Jump to content

(V) Inca o fata frumoasa: Alexandra 32 ani, 300 lei 0737309113 Dorobanti


TomaDaniel
 Share

Recommended Posts

Citind pe forumul care nu exista recenzia unui cetatean cu gusturi fine, am zis ca o sa trag un loz castigator. Si am zis bine. De fapt, gusturile cetateanului cu pricina sunt atat de fine ca ma si intreb de ce mai publica acolo. Ca oricum vorbeste de unul singur. In fine.

 

Anuntul in AT suna cam asa:

 

BRUNETA sexy, educata si discreta, ofer servicii de calitate domnilor ce stiu sa faca diferenta. Locuiesc singura, zona centrala. Am 25 ani, 1,70 m, 50 kg, poze reale 100%,  tel. 0737309113 ( 0737.309.113 )

Anexez si pozele.

 

Locatie: un apartament pe Calea Dorobanti, deasupra la Rovere. Fata are 160 cm (175 cm cu tocuri), in jur de 50-51 kg, silicoane foarte frumoase si tari de nota 10. Este slim, fara urme de celulita, fara colacei. In anunt declara 25 ani, la fata locului recunoaste ca are 32, iar mie mi s-a parut sincer de 20-22. Chiar am si intrebat-o in gluma ce mananca de arata asa bine conservata. A zambit si probabil s-a abtinut sa n-o zica pe aia cu "banii unor fraieri ca tine"... ;)

 

Este bruneta cu parul lung, buze frumoase, dantura impecabila. Are niste dinti atat de albi ca sclipesc pe intuneric. Are un fund absolut senzational!

 

Curatenie: fata 10, apartamentul 10

 

Servicii: O+N cu de toate. Oralul: eu zic decent. Cetateanul de care ziceam i-a dat 9+. Eu am tendinta sa le compar pe toate cu Carmella, asa ca bietele fete abia mai iau cate un 5 sau 6 (dar nu e vina lor)...  ;)Accepta FK / DFK, se implica si aici cat se poate de bine. Normal in diferite pozitii, se misca bine, geme cat se poate de natural. Nu grabeste, nu se uita pe ceas.

 

Halatul: 300 RON ora cu 2 finalizari incluse.

 

Are cam aceeasi alura cu Diana Petra (care sta 2 blocuri mai incolo). Daca despre Diana poti sa spui ca e dragutza, asta chiar e frumoasa. Nu e insa pisicoasa ca Diana; e si ea lipicioasa dar in alt stil (teen porn). E genul de duduie pe care o vezi prin Bamboo si te intrebi cum i-ar sta la tine-n pula. Intr-a mea i-a stat bine... :P

 

In concluzie: una din putinele dati in care nu mi-a parut rau de banutii dati. Chiar deloc. E de marcat in galeria cu trofee acum din scurt, ca zicea ceva ca pleaca vreo 3 luni la nus' ce club prin Hong Kong...

 

 

[attach1][attach2][attach3]

post-308-150392334752_thumb.jpg

post-308-150392334754_thumb.jpg

post-308-150392334756_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest albandi

Pe scurt... vizitat caprioara, confirm experienta super ok. Din pacate saptamana asta se retrage din activitate pt trei luni pe motiv de plecare din tara.

Intrigat de @tomadaniel si de un confutac de pe forumul prieten am decis sa ies din hibernare si bine am facut. Sunat, cules detalii si explicatii - oral, normal, (FK, OWO in functie de client/mirosuri/feeling personal) 300RON/h, locatie Dorobanti, poze reale. conversatie normala, ai cu cine vorbi, nu e un robot care turuie meniul.

stabilit ora, nici o problema de programare.

ajuns la locatie te indruma cat sa te vada pe geam ca esti ok. odata trecut de inspectie intrat in garsoniera decenta, luminata cu zgarcenie, fata astepta intr-o rochie nimic deosebit.

draguta spre comuna la fata, nu o frumusete, cel putin pt mine. atitudine deschisa, prietenoasa, naturala, glume, joc si voie buna.

