Jump to content

(V) Adnana Ana - 0731569255 - Dr. Taberei (Ghencea)


Nick Name
 Share

Recommended Posts

AT:

ADNANA, Drumul Taberei, Ghencea, bruneta, 37 de ani pun pasiune in ceea ce fac, oral cu fin., normal, cunnilingus, 69, intre sani sau un masaj relaxant numai pt. tine, pozele imi apartin 100-150,    20 Jul 11:00  0731569255

 

Am fost la dameza si acum va scriu impresiile.

 

Dama, pe la 40+ ani, nimic specatculos.

In afara de ceea ce scrie in anunt, nu se saruta si nu ii place sa se ia cineva de fundul ei (sa fie pupata in fund, cu cuvintele ei).

Aparatamentul situat la un etaj superior al unui bloc, de pe strada de vis-avis de Biserica Ghencea, nu este nimic deosebit, doar ca la momentul la care am ajuns eu, dama fuma o tigare si pe post de scrumiera avea o cutie de conserva de porumb, umpluta jumatate cu apa, iar pe masa trona un munte de coji de seminte.

Dusul, relativ ok, avand in vedere ca prosopul parea curat, dar nu garantez ca nu fusese doar uscat dupa utilizarea clientului anterior.

 

Cum spuneam, dama pe la 40+ ani, sani mari cu sfarcuri excitabile, dar atitudinea nu incurajeaza deloc actiunea.

Fiind "in nevoie" am acceptat sa raman o finalizare.

Neobisnuit pentru mine aleg sa pun prezervativul de la inceput. dama incepe un oral relativ ok, fara mare ajutor manual, tendinte de deepthroat, cu un lins pe oo mai rar intalnit, facut cu buza inferioara.

Am incercat si un normal la care am renuntat pentru un oral la care ma asteptam ca ea sa stea pe spate in pat si eu sa o penetrez in gura. Ea a reactionat negativ, spunand ca "acum vrei sa ma spanzur". Nu am inteles ce era asa de complicat si am continuat intr-o pozitie in care eu steam in genunchi in pat si ea pe o parte in pat. Am intrebat-o daca pot sa nu finalizez in prezervativ si a confirmat ca este ok, numai ca eu m terminat pe sanii ei, moment in care ea spunea ca nu ii place finalizarea pe corp. Total anti-futai.

 

Nu pot consider ca este o teapa dar o atitudine foarte proasta.

Eu nu o sa mai revin.

 

Daca sunt intrebari... just ask!

 

Succese maxime! 0731.569.255

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

bună seara dumneavoastră și invitaților dumneavoastră.

 

servit fata azi.

 

loc: apartament curățel, în sensul că nu era foarte nașpa, dar nici nu te îmbia prea tare; în baie nu am ajuns, am aruncat un ochi. Mergea. Prosop vechi, dar curat pregătit la capul patului; programarea fără probleme

 

fata: este cea din poze, dar să zicem că este mult avantajată de fotografii; la prima vedere am dat să renunț. Mi-a arătat desuurile din poze și m-am convins că nu minte, dar tot nașpa rămînea; vreo 1,60 m și 55 kg, nici grasă, nici slabă, nici mișto. Burtică nu prea mare, dar lăsată, cu vergeturi pe ea; pielea nașpa, atîrnă, multe alunițe și cîteva vînătăi. Ea zice 37 în anunț, dar arată de 40-45. O fi țărancă din aia îmbătrînită devreme. Tațe tari pt. vîrsta ei, destul de măricele, singura treabă bună cît de cît. Am stat doar o muie, 70 de lei (150 era ora). De fapt cam astea e și parte bună a ofertei, că poți să dai doar un număr. S-a străduit la zonele adiacente și la ouă, dar pe urmă a abandonat declarandu-se deranjată de pilozitatea mea. Nu am insistat. per total pare de treabă, dar dacă nu am băgat și normal nu știu cît de docilă o fi.

 

concluzii: dacă stați pe aproape și vă e lene să alergați, merge de o deșertare rapidă. Sau în deschidere la altceva. De futut nu aș fute-o decît foarte beat. Nu e respingătoare, dar poate m-am învățat eu cu altceva. După ce am ieșit de acolo mi-am zis că mai bine mergeam la rahela, în zonă, cu 200; și după aia mi-am zis că mai bine băgam o labă.

 

raportul preț/calitate pare corect, dacă o și fuți. Pt doar o muie nu aș sări cu mai mult de 50 de lei.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

ADNANA, D. Taberei, Favorit, singura, bruneta, 37 de ani, pun pasiune in ceea ce fac, se poate oral cu fin., normal, cunnilingus, 69 sau un masaj relaxant, pozele imi apartin, 70 fin., 150 L/ ora; 19 Nov 11:00  0731569255 ( 0731.569.255 )

 

Incantat de pozele dnei, de vocea suava si usor timida, de faptul ca "locuieste singura"... m-am programat si am purces la drum.

Locuieste intr-un bloc de garsoniere.

In garsoniera un fum sa-l tai cu cutitul iar ea ma astepta imbracata sexy cam ca in poze.

Faza naspa este ca la fatza arata de 47 ani, ridata, nemachiata, cu parul alb la radacina... si cu niste probleme la dinti, cariati sau negri de tutun, nu am stat sa analizez, pentru ca intreaga intalnire s-a petrecut pret de 30 sec. am zis "imi pare rau, nu raman" am facut stanga imprejur si am parasit locatia.

 

Pozele cred ca sunt reale, dar problema mea(altii poate apreciaza genul) este ca dna e mult prea "in varsta" pentru ce as fute eu:

 

[attach=1][attach=2][attach=3][attach=4]

 

@sexymf, iti apreciez efortul si aportul, dar te rog pe viitor mai intai cauta sa vezi daca nu exista deja deschis un topic despre dameza pe care vrei sa o recenzezi.

Am unit eu topicurile.

Amical, Rex.

 

Mea culpa. De obicei caut sa nu dublez posturile si evident, in prealabil, sa nu-mi iau teapa daca si-au mai luat-o si altii.

Cred ca am fost convins ca dna e "noua" in AT deoarece avea doar un anunt si am sarit etapa asta, cu search-ul.

Nu de alta dar m-ar fi scutit si de un drum.

post-1600-150392352408_thumb.jpg

post-1600-150392352409_thumb.jpg

post-1600-150392352411_thumb.jpg

post-1600-150392352413_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...