Jump to content

(V) Blonda Alina - 0737263830 - Sebastian


Nick Name
 Share

Recommended Posts

AT online zice asa:

La tine, hotel sau la mine, ofer companie intima domnilor generosi, rafinati.    21 Sep 11:00

0737263830 ( 0737.263.830 )    Pret 300L

 

Am incercat sa sun astazi, dar are telefonul inchis. Cu gandul ca o fi avut o "noapte plina", o sa tin minte numarul si voi reveni cu detalii.

 

Pentru o recenzie artisitca fac aici referire la http://bataiaeruptadinrai.wordpress.com/2011/07/26/analul-de-marti-dupa-amiaza/

(daca are cineva ceva impotriva postarii link-ului in aceasta forma, rog un admin sa faca  modificarile de rigoare)

 

 

[attach1][attach2]

post-780-150392333995_thumb.jpg

post-780-150392333996_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Pentru moment tanara nu are locatie.

Tarifele sunt 300Lei/h pentru oral & normal si 400Lei/h pentru total.

Am decis sa revin peste cateva zile cand o sa aibe si locatie.

 

Link to comment
Share on other sites

...si am revenit si a avut si locatie!

Locatia: o garsoniera a unei prietene, undeva pe la Sebastian. Garsoniera este ok, curata, cu prosop la fel. Baia este un pic cam inghesuita, dar nu pentru asta am mers acolo.

 

Fata: este cea din poze. Are 32 de ani declarati. Are undeva 1.60-1.65 m, 45-50kg, o talie foarte subtire, sanii micuti 1-1.5, in forma de para, foarte puntin lasati (dar intr-un mod placut) cu niste sfarcuri potrivite perfect in varful lor (sfarcuri foarte excitabile la atingere si sarut), fundul frumos si picioare care arata forte bine. Are un cercel de aur in buric. Este bronzata la solar, fara dungi pronuntate (ceva urme de la slip). Dupa parerea mea are ceva origini de etnie rroma (evidente, as zice), dar in afara de ochi si culoarea pielii (chiar daca bronzata)  nimic din limbaj, gesturi sau altceva nu ii tradeaza aceste origini.

Prestatia: Am inceput cu un dus si am revenit in camera de zi. Am inceput cu un oral din partea ei, executat foarte bine, cu pasiune si abnegatie. Stie sa o suga foarte bine. A acordat atentie zonelor adiacente dar a stiut sa alterneze ritmul si sa acorde o deosebita atentie capului pulii. De asemenea fata face DT si se straduieste (cu succes) sa te faca sa te simti bine. Primul numar am finalizat oral in gura ei. A mers la baie unde a decartat incarcatura.

Dupa o scurta pauza am reluat ostilitatile tot cu un oral. Dupa vreo 10-15 minute am purces la pusul unui prezervativ si am pus-o peste mine pentru a ma putea bucura de imaginea taliei de viespe si a sanilor micuti si placuti ochiului, mainii si gurii. Am continuat pe la spate si am revenit la oral. Dupa ceva vreme am pus un alt prezervativ si am continuat cu ea on top. Fata a reactionat foarte bine la toate schimbarile de pozitie si pot spune ca stie sa se futa. Am finalizat al doilea numar tot oral.

Nu am incercat analul dar timpul nu este pierdut.

Am parasit locatia dupa o ora si 20 de minute as estima eu.

 

Concluzionand: clar o experienta peste medie si din punt de vedere al prestatiei dar si al pretului. Daca ar fi fost la 200 Lei/ora ar fi reusit sa ma fidelizeze.

Eu o sa revin sa incerc si analul.

 

Daca sunt intrebari.. va stau la dispozitie

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

...si am mai revenit la Alina, hotarat sa verific si "back door"-ul.

Am ajuns in aceeasi locatie, unde nu amputut patrunde decat dupa ce Alina a coborat sa imi deschida usa de la bloc.

Din nou, fata s-a prezentat foarte bine. De data aceasta am avut parte de FK din plin, fara nici o retinere. Am inceput ostilitatile cu un oral finalizat foarte bine in gura ei. "Incarcatura" a fost decartata la baie dupa ce a terminat de supt tot ce era de supt.

La al doilea numar, am inceput tot cu un oral s am continuat cu un normal in diferite pozitii. Cand eram la pozitia "pe la spate" (eu pe la spatele ei) era cat pe ce sa termin, dar fiind hotarat si sa incerc si analul m-am abtinut sa termin in pozitia aceasta si am continuat. Dat fiind faptul ca m-am abtinut sa termin cand era sa fie, combinat cu faptul ca imi inghetasera labele de la picioare nu am reusit sa mai finalizez a doua oara si nici sa incerc analul.

Poate o data viitoare...

 

Link to comment
Share on other sites

Dat fiind faptul ca m-am abtinut sa termin cand era sa fie, combinat cu faptul ca imi inghetasera labele de la picioare nu am reusit sa mai finalizez a doua oara si nici sa incerc analul.

Poate o data viitoare...

 

Vezi daca nu porti ciorapi...  ;D ;D

Link to comment
Share on other sites

Vezi daca nu porti ciorapi...  ;D ;D

 

...acum inteleg actorii aia din filemel porno!

Cum zice si cantecul: lasa-ma pe mine sa fiu cel mai urat/ca nu ma descalt cand fut!  :P

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Am vizitat-o pe Alina zilele trecute. Am sunat dimineata, in jurul orei 10.00, cu gandul la o programare matinala, insa mi-a spus ca la 11.00 are client, asa ca am antamat o intalnire pentru ora 14.00, ramanand sa sun pentru confirmare cu 30 de minute inainte.

