brian47 Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Salut, Am gasit urmatorul anunt pe anuntul.ro: " ORAL,NORMAL,ANAL , daca esti un domn pretentios, manierat si vrei ceva de calitate, nu ezita sa ma suni, iti promit ca te vei intoarce, sex anal, normal, oral de calitate cu finalizare orala; 0736857814; 150L/h " A vizitat-o cineva? Par interesante pozele si pretul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators steroidu Posted July 20, 2011 Administrators Share Posted July 20, 2011 @brian: poti incepe prin a-i da tu insuti un telefon, ca sa aflam locatia, programul, si atitudinea aparenta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brian47 Posted July 20, 2011 Author Share Posted July 20, 2011 Am sunat si am aflat urmatoarele: - locatia langa shaormeria de la Cantemir - mai are inca o colega - programari cu 20 minute inainte de a ajunge la ea. In plus de asta, alte informatii: a raspuns din prima la telefon, voce draguta, raspunde la intrebarile pe care le ai fara sa faca fitze. Revin maine cu un post mai stufos, dupa ce o vizitez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brian47 Posted July 25, 2011 Author Share Posted July 25, 2011 Am vizitat-o vineri. Situatia e cam asa: - locatia nu e unde a zis ea, ci aproape de trecerea de pietoni dinspre tineretului - de fapt nu sunt 2 fete, sunt 4, ditamai cuibul; din ele 1 cica nu presteaza in locatie - tarifele sunt aceleasi pentru toate 3 care presteaza in locatie (1 oral+normal=100 lei; 1 ora, 2 numere=150; 1 ora, oral normal+anal=200ron) - roscata pt care deschisesem post ul e ori un pic mai ingrasata ( 5kg max) in realitate, ori a avut fotograf priceput. - drept pentru care am ales alta tipa, bruneta, cam 30 ani cu parul nu foarte lung ( Monica; nu am gasit-o pe nici un site ca sa pun pozele ei ) si am mers pe varianta 1numar/100ron, pe care i-am dat la inceput, la "invitatia" ei, oricum ii dadeam atunci ca sa nu aiba griji in timp ce lucreaza - oral ok cu finalizare, nu prea se ajuta de mana, fara dt. Cam asta e tot, nimic special, iar eu unul nu cred ca o sa le mai vizitez. Daca am omis ceva ziceti si revin cu informatii. Bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick Name Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Daca nu ma inseala intuitia (avand in vedere ca mi se pare a fi aceeasi locatie, daca vorbim de scara 1 a blocului mentionat), fata este aceeasi cu ce despre care am scris aici: http://www.ddcforum.com/index.php/topic,10265.0.html In rest, las admiinistratorii sa decida ce este de facut cu topicurle: sa le uneasca... sau sa le lase separate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators longgone Posted July 26, 2011 Administrators Share Posted July 26, 2011 Daca te pui de acord cu briana69 si ma informati consensual ca e acelasi cuibusor, onoarea de a reunifica topping-urile imi va inunda corpul astral. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick Name Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Rat: avand in vedere "aventura" mea nu cred ca voi mai ajunge la acel cuib. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts