Jump to content

Andreea Mall Drumul Taberei 0734565550


paolo
 Share

Recommended Posts

 

 

 

ANDREEA, PUSTOAICA sexy si obraznica, noua pe site, experta in oral, iti ofer o ora de fantezii si de extaz cu doua finalizari, intr-o locatie de lux, poze reale 100% si recente!!! SUNA SI NU VEI REGRETA!!!!!.  0734565550 ( 0734.565.550 ).

 

width=69 height=100http://s3.postimage.org/1ihblfuh0/Pustoaica_sexy_si_obraznica_ofer_o_ora_de_fantezi_1.jpg[/img]width=100 height=95http://s3.postimage.org/1ihd8z6ys/Pustoaica_sexy_si_obraznica_ofer_o_ora_de_fantezi_2.jpg[/img]width=100 height=92http://s3.postimage.org/1ihewijgk/Pustoaica_sexy_si_obraznica_ofer_o_ora_de_fantezi_3.jpg[/img]width=100 height=79http://s3.postimage.org/1ihgk1vyc/Pustoaica_sexy_si_obraznica_ofer_o_ora_de_fantezi_4.jpg[/img]

 

 

Am vorbit cu ea la telefon, e de gasit pana spre orele diminetii in Drumul Taberei - pe langa Mall, lucreaza impreuna cu o colega, face O FDIC + N pro, fara finalizare orala, pretul e de 80 RON / finalizare sau 100 RON / ora cu 2 finalizari. Relativ amabila la telefon.

Link to comment
Share on other sites

Guest blackman

Zilele trecute vroiam sa-i deschid un tipic si cautam anuntul ei in AT, pentru ca nu mai aveam nr de telefon.

Deci sa va povestesc. Sun cu cca 30 minute inainte, ii cer detalii (spune povestea de mai sus invatata bine), imi confirma ca este tipa din poze, toate bune si frumoase. O intreb daca are vreo programare in 30 minute (si sa nu ma puna pe drumuri ca nu-mi place zona respectiva), iar ea ma invita sao vizitez pentru ca ma va astepta si nu o sa regret.

Ajung la timp, ma indruma la o scara de bloc situat pe diagonala intersectiei, fata de Mall, urc....si imi deschide o grasunica tinerica de 19-20 ani, cam 160-165 inaltime si cca 70 kg, satena si uratica la fata.

Dupa formulele civilizate de salut:

Eu: Nu tu esti tipa cu care am vorbit si la care am facut programarea...

Ea :Colega cu care ai vorbit tocmai ce a plecat la coafor!!

Eu: Cum naiba sa plece la coafor, ca am vb acum o jumatate de ora, am programat o intalnire iar ea a confirmat ca e libera? ???

Ea: pai s-a plictisit, si nu avea certitudinea ca vin....asa ca a plecat

EU: Cum dracu sa nu vin, cand i-am si mentionat ca ma pun la drum? ??? .... insa sa nu-mi traga clapa ca zona aia e aglomerata rau...

Ea: pai poti sa ramai cu mine

Eu: tu daca te duci la magazin sa cumperi iaurt dietetic pleci de acolo cu smantana de 20%?

Ea: adica???

Eu: pai am venit pana aici dupa o tipa pe care o vazusem in poze....si care nicidecum nu era grasa

Ea: pai eu sunt grasa?

Eu: ha ha ha ha ha ha ha ha...in timp ce ma intorceam pe calcaie gata sa ma bucur de aglomeratia care ma astepta afara...

 

No other comments!!!

Link to comment
Share on other sites

@ blackman

 

Asta era colega?:

 

0729613399 ( 0729.613.399 )

 

     

  height=100 width=75http://img221.imagevenue.com/loc1110/th_982345614_2_123_1110lo.jpg[/img]  height=100 width=75http://img196.imagevenue.com/loc20/th_982401882_1_123_20lo.jpg[/img]

 

 

 

Am vorbit cu ea la telefon dar nu mi-a convenit locatia si am zis pas.Eu la ea m-as fi dus ca imi plac "grasele", dar poate ma trezeam ca doar colega mai slaba era disponibila.Cam neserioase.

 

   

   

Link to comment
Share on other sites

Guest blackman

Nu asta a fost tipa care m-a intampinat pe mine.

Ca si o comparatie, tipa asta din poze e mai draguta decat grasunica pe care am vazut-o eu si care nu mi-a inspirat absolut nimic. Genul de fata foarte comuna, dupa care cu siguranta nu intorci nici macar privirea daca trece pe langa tine.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Guest mihai123

Are (avea acum citeva luni cind am fost ultima oara) doua colege, una scarboasa rau si una care parea de treaba. Ambele n-aratau cine stie ce. Despre Andreea (fata din primele poze reale) eu pot sa spun ca am fost multumit. Corpul se vede din poze, netrucate, e draguta si la fata, nu va asteptati la vreun fotomodel de elita dar pt pretul de 100/ora se merita. Pe la vreo 20 ani. La prestatie face oral nep si normal, o ora doua finalizari. Nu te grabeste, accepta ce pozitii vrei tu, sta de vorba cu tine, e ok. Camera e ok, un pat care nu scartaie. In nici un caz locatia de lux din anunt, dar pt pretul cerut e ok. Eu zic ca se merita cea slabuta vizitata macar o data daca sinteti in zona.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Am vizitat si eu azi pe domnsoara, pozele sunt reale, are 21 ani, sani ok, are niste ochi mari  :-X , este draguta ( este cam firava) are aprox 165m si max 50 kg.  Si-a schimbat locatia, acum este in Ghencea, capatul tranvaiului 41, exact langa Alpha Bank. Mai era cu o colega, cam corpolenta, la fata ..... lasa de dorit  :-\ . De treaba amandoua, vorbarete. Apartament la etajul 9, nicidecum lux, dar cat de cat curatel, baia era ok cu vreo 3 gel de dus ( fara apa pe jos), prosop am primit curat din sifonier (mirosea frumos). Per total am fost multumit, fata de altele la 100 lei/ora. Oral si normal, 2 finalizari/ora , oral neprotejat, fara finalizare orala. Epilata corespunzator si uitata in solar, are piele fina, dar ...... prea bronzata, gen acele pitzi de mall. Nu se grabeste, am stat aproape 1h20min si nu am avut parte de " sti s-a terminat ora".  E de revenit, mie mi s-a parut ok la banii astia.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...