Guest blackman Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 [table] [tr][td] ADOR sexul total si te invit intr-o locatie intima, luxoasa sa iti satisfac dorintele erotice fiebinti, sa ai finalizare exploziva. Oral, normal si anal, 0737212007 03 Aug 11:00[/td][/tr][/table] Locatia: Bd. Unirii aproape de Piata Alba-Iulia, apartament ok, baie curata, prosop proaspat spalat. Servicii: sex total 100 lei o finalizare sau 150 2 finalizari, oral neprotejat, fara CIM. Fata: pozele din anunt nu sunt ale ei. Ea este o blond-satena, cam 160/50, uratica la fata (genul de tarancuta aterizata in Bucuresti, se fardeaza/rujeaza aiurea, etc), insa cu un cur bombat (era imbracata in niste blugi scurti care se mulau foarte bine pe ea) si niste sani frumusei. Nu este o frumusete insa compenseaza prin atitudine (cel putin ea a facut click cu mine din momentul in care am intrat in camera....s-a agatat de gatul meu, a incercat sa ma sarute, m-a dezbracat cu miscari lascive). Prestatia: Am inceput cu un oral neprotejat ok, insa fara nimic deosebit. Continuat cu normal in cateva pozitii, cu implicare din partea ei, apoi am zis sa incerc si ochiul maro. Dupa o scurta perioada de incalzire, se infigea toata si o cerea mai tare si mai adanc. Am finalizat in prezervativ cand eram adanc in curul ei. Am platit la inceput 100 lei si am stat cca 40 minute, cu tot cu dusuri. Concluzii: este ok daca vrei un total la 100 lei/1 finalizare, tipa este destul de placuta si kinky in anumite momente. Nu stiu daca are rost sa punem pozele, cum am zis mai sus, nu este tipa din poze (totusi nu as incadra-o la tepe pentru ca nu a fost o experienta dezagreabila). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pizdovescu Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 man Black man ... 1. daca e tipa din pozele din AT atunci e chiar frumusica. 2. pretul de azi este 300 Ron/Ora Din punctul meu de vedere o asemenea variatie intra la Tzepe! Si nu m-am inselat in ultimii 15 ani de cand sufar de pofta de pizda platita. 906 vizite INDRAZNESTE sa te lasi fermecat de o fata simpla, dar deosebita prin eleganta si comportament, nu ezita sa te convingi o ora in compania mea, parerea ta va conta. Ador sexul pasional si preludiul excitant, 24 Aug 11:00 0737.212.007 Pret 300L http://img136.imagevenue.com/loc237/th_268186234_5190358_123_237lo.jpg[/img] http://img172.imagevenue.com/loc46/th_426818683_5190359_123_46lo.jpg[/img] http://img132.imagevenue.com/loc96/th_268187218_5190360_123_96lo.jpg[/img] http://img142.imagevenue.com/loc34/th_268188613_5190361_123_34lo.jpg[/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerontosaurusRex Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Citat din blackman: "Fata: pozele din anunt nu sunt ale ei. Ea este o blond-satena, cam 160/50, uratica la fata (genul de tarancuta aterizata in Bucuresti, se fardeaza/rujeaza aiurea, etc)". Deci nu este ea in pozele din AT. Corect ar fi fost sa zici asa: 1. daca ar fi fost tipa din pozele din AT atunci e chiar frumusica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blackman Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 E clar ca lumina zilei ca nu sunt pozele ei. Nici cele pe care le avea initial, nici astea care le are acum in AT. Daca asta ar fi unicul criteriu, atunci o putem incadra la tepe. Ca si atitudine, comportare si implicare in futai, tipa pe care am vizitat-o eu nu era teapa (raportata la conditiile de atunci, sex total, 100 lei finalizarea, fara sa traga de timp sau sa scurteze cumva intalnirea) Sincer, nu stiu acum daca mai vorbim de aceiasi fata, e adevarat ca saltul de pret e substantial si spectaculos (iar ce ar avea ea de oferit in nici un caz nu merita 300 lei). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommy_boy Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 are o atitudine de kkt la telefon , dupa 30 de secunde mi-a inschis telefonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts