sperminator Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Am facut ieri cunostinta cu domnisoara Denisa care ofera serviciile de mai jos la pretul de 50 lei/finalizare BRUNETA fierbinte, noua pe site, iti doresti alaturi de tine o bruneta care iubeste sexul oral, normal, sarut frantuzesc, sex oral neprotejat cu finalizare orala, toate aceste servicii te asteapta pe tine, iubitule 0732486964 ( 0732.486.964 ) Pozele sunt reale. Fata se incadreaza in "target-ul" meu. Adica miniona. Am plecat spre ea destul de indoit, pentu ca tepe la 50 de lei am mai luat, eram hotarat sa plec in caz ca nu-mi convenea ceva. Bun. Sta vis-a-vis de Casa de Pensii (Vitan) in spate la PHD Pizza. Mai sta cu cineva dar nu am avut onoarea, era ocupata. Nu am avut probleme cu programarea. Apartamentul este din categoria inchiriat cu ziua si ca sa fiu sincer nu arata prea bine. Baia in special, e cazuta (faianta lipita cu scotch etc). Socul suprem a fost ca fata nu a reusit sa-mi puna la dispozitie un prosop, nici curat nici murdar. Am rezolvat cu tricoul... neplacut. De asemenea exista un singur gel de dus si ala pe terminate. Deci la copitolul asta, nota doi fara retinere. Fata in schimb este OK. 20-25 de primaveri. M-a asteptat in lenjerie sexi, ciorapi plasa etc. Asa cum am mentionat mai sus, pozele sunt ale ei, iar la fata este sa zicem ca este....simpatica. Fara origini suspecte este iesita ca si prezenta, din tiparul cu care sunt obisnuit. Atitudinea este pozitiva, pisicoasa, cu bun simt, timida. In ciuda aspecului neplacut in ceea ce priveste baia fata parea foarte curata, fara mirosuri suspecte. Prestatia. Oralul neprotejat si cu destula daruire. Daca ii acorzi atentie se "incinge". Este ascultatoare si docila. Am prestat misionar si am decartat in prezervativ. Nu prea ai pe ce sa pui mana fiind slabutza si cam fara taze dar mie mi-a placut totusi. Am raportat. Va stau la dispozitie pentru eventuale intrebari. [attach1][attach2][attach3][attach4][attach5] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blackman Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Ce inaltime are d-ra? Este grabita, da semne de panica daca nu termini in 5 minute? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sperminator Posted December 16, 2011 Author Share Posted December 16, 2011 e micuta, sa zic 1,55-1,60, pe aici pe undeva. Eu nu am sesizat graba, dar nici nu am stat mai mult de 25-30 de minute. Pentru doritori....s-a mutat pe Decebal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danr Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Am sunat si mi-a raspuns o anume Alice. Locatia: apartament cu 3 camere pe Decebal, in zona restaurantului cu acelasi nume. Ajuns acolo mi-am dat seama ca era alta fatuca (probabil raspund la telefon la nimereala) deoarece era un pic impanata (ai pe ce pune mana), fara a fi insa grasa. Probabil origini conlocuitoare dar atitudine f civilizata. Nu a facut dus inainte, avea un miros difuz de transpiratie. Oral mediu, cam cu dinti. La normal este docila, nu comenteaza, vrea sa multumeasca. Cearceafurile nu cred ca se schimba. Per total la pretul asta este ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sperminator Posted December 30, 2011 Author Share Posted December 30, 2011 Da, ai dreptate. Am facut eu o mica confuzie, Alice se numeste fata. Rog moderatorul sa modifice titlul topicului. Este foarte posibil sa fi dat insa peste colega ei pe care o cheama Diana si care este intradevar mai impanata si cu origini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danr Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Mai stie cineva ceva de fetele astea, am tot sunat si n-am mai reusit sa dau de ele... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sperminator Posted April 12, 2012 Author Share Posted April 12, 2012 din nefericire am auzit ca s-a retras.....pacat, era de viitor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts