Jump to content

(V) BIANCA, fast-fut 2 fin-30 min, 0753820768 Perla-Dorobanti


Black
 Share

Recommended Posts

Bianca, o " PERLA" foarte frumoasa si rara...

Anunt AT:

ROSCATA focoasa, te astept la mine pentru a-ti oferi clipe de neuitat ca sa iti descoperi cele mai ascunse fantezii, eu iti ofer un sex oral intens si un normal excitant, suna-ma si nu vei regreta, poze reale

Nr. de tel: 0753820768 ( 0753.820.768 )

Pret: 150 h/2 fin (sex oral si sex normal)

Locatie: Dorobanti - In spatele Restaurantului Perla

Poze: reale 100%

Primele impresii: Vazusem si eu aceasta bunaciune pe AT, dar nu imi inspira mare incredere asa ca am pus o pe waiting list...pana ce am vazut o recomandare...era exact cam ce cautam (smth fresh and teen). Am sunat, am intrebat detalii...si intr-un final m-am hotarat cu greu (datorita locatiei si unor oarecare indoieli legate de o teapa) sa stabilesc o programare pt ora X. Am ajuns la timp, am fost indrumat catre locatie...doar ca la usa supriza era "coleguta" ei blonda, roscata in cauza fiind in camera "ocupata". Deci programarea, nu mai era programare...am asteptat cumintel timp care am vazut cum se opereaza in regim de fast-fut...4-5 telefoane pe masa, iar baietii curvari erau toti indrumati spre locatie indiferent cat de ocupate erau domnisoarele. In timp ce asteptam, am facut cunostinta si cu un alt curvar (poate era de pe forum, salutari cu aceasta ocazie ) care a fost chemat sus desi roscata era ocupata si mai eram si eu pe lista de asteptare. Am ramas numai de al dreacului sa vad cat de tepare sunt si BINE AM FACUT!.

Aspect:Bianca, roscata, este o fata foarte frumoasa..pe la 1.72 si ceva...roscata-blond, cu niste ochi albastri absolut superbi, foarte draguta la fata, pielea alba fina, sani mari, tari, foarte frumosi...fund putin cam plat, dar merge

Locatie: Apartament cu 3 camere, curat, baie curata, pat mare, singurele minusuri: fumarie multa (in sufragerie) si cearceaful care nu se schimba din pacate;

Prestatie: Ma asteptam la o mare teapa si la o partida gen fastfut...dar m-am inselat...de cand ne am vazut... am facut click imediat...ea foarte dezinvolta, relaxata,comunicativa, politicoasa...in pat e genul senzual-pasionala. Nu vreau sa folosesc cuvinte mari, dar a fost una din cele mai frumoase experiente cu escorte...nu stiu daca s-a datorat atractiei-clickului sau daca asa e ea in general...Destul de lipicioasa, GFE bun-spre f bun (mai putin mainile care nu si le foloseste mai des),ii place mult sexul, se excita repede, natural...intr-un cuvant ii place ceea ce face.

 

Igiena: foarte curata, miroase f bine, se spala dupa fiecare nr.

 

Atmosfera: lumanari etc

 

Note:

Sex oral: 8.5 oral neprotejat, destul de umed, cu deepthroat, ritm bun, dar o singura tehnica folosita

Sex normal: 9.5 (datorita partidei in sine),pasionala, ii place sa se ...., singurul minus e ca nu preia initiativa; nu cred ca mai e cazul sa spun ca a fost "ascultatoare" si nu m-a grabit (ora a fost ora)

 

GFE: 9.5 (datorita clickului-atractiei)

 

Minusuri: programarile nu se respecta, atmosfera de fastfut, risc maxim sa te intalnesti cu alti "curvari" - agitatie maxima, fund cam plat, nu schimba cearceaful.