 

Am sunat la 13.30 si mi-a spus ca este iesita, va ajunge la locatie pe la 14.15. Ok.

 

Pe la 14.05 a sunat ea; eram pe drum, am sunat-o inapoi si mi-a spus ca a ajuns acasa si pot urca. Mi-a dat toate indicatiile despre adresa (nu e pe Sebastian, ci langa Sos. Salaj, dar daca ar spune asta la telefon probabil si-ar pierde din clienti, multi se sperie de zona Ferentari).

 

Am urcat si:

 

Fata:

Inalta pe la 1.70 aproximativ, blonda (vopsita), ten relativ inchis la culoare in mod natural (nu prea se potriveste cu blondul zic eu), picioare frumoase, sani mici dar cu sfarcuri interesante. La chip depinde de gusturi, mie mi s-a parut ok, fara a excela. Amabila, toata numai zambet. M-a primit in haine de strada, cu scuza ca abia a intrat in casa.

 

Am recapitulat motivul pentru care venisem: oral np, normal si anal protejate, totul 400 de lei, o ora. Am primit un prosop curat si am mers la baie, care nu arata stralucit, iar gelul de dus lipsea, aveea doua flacoane cu sampon si in rest tot soiul de sticlute si flaconase carora nu le-am gasit rostul.

 

Prestatia:

Revenit de la baie, solicita "cadoul" dupa care intram direct la actiune, ea "sare" peste dus - o bila neagra din punctul asta de vedere. Actiunea s-a desfasurat pe canapeaua din garsoniera, destul de incomoda, a precizat ca o putem intinde daca este cazul, insa n-am mai ajuns la asta.

 

Intiaza FK - insa in acel moment simt un miros destul de pregnant de tutun -  a doua bila neagra.

 

In rest, oral bine executat, cu cateva incercari de a folosi si mana, insa a renuntat la intentie dupa ce i-am atras atentia in mod discret; normalul a durat destul de putin pentru o evaluare, a inceput on-top dupa care am inversat pozitia si am trecut la anal, care parea sa-i placa - chiar spunea ca o excita foarte tare aceasta pozitie (am totusi dubii, daca ii place atat de mult de ce il tarifeaza suplimentar?). Am schimbat mai multe pozitii (eu deasupra, ea deasupra, ea cu fata, cu spatele, nu mai stiu nici eu), am finalizat in timp ce gemea frecandu-si violent clitorisul.

 

Impresia generala

La costul de 200 pe ora pentru normal ori 300 pentru total si daca ar remedia cele doua bile negre de mai sus ar fi de recomandat, dupa parerea mea. Prestatia este clar peste medie dar costul mi se pare prea mare. De curiozitate, odata, merge

 

Nu cred ca revin.

Link to comment
Share on other sites

@alecu, fii bun si ne spune, sta singura, mai era cineva prin locatie?

Si mai cu exactitate un punct de reper se poate ca e in drumul meu spre casa si se incadreaza si in baremul de varsta peste 30  ;D

 

Cu multumiri anticipate, batranul dinozaur Rex.

Link to comment
Share on other sites

Intri pe Salaj din Calea Ferentari, treci de un Petrom, faci prima la dreapta si urmatoarea la stanga si ai ajuns imediat.

 

Eu i-as da vreo 32 de ani, nu mai mult, dar nu pot sa bag mana in foc.

 

Si nu am vazut/simtit pe nimeni in garsoniera (in bucatarie nu m-am uitat)

 

Link to comment
Share on other sites

Gero: cum spuneam, este garsoniera unei prietene, si de cate ori am fost pe la ea (destul de multe) nu era nimeni.

 

...si da.. este peste 30, dar se tine foarte bine.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest papuasul

Am vizitat-o si eu anul trecut prin noiembrie dupa ce citisem o recenzie entuziasta pe blogul lui animal trainer.

Locatia cea descrisa, la Salaj dupa Petrom (misto e ca sunt doua benzinarii foarte aproape acolo, asta langa care e ea este retrasa un pic si celalta stradal, de ma zapacisem ca nu se potrivea ce descria ea cu ce vedeam eu).

Bloc de 4 etaje, parca la 3. Locatie este destul de naspeta si friguroasa (era frig in ziua aia si afara si in garsoniera). Patul era destul amarat-canapea care se extinde dar modelul care se rastoarna usor cand o desfaci). Tipa trecuta de 30, spre 35, se tine bine insa mie mi s-a parut ca pretul este obraznic de mare. Din punctul meu de vedere se supraapreciaza. Ori aveam eu alte asteptari din ce citisem pe blogul omului.

Parca nu avea tarif si de finalizare, doar de ora. Oricum, nervii de la inceput cu bajbaiala cu doua benzinarii (i-am si recomandat sa le spuna clientilor ca sunt doua - cum mergi pe bulevard o vezi pe cea din strada si nu-ti da prin cap ca mai e o benzinarie la cativa metri, mai retrasa), locatia (destul de parlita) coroborata cu fizicul fetei (altceva imi imaginam la banii astia si din blog) si cu faptul ca de FK nu era foarte entuziasta m-a determinat sa plec. Nu a protestat. Nu prea as recomand-o insa sunt curios sa mai citesc si alte recenzii, poate nu am fost in cea mai buna forma si cine stie ce super dezmat am ratat.

Asa, asta uitasem - ori nu are interfon ori nu mergea, ca a trebuit sa coboare sa ma ia.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...