Jump to content

(V) ADELA 21 ani, Sex Total, Colentina-Fundeni, 0768701175


un_tip
 Share

Recommended Posts

    ADELA, foarte frumoasa si sexi, 21 ani, 1.75 m, 53 kg, lucrez ca fotomodel la o agentie consacrata, ofer sex normal, anal, oral neprotejat, uro si alte fantezii, ador cunilingus, finalizari cate poti tu intr-o ora, eu nu te grabesc ca alte fete si sunt reala 100 %, 100 L/ora sau 60 L/jumatate de ora;    0768.701.175    >>>  25 Jul 11:00

 

Salut! Cu toate ca intru pe forum de cateva luni acesta este primul meu post si sper sa acopar in mare toate detaliile necesare.

 

FATA: Este draguta la fata si are parul roscat-inchis putin sub nivelul umerilor. Inaltimea de 1.75  este reala dar greutatea cu siguranta nu :) Are burtica si o taietura pe mijloc, probabil de la o operatie (acestea sunt inconvenientele fizice). In rest, fata e amabila, neasteptat de ascultatoare si face tot ce ii spui...Oralul neprotejat cu finalizare, normalul si analul protejate.

 

PRESTATIA:  Oral neprotejat cu finalizare. Daca ii vorbiti frumos face si CIM nu insa si COF. O suge cu spor, isi da silinta, fara un deep senzational dar se straduieste . Cam de 7, 7.5. Ce imi place e ca face mereu cum doresti si nu comenteaza, vrea sa-ti placa si sa te intorci. La normal e la fel.... in ce pozitie vrei, pe la spate, deasupra tu, ea desupra , iar analul in pozitia capra...aici n-am mai intrebat de alte pozitii desi cred ca nu s-ar supara :) Partea frumoasa e ca respecta timpul. Pentru 60 ron ramai jumatate de ora chiar daca termini in primele 15 minute :) iti ofera un suc si-o apa rece si o ia de la capat.

 

LOCATIA:Acesta este marele ei minus care ma face sa nu revin. Dupa intersectia Coletina cu Sos. Fundeni la primul semafor la dreapta pe str. Sportului. O casa batraneasca ce sta sa se darame, si mizeria iti taie instant cheful de actiune. Pentru cei de peste 1.80 m usile vor fi o problema! :) La baie are farfuriile nespalate, nu m-am riscat la dus , nota 1 pentru locatie! Ostilitatile se desfasoara pe o canapea cu televizorul pornit pe un post cu muzica... fata e futabila, ochii mari si e docila ceea ce mi-a placut foarte mult insa daca deschizi ochii e groaznic ce se vede in jur. La plecare am intrebat-o daca vine si la domiciliu si mi-a spus ca pentru clientii fideli se poate....100 ron/h sex total e foarte bine dar trebuie sa gasiti o locatie decenta pentru ca acolo e jale!

 

Poze nu am facut din pacate, iar banutii se platesc inainte de actiune. 

 

Capul sus! :)  0768701175

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Salut tuturor!

Am fost si eu la Adela si pot sa confirm cele scrise in postul anterior.

Fata a inchiriat acea casa batraneasca pentru a putea presta in liniste. Conditiile sunt destul de proaste, intr-adevar.

Cu toate acestea, consider ca prestatia a fost foarte buna, daca ne gandim la raportul calitate-pret. 60 lei/30 minute, sex total cu o fata draguta care nu te grabeste si face aproape tot ce ii spui, si care nu e nici gitanes, este foarte greu de gasit.

Am inceput cu un oral unde unde s-a straduit destul de bine, urmare indicatiilor mele. Am continuat cu un anal in pozitia capra unde s-a prezentat binisor. Simtind ca  vine momentul culminant, i-am propus sa schimbam si sa finalizam CIM. Printre gemete usoare, mi-a spus sa termin acolo unde sunt, ceea ce am si facut.

Nu pot sa spun daca a vrut asa din placere sau fiindca nu vrea CIM.

Voi verifica data viitoare.

Succese! 

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Un nou numar de telefon, preturi upgradate si o oferta nesanatoasa:

 

ANITA, foarte frumoasa si sexi, fotomodel la o agentie de moda consacrata, 21 ani/ 1,74/ 54 kg, ofer sex anal neprotejat, normal protejat, oralul cu finalizare, uro si dominare soft, locatie lux, discretie maxima, finalizari cate poti tu, 130 L/ ora sau 80 L/ jumatate de ora;    0768133629 05 Aug 11:00

Link to comment
Share on other sites

salutare, eu nu am fost la dra dar dupa ce am sunat-o pe vechiul numar am avut mici probleme... am sunat-o seara si eram pregatit sa ajung la ea, mi-a spus ca nu e acasa si a ramas sa o sun eu a doua zi. pe la 12 si ceva noaptea mi-a dat mesaj ca a ajuns acasa si daca vreau sa vin ma asteapta...i-am raspuns la mesaj ca nu vin ma rog au mai fost niste schimburi de replici dar am ajuns la concluzia ca nu e profesionista, eu nu am nevasta copil prietena care sa stea non stop cu mine dar ma gandesc ca altcineva putea sa aibe probleme din cauza acelui mesaj dat dupa miezul noptii.