Concluzie: ]O fata foarte frumoasa, gen fotomodel, careia ii place ceea ce face...O RARITATE....RECOMAND

826_b9c150a76a0805e945d317ba5c3bc46ac3a31751.jpg

828_cd9043fce0dd34789cfe3c4af215c021e416d01d.jpg

830_37d03c9fb5b37b2920264b530203721786c1e66f.jpg

832_63f29cc61a79b857d071e5c2a34495c52558bc88.jpg

834_42185c0b5104496554900139d85e6a7ee5073a6e.jpg

836_21083ef7e2adb4ed5bab928e52cda46f26254401.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest blackman

Am sunat si eu, mi-a raspuns la al doilea apel si mi-a recitat meniul casei in viteza a V-ea:

-o finalizare sex oral + normal, ambele protejate - 50 lei, maxim 15 minute;

-o finalizare sex oral + normal, oral neprotejat cu finalizare orala - 70 lei, maxim 15 minute;

-2 finalizari sex oral + normal - 100 lei - cca 30 minute;

-o ora - 150 lei

Locatia se pare ca e aceiasi, undeva in zona Dorobanti-Perla.

 

Meniul mult prea stufos si graba afisata inca de la telefon m-au convins sa nu o vizitez. Insa asta e doar o optiune personala.

Spor!

Link to comment
Share on other sites

E un loc perfect pentru a intalni alti membri ai forumului. Nu exista discretie de loc. Te cheama sus si esti pus sa astepti in aceasi camera cu alti futaciosi pana iti vine randul.

Pana si in lift am urcat cu alti clienti.

Despre ea: tinerica, dragutica, dar pusa pe fastfut si fara prea mare implicare. Nu am reusit sa scot mai mult de doua vorbe de la ea (buna si pa).

Eu nu mai revin.

Link to comment
Share on other sites

Guest blackman

2 finalizari, O + N, in 30 de minute ?!

WTF ?! Primeste si iepuri ?

 

A.

 

 

astea sunt pustoaice de-alea care vor ca prima finalizare sa o ai cand se dezbraca si a a doua cand iti pune gura pe pula.

De-al dracu' imi vine sa ma duc, sa platesc o ora si sa ii arat ce inseamna o ora de futut!

 

@insane: cand ai vizitat-o? daca ai vizitat-o inainte de black, nu inteleg de ce nu ai postat aici. Daca ai vizitat-o dupa, puteai totusi sa oferi mai multe informatii decat cele 4 randuri scrise mai sus.

Link to comment
Share on other sites

@blackman: cum black nu a precizat data si ora la care a marcat nu am cum sa stiu daca am fost inainte sau dupa si oricum nu vad relevanta. Pot spune doar ca am fost de curand. Iar daca vrei de la mine sa iti spun tipul de sampon din baie sau de cate ori a gemut domnita, astepti degeaba.

Pentru restul: am stat doua numere, aproximativ o ora. E fata din poze, nu face figuri la pozitii si cam atat. Pacat ca e "muta" si de atmosfera ca la gara.

Alt minus: prosopul era deja folosit asa ca am apelat la hartia igienica.

Link to comment
Share on other sites

Guest blackman

Bre, de ce o iei ca pe un atac la persoana?

Uite, daca te-ai concentrat putin ai mai scos niste informatii utile. Pun pariu ca urmatorul tau post va fi si mai complet. E important sa aducem informatii cat mai complete, reale (chiar daca sunt subiective) si din cat mai multe surse.

Spor!

Link to comment
Share on other sites

Mai oameni buni...treaba e in felul urmator...mic rezumat: atmosfera e de fast-fut, nu se respecta programarile, sunt chematii oameni buluc acolo ca la aprozar,ca si fizic Bianca pt mine (e doar o parere subiectiva) e frumoasa/frumisica (genul natural), sanii sunt f misto(naturali), ochii superbi, draguta la fata, curul cam plat. Ora a fost ora si a iesit misto treaba (as putea spune ca ii si place mult treaba asta -acum deh, nu i place cu toti dar oricum). In ciuda tuturor celorlalte aspecte nu aveam cum sa zic altceva.In plus mai stiu oameni care au fost multumiti de experienta cu domnisoara (altfel nu as fi mers nici eu, daca nu ar fi fost recomandata). Din principiu cand merg la o dominsoara iau tot timpul minim 1 h...ca sa nu stau cu cronometrul in fata cand dau la buci...poate si detaliul asta a contat. Parca prea ne grabim sa punem etichete...

Timpul si review-urile altor colegi de "breasla" vor stabili in ce categorie se incadreaza domnisoara...si daca merita vizitata sau nu.

 

 

Bafta

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...