Jump to content

Red Line 0752533952


birmii38
 Share

Recommended Posts

Salon de masaj undeva in zorilor pe Eliade.am trecut zilele trecute pe la acest salon tentat fiind de vocea fetei cu care am vorbit pe numele ei Carina.Prestatia fetei este de exceptie.atitudine foarte buna eu unul recomand chiar daca la tel se prezinta o oferta nu foarte tentanta .Eu am avut parte de un masaj toples la pretul de 100 de lei,fata permite multe lucruri.atingeri ,sarutari,etc. Cred ca merita incercat Bafta

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 23
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • birmii38

    4

  • Tinel

    4

  • umberto

    3

  • cometodaddy

    3

Birmii: spune-mi te rog si mie ceva, altceva decat informatia telefonica???...as putea sa ma duc si eu, sa incerc?? Poate ma ajuti, cu chestia asta, nu-mi place sa risc si sa sfarsesc printr-o laba in ulei....deci???

Link to comment
Share on other sites

Tinel,la experienta ta sunt sigur ca tu o sa obtii mult mai mult decit  mine.Tu ai gasit in anumite saloane fete de nota 10 chiar 11 ,cel putin asta reiese din posturile tale.Eu m-am referit la atitudine si implicare chiar la un simplu masaj toples, dar vreau sa-ti spun ca fata chiar daca este super nu este de nota 10 asa ca sunt convins ca nu o sa fie pe placut tau.Eu am scris aceest post pentru persoanele care din pacate nu au avut sansa sa gaseasca fete atit de bune pe cum ai gasit tu,care se multumesc si cu fete de 8,5 sau 9. Bafta

Link to comment
Share on other sites

Birmii, chestia este ca eu sunt nou pe forum si nu stiam ca exista o unanimitate in acordarea notelor....dar ma rog...! Intre timp am mers si eu, am vazut-o pe Carina, dar nu am ramas...am mers doar la o inspectie vizuala, superficiala...nush daca sa merg  sau nu....!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Salonul e pe Eugen Ionescu, continuarea la Lunii si probabil se intersecteaza cu Eliade.

E o vila cu salon jos pt intampinare si 3 camere sus cu o baie comuna.

In afara de lipsa papucilor de casa conditiile is OK, curat, intim etc.

Se fac doar masaje la preturi pornind de la 100ron topless, 150 nud, 300 2 fete, 400 cu show lezbi.

Fete erau 3 + secretara.

Niciuna pe nume Carina in schimb..

Tinere - 20-23 de ani cam asa corp frumos, aspect fb.

Eu am ales varianta cea mai basic.

Ok de incercat pt cine vrea compania unei fete ce arata bine fizic, si se poate abtine de la mai mult.

Curios is cat va trece pana se va uza si acest salon si vor angaja fete multe si uratzele - gen Raiza etc

Link to comment
Share on other sites

Din cite am inteles eu Carina nu mai lucreaza acolo.O sa ma interesez si incer sa aflu daca lucreaza si unde.Spune-mi te rog doar masaj ofera sau ofera si mai mult extra pret.Toate bune

Link to comment
Share on other sites

@birmii: dc intrebi ce se ofera din moment ce tu ai fost primul care a postat despre salon?

Oricum ce mi-a zis mie e ca fara contact.

 

Le da afara daca le-ar prinde sefa - ex-maseuza si ea.

 

(Am vaz ceva Carina in anunturile salonului Raiza)

Link to comment
Share on other sites

Cu aceasta informatie, va pot ajuta eu cu placere... :D Carina pe care am intalnit-o initial la acest salon, am gasit-o ulterior, la salon manastur, sub alt nume ...iar serviciile prestate aici nu sunt identice cu cele de la red line!!!

Link to comment
Share on other sites

@Tinel: ajuta-ne te rog pana la capat si zi-ne care e numele actual cu care presteaza fata si cate fete sunt acum la salonul de care zici tu. Sa fie mai usor de urmarit, poti posta direct la topicul dedicat deja salonului tau preferat.