Link to comment
Share on other sites

Am sunat-o si eu pe duduia acum cateva zile si se auzea in fundal o voce barbateasca care ii cam soptea ce sa raspunda la intrebarile mele legate de anumite fantezii ceva mai speciale. Am intrebat-o daca se poate si in alta locatie si mi-a raspuns clar ca NU. Eu unul nu ma risc, mai ales ca la o cautare pe google dupa nr de tel apare anuntul unui tip care isi cauta prietena in vederea casatoriei. am mai nimerit odata intr-un un cuib pe la Sala Palatului in care usa de la intrare efectiv nu avea clanta, aceasta fiind tinuta pe masa din bucatarie sub supravegherea matroanei, motivand ca este defecta.

Sper ca fata din Fundeni sa nu fie tinuta in locatie fortat. Cei care ati fost aveti ceva observatii legate de acest aspect.

 

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

 

Am fost si eu la tipa aceasta si confirm cele spuse in posturile anterioare. Partea cea mai proasta (cum a zis si Florin) este ca iti da mesaje sau te suna in ziua respectiva cand ai contactat-o si pana ajungi la ea. Eu  m-am gandit ca daca totusi ma duc nu o sa mai primesc vreun mesaj si asa a fost.(pana acum)

Locatia este exact cum a prezentat un_tip si nu am nimic de adaugat.

Prestatia: eu am optat pentru jumatate de ora (60 ron) care a inceput cu un oral neprotejat executat mediocru fara deep sau lins pe oo, apoi am incercat anal in pozitia capra la care nu a comentat nimic si nu a scos vreun sunet ( sta cuminte). M-am plictisit repede si trecut la normal eu deasupra, pozitie in care am si finalizat in caciulita.

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

E grasa, naspa si miroase cam urat. Plus ca e taiata pe burta. O fata venita de la tara sa faca bani pe spinarea bucurestenilor prosti. Oral prost iar la anal dai cat vrei si cum vrei, cat te tine. Nu te grabeste deloc. Face CIM.

Link to comment
Share on other sites

am ajuns si eu la dra...dupa ce m-a tepuit ana din berceni la care am fost de mai multe ori si m-am simtit bine aseara mi-a zis ca e ok daca ajung in 40 de minute, o sun cand ajung in zona, un pic mai tarziu ce-i drept ca s-a circulat oribil din cauza ploii si nu imi mai raspunde desi am sunat de 7-8 ori cel putin, netul de pe mobil era mort si mi-am adus aminte de mesajele de la dra si am sunat-o, foarte amabila mi-a explicat ce stiam deja de pe forum si am ajuns la ea. nu am stat decat un singur numar ca era deja tarziu ca eu am pierdut vremea prin berceni, numar pentru care am dat 80 de ron inainte de actiune. fata intr-adevar grasuta dar mie mi-a placut desi nu sunt adeptul, mie mi s-a parut ca e foarte draguta, e provinciala sigur, daca mai era si rosie in obraji era ca tarancutele alea dupa care intoarcem capu cand mergem in concediu prin tara. ca prestatie oral neprotejat la care a ascultat toate indicatiile si normal protejat, finalizarea fiind orala. "taietura" de pe burta este o cezariana care nu stiu cum de s-a facut vertical ca de cativa ani se fac orizontal si sunt mult mai putin vizibile.ce sa va spun....mi-a placut intr-un mod ciudat...cred ca o sa revin dar nu imi permit sa recomand la altcineva pt ca e o chestie subiectiva, mie mi-a placut raportul calitate pret si o sa revin si pt un anal, daca se duce altcineva si nu ii place nu ma injurati.

p.s.: am avut dreptate mai sus, nu e profesionista, e doar o fata care face si ea ce poate dar e departe de o profesionista!

 

Link to comment
Share on other sites

vizitat si eu curtezana...50 lei o singura finalizare sex total..deci se poate si mai putin de 80 lei...acelasi numar de mai sus...fata e destul de draguta...putin plinuta dar nu deranjant... un pic cam retrasa dar e bine ca e ascultatoare...prestatia ok...oral fara prez ...anal protejat...la anal poti sa dai in ea ca surdu in clopot !una peste alta la pretu asta si gama larga de servicii:)) de revenit !

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mai baieti NU E DE REVENIT!

O TIGANCA imputita ce mai du-te vino!

In camera de alaturi sta pestele cu o patura pusa pe glazvant sa nu se vada ca are TVul deschis ...

Casa e o cocina nu o casa ... pute si e murdar!

La baie dezastru cu vase nespalate si rufe murdare peste tot ... rahatul cu hartie in WC ...

Patul nu a fost schimbat de cand a inceput asta sa presteze ...

Prestatoarea este traseista de la Podul Andronache-Stefanesti mutata inside ca sa nu aiba probleme.

 

Nu pot zice ca e teapa pentru ca te primeste iti ia 50 de lei pentru o finalizare ... asa cum zicea prin anunturi.

CHIAT DACA ESTE CRIZA ZAU CA NU MERITA BANII!

SE GASESTE LA PRET ASEMANATOR CEVA MAI ACCEPTABIL!

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

nu sunt sigur dar pare ca e cea din pozele de la anuntul cu nr de tel 0736136870 ( 0736.136.870 ) , eu am fost noaptea dar asa pare...din cate am zarit eu e camera de lucru...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...