Administrators longgone Posted June 14, 2011 Administrators Share Posted June 14, 2011 Le voi ierarhiza absolut la intimplare, niciuna dintre ele nu e vitala pentru sanatatea forumului, dar toate mi se par determinante asupra armoniei si-a ergonomiei lui. 1. Quoting Va rog sa nu mai reproduceti integral mesajul anterior, citez din statut: 4. Recomandari c. Daca fac un comentariu la un mesaj postat imediat anterior, sa nu mai foloseasca citarea integrala a acestuia, pentru a nu ingreuna citirea de catre ceilalti utilizatori a textului. 2. Schimbarea ID-ului Va rog sa ne anuntati PM atunci cind decideti sa va luati alta identitate, e un semn de curtoazie pe care-l meritam din plin. 3. Fotografii Atunci cind atasati fotografii gazduite de imagevenue (sau alt amfitrion FOC), va rog sa le asezati pe toata latimea paginii, chiar daca asta presupune o sumara editare a plasamentului initial. Daca numarul lor impune folosirea mai multor rinduri, so be it, ideea e ca spatiul disponibil sa fie folosit cit mai judicios. 4. Grammar & Punctuation Va rog sa recititi cu atentie propriile mesaje, folosind cu generozitate cratimele si virgulele acolo unde limpezimea mesajului o cere. Consider ca plasarea unui spatiu intre 2 cuvinte distincte sau imediat dupa orice virgula (si nu inaintea ei) e un binevenit semn de curtoazie adresat celorlati cititori si face eseul mult mai usor de parcurs. 5. Mods & Admins Orice somatie publica gen "websef, mut-o mai repede pe naiada Tzuntzi in RTH", "consider ca se face o mare nedreptate eliminind cuibul Clucerului din Champions League" sau "rog un admin sa ataseze imediat fotografiile, eu nu ma pricep la asta si nici n-am de gind sa incerc" isi atinge mult mai bine & repede scopul daca este adresata PM (cu argumente) unuia dintre moderatori & administratori. Puteti conta pe oricare dintre noi atunci cind dorintele voastre sint pertinente. 6. Bumpers "Aceleasi servicii impecabile !", "Mai stie cineva ceva ?", "Multumesc din suflet pentru informatii, cintezoiscopit1978, mi-ai inseninat noaptea !", "Ce tare e descrierea asta, m-am tavalit spasmodic de ras !", "Asta e opinia mea, n-am dat cu zarul !" si alte paralizante lingvistice din acelasi familion vor lua drumul marelui cos, indiferent cine e nefericitul lor autor. 7. Postarea in rafala Posturile consecutive inserate intr-un interval de mai putin de 3 ore vor fi editate si reunite intr-o singura contributie. Va rog tandru sa ma solicitati cit mai putin in directia asta. 8. PM (private messages) Va rog sa verificati macar saptamanal si casuta PM (private messages), o puteti face interogand "My messages". Link to comment Share on other sites More sharing options...
rechinu Posted March 26, 2023 Share Posted March 26, 2023 daca citeste careva din conducere pe aici - n-ar fi rau sa permiteti si adugarea de imagini webp , sunt anunturi de publi unde pozele se salveaza doar asa .... momentan vad ca nu e printre extensiile permise , poate pentru viitor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted March 26, 2023 Share Posted March 26, 2023 @rechinu, pozele se pot salva si ca .bmp sau .jpg, e un pic mai laborios, nu dai save picture as, dai copy picture si o lipesti intr-un paint, de unde o salvezi ca .jpeg Se pot adauga si webp, unii asta fac, cu draganddrop probabil, numai ca ocupa cam mult spatiu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torq Posted February 26 Share Posted February 26 de ce nu se mai pot atasa formate video ? Am vrut sa pun un mpeg si am observat ca nu este acceptat, doar Accepted file types: gif, jpeg, jpe, jpg, png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted February 26 Share Posted February 26 Filmuletele, in afara faptului ca sunt fisiere mari ca dimensiuni, genereaza trafic suplimentar, care se traduce in costuri suplimentare, asa ca le-am restrictionat, si de aceea am zis si sa nu mai punem n-spe poze la fiecare doo saptamini, doar daca se schimba ceva in fizionomia prestatoarelor. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts