Jump to content

raiza massage


adi49
 Share

Recommended Posts

Am fost aseara la salonul de pe brancusi, unde nu am mai calcat pana atunci dar care mi-a lasat o impresie foarte placuta.Am sunat de doua ori, o data am vorbit cu una din fete, a doua oara cu secretara care m-a convins sa le fac o vizita.nu e cine stie ce locatie de mega lux, dar este curat, atmosfera placuta, muzica chiar buna si fetele frumoase ba se mai comporta si frumos cu clientul *chestie pe care mai rar o gasesti mai nou pe la saloane). esti primit la usa si condus de o domnisoara foarte draguta dar care nu face masaj din pacate  - mai exact secretara de care ziceam mai devreme.  :rolleyes: servicii - masaj erotic dar finalizare prin tehnici de masaj, nici vorba de penetrari, nici macar la mica intelegere....masajul in schimb e bun iti fac si masaj de relaxare cum trebuie.mie unu nu mi-a parut rau de banii dati si maine seara vreau sa merg iar.

incercati cu incredere

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

revin cu comentariu despre salonul de pe brancusi, cel de langa pizzeria venetia, ca am inteles ca mai este unul tot pe acolo...am fost aseara din nou la salon dar de data asta am ramas cu o impresie mai putin placuta.Desi ma asteptam sa am parte de acelasi tratament ca data trecuta, ghinion..alte fete, alta secretara insuportabila de data asta si de-a dreptul proasta!!

sa zicem ca trecem peste comportamentul si limbajul de cartier a secretarei noi si ajungem la comportamentul maseozei ...ei da...care e de-a dreptul enervant.cred ca am facut cea mai proasta alegere posibila.nu imi sta in fire sa ma razbun  da de data asta chiar nu are rost sa menajez pe nimeni.Am intrat cu o blonda, Paula pe numele ei de acolo si cu mana pe imima sau pe alta parte a corpului  :D  va jur ca nu o recomand e cea mai figuranta si inculta fiinta pe care am avut oRoarea sa o cunosc si la masaj e pe spate. Sper sa fie doar o intamplare, ca prea bine a fost data trecuta si as vrea sa se repete experienta de atunci nu cea de ieri. Daca ati mai fost si stiti alte fete ok de acolo, astept recomandari.

Link to comment
Share on other sites

Coane, si la salonul asta cum ajungem? Exista vreun numar de telefon? Brancusi asta pe unde mai precis?

Ai mai citit si alte postari pe forum?

 

Stima,

morandi.

 

 

Posted from mobile!

Link to comment
Share on other sites

Dupa un search pe goagal am constatat ca respectivul salon este in Cluj si nu in Bucuresti.

Colegul nostru a postat gresit aici.

 

Topicul ar trebui mutat in topicul dedicat Clujului.

 

Link to comment
Share on other sites

oameni buni!

 

Intr-adevar fara penetrari la Raiza massage (brancusi 103), dar in schimb fete frumoase, curatenie si multa caldura din partea fetelor!

Recomand tuturor, fiind client fidel acolo!

Link to comment
Share on other sites

Multe laude, putina informatie folositoare: telefon? preturi? locatie? curatenie? fete (bine, stim ca toate sunt frumoase, dar ati putea descrie putin)

 

 

Eu unul nu am fost dar a fost un amic. A zis ca e okish - merge acolo pt ca ii este aproape.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Pt cei interesati de salonul de masaj de pe brancusi nr 103 , langa pizzeria venetia , este o vila de lux , curata si frumos amenajata pt un salon de masaj erotic,.....poze cu fetele se pot vedea pe saitul hxxp://www.masajdelux.com , tot acolo , gasiti si nr de telefon, .... preturile sunt de 130 ron ziua si 150 ron noaptea , dar pt o jumate de ora , se poate negocia la 100 ron , eu am fost la locatie ziua si am gasit 7 fete frumoase , am ales-o pe sara , pt o jumate de ora  pt ca eram cam grabit ,... masaj  ff ok , finalizarea unde vrei tu ,... mai putin pe fatza sau zonele intime ,... se permit atingeri , mangaieri ,... nu se face sex , oricat ai incerca sa plusezi la bani peste pretul masajului ,...as vrea sa mai revin si noaptea , deoarece am inteles , ca noaptea sunt peste 10 fete ,....recomant tuturor , celor care vor un masaj erotic bine facut ,...

 

 

Edit: fara link direct, te rog.

Finalizare unde vrei mai putin pe fata si zonele intime - asta e la fel cu finalizare cum vrei, mai putin prin sex. Adica sfideaza logica. Ce nu inteleg este "finalizarea combinata la cerere" despre care se face reclama cand vine vorba de acest salon. Cum adica finalizare combinata prin tehnici de masaj? Si ce legatura are cu cererea? Cine are o idee va rog sa ne informati si pe noi.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Am fost la Raiza pentru prima oară de ceva vreme. Am făcut programare telefonică în prealabil, mi s-a răspuns frumos. Vila curată, aranjată.

La locul faptei erau disponibile 3 fete. Am ales-o pe Ioana, o tipă simpatică cu părul mai scurt, deși are sânii mai micuți. O piele superbă, nu am zărit niciun fel de coș sau cicatrice.