Sint si ceva poze cu ea undeva?

Ca restul fetelor au in piata online..

Link to comment
Share on other sites

Am vizitat salonul Red Line, situat intr-o zona foarte discreta si linistita, pe str. Eugen Ionesco, mai spre capatul strazii spre Faget. La telefon mi-a raspuns o voce foarte prietenoasa si draguta si s-a prezentat ca fiind Vanessa. Ajuns la fata locului am preferat sa o aleg tot pe ea, fiind cred ca cea mai draguta dintre toate, nu ca celelate fete nu ar fi frumoase. Am optat pentru un masaj nud la 150 de roni. Domnisoara se misca foarte bine, la masaj nu prea se pricepe, dar in schmib te face sa te simti in al noualea cer cu finalizare manuala cu tot, subsemnatul avand parte de experiente care au inclus tot tacamul in materie de sex, dar putine s-au ridicat la nivelul pe care l-am trait cu Vanessa. Aproape ca am uitat sa mentionez ca are un corp cum numai pe copertele revistelor vezi:  picioare lungi, fundulet bombat, si niste sani mari si cu o forma naturala cum rareori mai vedeti. O recomand doar celor cu bun simt, pentru ca fata asta nu merita sa aiba parte de mitocani, marlani si inculti, specii pe care Clujul nostru drag ni le ofera din belsug.

Link to comment
Share on other sites

O recomand doar celor cu bun simt, pentru ca fata asta nu merita sa aiba parte de mitocani, marlani si inculti, specii pe care Clujul nostru drag ni le ofera din belsug.

 

mai da`o dracului de treaba

aia cu mitocanii si marlanii am inteles-o, insa aia cu incultii nu prea  :o

in rest chiar n-am inteles deloc finalul mesajului tau ...

Link to comment
Share on other sites

Cred ca cu Vanessa am fost si eu 1h topless placuta.

Intr-adevar fata e finutza, inca nu s-a tiganit ca majorit maseuzelor mai scolate in bransa.

Sper si eu sa nu aiba de-a face cu toti ciobanii, dar no riscurile meseriei..

Link to comment
Share on other sites

@Tinel: ajuta-ne te rog pana la capat si zi-ne care e numele actual cu care presteaza fata si cate fete sunt acum la salonul de care zici tu. Sa fie mai usor de urmarit, poti posta direct la topicul dedicat deja salonului tau preferat.

Sint si ceva poze cu ea undeva?

Ca restul fetelor au in piata online..

Bacu@: Pt inceput am sa te rog sa ma scuzi, pt faptul ca nu ti-am raspuns prompt, insa nu am mai accesat de ceva vreme forumul, dar ma revansez si iti ofer informatiile ce le detin: ex Carina, presteaza actualmente, la salon manastur ( 0753149833), sub numele Bianca 35, are anunt in piata online, cu poze, de fapt este singura imbracata in culoarea verde, ca sa te ajut in cautare, si nu este alta decat aceasi fata ,,misterioasa,, cum am numit-o in topicul dedicat salonului manastur, pt ca nu are un program fix, precum celalalte fete ( Antonia, Paula),  eu am fost norocos, si m-am programat de 2 ori, la ea :P , din cate am inteles, lucreaza de 2 ori pe saptamana ( probabil presteaza intre alte activitati). Prestatia : a se citi din topicul ,,salon manastur,,!!! Succes!!!

 

 

Edit calaretul8: data viitoare pune te rog un link atunci cand faci vorbire despre alt topic. Multumesc. Acum am pus eu pentru tine.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Am revenit la Vanessa zilele astea si am ales nud la 150ron.

Super draguta fata, prestatia la fel de buna ca data trecuta.