dupa ce am stabilit ca e ok sa ofere si FK, OWO am purces la baie inarmat cu un prosop curat. baie decenta, curata, gel, apa calda.

intors in camera fata era deja dezbracata, mi-a cerut banii discret dupa care a fugit rapid la dus.

la intoarcere am putut sa ma dumiresc ce si cum cu fizicul, in sensul ca are cam 165, subtirica, sani micuti si tari, sfarcuri maricele, aureole mici (cum imi plac mie). ca downside silicoane puse cu cicatrice sub san dar pe semi-intuneric nu te deranjeaza. picioare pe masura, pulpe destul de bine dezvoltate pentru inaltimea ei, cur bombat, carne tare. epilata corect, fara mirosuri care sa emane.

accepta si intretine FK, mangaieri, inceput cu OWO dupa care pus preze in pozitia misionarului. fata destul de flexibila, nu comenteaza la pozitii, se implica, daca o starnesti chiar ii place.

dus, revenit, discutat una-alta dupa care inceput si nr 2 in mod natural, decurs aproape la fel cu un adaos de supt la sfarsit dupa finalizarea in preze.

concluzie, fata merita pentru corp chiar daca sunt si minusuri (fata comuna, cicatrice sub sani), dar mai ales pentru atitudine si implicare.

RECOMAND (din pacate nu mai ramane mult timp in circuit)

Link to comment
Share on other sites

Mda. O carcasa interesanta si atat. Rememorez comparativ pasionantele descrieri de mai sus cu feedback-ul personal si-mi da cu minus :) Putina lehamite pentru 300 leuti dati la ceas de seara incluzand meniul:

- uno numero de cca 50 min

- oral sagalnic si copilaresc

- normal cu cateva acrobatii dar care m-au epuizat cel mult ..fizic

- descarcare nespectaculoasa pe cur (intr-adevar piesa de rezistenta a carcasei)

- conversatii sublime dar lipsite cu desavarsire dar vina-mi apartine. Probabil datorita faptului ca plecasem din niste discutii personale interminabile si obositoare de la "Livada cu visini"...

 

N-a amintit de eventuala parasire a cuibului, dar nici eu nu am abordat vreo eventuala revenire pe campul de razboi. Si poate intr-o saptamana si-a schimbat optiunile.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest papuasul

Am sunat si eu astazi. N-am avut noroc de programare si cand am intrebat-o de programul de saptamana viitoare mi-a zis ca pleaca in China trei luni, revine la sfasitul lui martie.

Deci trei luni se bucura micutii de ea.

Sa vedem daca mai vine, poate gaseste si ea un chinez bogat precum Columbeanca si o mai vedem doar la stirile mondene. :)

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

BRUNETA sexy, educata si discreta, ofer companie intima domnilor pretentiosi. Am 26 ani, 1,70 m, 52 kg. Locuiesc singura intr-o zona centrala. Poze reale. Cu siguranta nu vei regreta alegerea facuta,    16 Jan 15:24

0737309113 ( 0737.309.113 ) Pret 350L/h

Ori nu a mai plecat, ori s-a intors repede, ori cineva se foloseste de poze.

Oricum pretul este indexat, sa-si scoata paguba de la biletul de avion.

Link to comment
Share on other sites

Guest papuasul

Am vazut si eu anunturile. In data de 16 era cu 300 lei iar in data de 17 cu 350 lei. Astazi AT-ul returneaza doua anunturi, probabil reindexate din zilele precedente cu 350 si 300.

Intrucat este pe lista am sunat-o de cand am revazut anuntul, inclusiv azi, dar nu a raspuns. Mai insist.

Sper sa nu fie, cum a scris precendul confrate, una care i-a furat pozele.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest albandi

fata s-a intors, a reintrat in campul muncii

atat ca nu e foarte pornita pe treaba si deschide telefonul mai rar

altfel aceeasi prestatie de senzatie

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...