatoarie mai astepta o colega, dupa perdea. apartamentul e curat si prosopul la fel.

prestatie: acum ce sa va zic, ma inebunea atat de mult cum arata incat n-am lasat-o sa-mi faca mai nimic. m-am napustit asupra ei, prin urmare poate doar ea ar putea sa-mi noteze prestatia ! :)

pot spune doar ca am avut parte de un futai memoriabil !!!!

 

sa revin la descrierea ei, cand am vazut-o prima data as fi jurat ca-i doar o tiganca de-a noastra foarte colorata, insa la sfarsit mi-a zis ca maica-sa e romanca si ta-su african.

deci daca ea m-a mintit va mint si eu :) mie insa mi-a placut mult si cu siguranta ma voi intoarce la ea!

   

Link to comment
Share on other sites

Am vizitat si eu ieri. Per total dezamagit.

 

Plusuri: corpul peste medie, fara celulita, carne tare, piele frumoasa, sani foarte frumosi si mari (din poze, nu iti dai seama ca sunt asa mari si fermi); perfecta pentru cine prefera genul voluptuos.

 

Minusuri: in primul rand legate de comportament - atitudine plictisita, chiar sictirita - poate am prins-o eu intr-o pasa foarte proasta; ne-porno (imbracata in trening), parca urma sa facem curat in casa; nu s-a spalat (s-a sters cu un servetel); apartament destul de nashpa.

 

Actiune: Oral foarte slab, a pus caciulita pe dansul in stare flasca, cu mana; n-a avut prea multa rabdare, si m-a invitat la normal dupa 2-3 minute, desi inca nu era suficient de tare (din pacate, damele sictirite au un efect intimidant asupra mea, mi se duce tot cheful); dupa cel mult 5 min de normal (pe la spate, abia se intarise cum trebuie), mi-a aruncat cuvintele care ma inmoaie complet - "incearca sa termini"...evident s-a inmuiat; asa ca am scos caciulitza si am terminat pe sanii ei (inca o data remarc - foarte frumosi).

 

Legat de etnie: eu zic ca e gitanes 100%, tinand cont de forma fundului si facies; dupa cum articuleaza cuvintele, sigur traieste printre conlocuitori; nu are deloc sange de negru (fundul nu are forma caracteristica negreselor, si nici buzele/nasul nu au nicio descendenta afro); poate ceva sange de india sa aiba, intr-adevar e mai inchisa la culoare decat media gitanes; totusi - nu miroase deloc, si e o prezenta fizica placuta.

 

Sper ca alti colegi sa aiba o experienta mai placuta, poate am prins-o eu sictirita dupa sarbatori.

 

Bani: 100 ron, oral-normal protejat, finalizare pe sani permisa; nu am intrebat de CIM sau anal; reasonable value for money (cine e interesat de fizic, va fi multumit; cine cauta atitudine, mai bine incearca in alta parte).

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...