Pretul e marisor doar pt finalizare prin masaj, dar no... Fete cu asa corp care fac mai mult gen Lolita sau Dalia alias Cezara, cer 100E.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

stie cineva cum sunt fetele ? Am inteles ca,Carina este in alt salon si tare ma incinta sa incerc si alta fata de la red line daca stie cineva daca se ofera si servicii extra?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Salut, am fost in seara aceasta pe la Red Line - luat anuntul de pe piata-az.ro. Doar masaj erotic, dupa cum citeam si mai sus, 100/150/400 - topless, nud, lesbi. Eu am ales un show lesbi, caci umblu pe la saloane de masaj de mai bine de 2 ani, ce sa fac, is dependent si am si noroc in afaceri :).

Am tot cautat de mult un show lesbi pe bune, cu 2 colege care se cunosc intim. Din fericire am gasit :) Dupa cum zicea si cineva mai sus, Vanessa, dar de data asta si cu Maya, au facut un super show, cu atingeri si tot tacamul. Jos erau 4 fete, 3 brunete si 1 blonda (care cica era azi prima zi), super finute si cica ar mai fi inca o fata, Adela, dar nu era momentan la salon. Ai cu cine sta de vorba dar ai si ce atinge :) M-am simtit excelent, intr-adevar nu aveau slapi, cand am intrebat de ce, au zis ca majoritatea clientilor nu doresc... hmm. Cu siguranta o sa incerc si un nud cu Maya, caci m-a atras foarte mult. Cine stie ce inseamna un masaj erotic adevarat, cu siguranta o sa aprecieze serviciile de la acest salon. Nu sunt sigur, dar am inteles ca toate fetele erau studente, avantaj fata de alte locuri pe unde am mai fost, de nu aveai cu cine schimba o vorba...

CONCLUZIE: fete si servicii excelente, tot citand de mai sus, sper sa nu se strice cu marlani si tarani, dar avand in vedere pretul usor la limita pentru astfel de servicii, probabil ca va fi totul ok in continuare.

Ah, inca ceva, am inteles ca fac si petreceri private, o sa incerc sa imi adun vreo 3 prieteni sa facem o intima si revin cu posturi in maxim 2 saptamani.

Si foarte important: PENTRU PRIMA OARA POZELE DE PE SITE, TOATE POZELE sunt facute pe bune, in salon, cu fetele din salon. Sunt multe elemente care se regasesc atat in salon cati si pe poze. Deci daca te uiti la pozele de pe site, asta o sa gasesti si acolo. Pe mine unul m-a incantat acest lucru...

 

Link to comment
Share on other sites

Am revizitat-o tot pe Vanessa sapt trecuta si a fost de top prestatia.

Putin racita fata, dar in rest nu am ce comenta la partea cu atingeri si masaj erotic.

Fata are talent inascut, nu experienta.

Cu Maya nu am fost, ea cica a mai prestat la Zeita afrodita.

Intr-adevar pretul e la limita de sus pt doar masaj.

Eu totusi recomand si le am in vizor.

Link to comment
Share on other sites

Daca intri cu Maya, scrie te rog un reply, sunt curios daca merita banutii, caci, vorbele noastre, pretul e la limita.

Ma rog, am primit si bautura destul de ok din partea casei, am vazut ca aveau ceva vinuri si whiskey-uri (eu mi-am luat un shot de Finlandia).

Ah, si mai era o tipa, tot bruneta. Poate scrie cineva ceva si despre ea, sa stim si noi, ce avem de facut, daca face, ce face, cum face, din astea.

Link to comment
Share on other sites

intr-adevar nu aveau slapi, cand am intrebat de ce, au zis ca majoritatea clientilor nu doresc... hmm.

 

Stimate coleg, cometodaddy, nu o lua personal, doar ca am citat din textul tau, dar aceasta problema a unora am tot intilnit-o de un timp incoace in diferite postari. Deci asa in general eu nu inteleg problema voastra cu slapii astia. Doar daca nu sunt de unica folosinta, de ce tzinetzi neaparat sa le purtati unul dupa altul, schimband anumite culturi de ciuperci? Imi explica si mie cineva?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...