Jump to content

(V) MAYA20 - 0761807697 - Bd. Cantemir


Guest mihai123
 Share

Recommended Posts

Guest mihai123

MAYA, satena senzuala, plina de fantezii, ofer companie intima la domiciliul meu domnilor ce stiu ce sa aleaga pt a se simti bine. Am 20 de ani, 1.70 m, 50 kg, pozele imi apartin, rog seriozitate,    08 Jul 11:00

0761.807.697

 

Pozele sint pe anuntul.ro, sorry, inca nu ma descurc cu upload pe site imageavenue. Ideal ar fi sa dam click dreapta pe poza de pe anuntul -> "copy to clipboard" si "paste" aici, in noul topic.

 

Locatia: Pe Bd. Cantemir, dupa shaormaria din intersectia unde era restaurantul Budapesta inainte. Apt destul de ok dar cada de dus cam jegoasa, mi-a fost si scarba sa intru. Pat mare, nu scartaia. Prosopul n-a fost curat, de papuci nici nu mai e vorba (nici nu poti sa ai pretentie la 100/ora).

 

Fata: Poze reale, dar inaltimea este cam exagerata. 1.70 m este, mai bine spus, maxim 1.60 m. Restul e ca in poze, inclusiv chestia aia din buric. Slim, fara grasime, celulita, etc, bronzata (s-ar putea conlocuitoare). Cu fond de ten la greu, arata ok la fata (cam de 7). Punctul ei forte sint sinii, tari si misto, nota 9.

 

Prestatie: Oral neprotejat fara finalizare + normal in mai multe pozitii. Nimic deosebit nici la una nici la alta. Nu m-a grabit deloc si a acceptat sa schimbe pozitia cind i-am cerut.

 

Concluzie: De evitat datorita jegului din baie, de vizitat datorita pretului mic cu conditia sa va atraga fizic. 0761807697

Link to comment
Share on other sites

S-a scris despre ea prin decembrie, avea numarul 0725270108 si era pe langa Rin Grand hotel, aceleasi poze.

Sa speram ca se vor mai recupera din topicuri....si sa se uneasca eventual atunci. 0725.270.108

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Am scris si eu ceva despre ea cand avea numarul 0725270108 ( 0725.270.108 ). Anul trecut a fost la mine, pe vremea aceea facea doar la client. Asa este cum s-a mai spus ca nu are 1.70m inaltime. Ce mi-a placut mie foarte mult este ca era foarte stramta, desi zicea ca are copil, desi nu trebuie sa credem tot ce spun damele. Pozele nu pot zice daca sunt sant sa nu originale, in orice caz sanii se aseamana cu cei din poze.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...