Am intrat în cameră, miros plăcut, totul curat, patul acoperit de învelitoare de unică folosință, muzică relaxantă. Mi-a descris opțiunile, și m-a întrebat dacă vreau să fac un duș înainte. Am lăsat 150 lei în avans. I-am cerut să vină într-o pereche de pantaloni scurți mulați. Foate amabilă, a ieșit și s-a întors în scurt timp cu ce îi cerusem. Mi-am trecut mâinile pe corpul ei, îmbrăcată, câteva minute, după care am făcut împreună un duș. Baia curată, mai multe prosoape mari albe curate.

 

Am mai schimbat câteva vorbe, apoi a început un masaj relaxant cu fața în jos. După o vreme, m-a întors și a început să-și plimbe corpul cu ulei peste al meu. Am început să-mi plimb degetele printre picioarele ei, dar prins de moment, am încercat să i le bag în pusilică, moment în care (foarte amabil) m-a rugat să nu fac asta. A continuat masajul și dădea semne că se încălzise și ea.

Am finalizat peste spatele și fesele ei.

 

Pe tot parcursul acțiunii a vorbit și s-a comportat foarte frumos.

Per total, o experiență plăcută, fete frumoase, ambianță relaxantă.

Link to comment
Share on other sites

Edit: fara link direct, te rog.

Finalizare unde vrei mai putin pe fata si zonele intime - asta e la fel cu finalizare cum vrei, mai putin prin sex. Adica sfideaza logica. Ce nu inteleg este "finalizarea combinata la cerere" despre care se face reclama cand vine vorba de acest salon. Cum adica finalizare combinata prin tehnici de masaj? Si ce legatura are cu cererea? Cine are o idee va rog sa ne informati si pe noi.

 

Ce link era. Doar asa informativ si daca se poate, sau era ceva mare secret de stat?

 

Finalizare combinata a insemnat mai demult oral+normal. Pe Turzii tot asta inseamna si acum. Apoi au venit saloanele de masaj si au inceput sa ambaleze procedura de laba in tot felul de cuvinte binesunatoare. Experti in marketing si creearea de branduri, ce mai. Momentan prin masaj combinat ei inteleleg ca-ti freaca un pic spatele si dupa aia pula. De ce e finalizarea combinata si nu masajul? Pai poti sa ejaculezi si in timp ce te freaca pe omoplat.

 

Asta cu la cerere inca n-am intels-o nici eu. Nu am inteles scopul formularii? O fi o protectie pt. salon? Adica nu ei au oferit activ acest serviciu ci l-a cerut clientul? In Romania toti is maestrii in ascunsul dupa deget, inclusiv pe plan juridic. Sau o fi pur si simplu teapa. Adica te freaca "combinat" pe spate si pe burta si tut tot astepti sa iti stoarca in sfarsit coaiele dar te trezesti ca a trecut ora si ti se rade in fata ca la un fraier si iti spune "Pai daca nu a-ti cerut..."

Link to comment
Share on other sites

Regula aia cu linkuri directe a fost demult, dupa aia a devenit clar ca nici nu ajuta nici tu ofera protectie si s-a abandonat. Acuma care-i situatia? Macar sa stie omul clar.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Puteti posta linistiti linkuri directe catre orice site, mai putin catre infolabe.

S

 

sent via tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Cu toate ca sunt nou pe la Cluj , au stiut taximetristi sa ma indrume la toate saloanele de acest gen , am ajuns si la vestitul raiza. Da , cum posta colegu mai devreme curatenia e la ea acasa , prosoapele curate la fel , fetele sunt chiar cele de pe site si multe la numar sa ai de unde alege , cu toate ca asta e o dificultate , nu sti cand ajungi acolo incotro sa indrepti privirea. Am intrat si eu la un masaj , nu imi amintesc numele domnisoarei , dar cu siguranta o recunosc a doua oara. Foarte draguta fata , zambitoare si amabila , nu am rabdat nici sete , au si un bar de unde te serveste domnisoara cu ce doresti tu , nici nu te grabeste nimeni cum am patit in alte locatii la cluj cat si in alte orase. Am iesit zambitor si da voi mai vizita acest salon. Astept recomandari si de la voi , poate nu am ajuns peste tot inca...

 

Edit: Mie imi suna a reclama, cu scuzele de rigoare. Contributia ta la acest forum - 3 bucati la numar - confirma aceasta ipoteza. In plus experientele mele de pana acum la acel salon (in numar de 5, concretizate doar de 2 ori pentru ca niciodata nu erau fetele de pe site acolo, unele fete de pe site nici nu mai lucreaza acolo, de batut in usa se bate, cand e momentul sau mai repede iar GFE -ul e mai prost ca la ISIS sau RedLips, undeva pe acelasi nivel cu Moulin Rouge, unde spuneai dta ca nu ti-a placut) nu sunt nicarieri langa experienta ta de acolo. Asta poate pentru ca eu sunt un ghinonist urat, mic, chel si cu putza mica, iar tu esti un norocos ......prieten cu patronul? :)

 

Alta chestie nasoala acolo: receptia e in mansarda - sau pod, o canapea foarte inghesuita intr-un hol stramt. Uneori trebuie sa cobori si sa iesi in curte pentru a presta in camerele de jos. etc.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...