Jump to content

mihaela_cris21@yahoo.com din Bucuresti 0741578916


silentpls
 Share

Recommended Posts

  • Replies 20
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • silentpls

    4

  • mihaela_cris2

    3

  • umberto

    2

  • Americanul

    2

Stimabile, ai deschis o discutie cu 2 vorbe si din pacate ai si terminat-o foarte scurt. Cred ca majoritatea dintre noi, adica cine nu stie cine e domnisoara, nu a inteles nimic. Spune ne te rog daca ai vizitat faptura? Sau macar ai purtat o discutie cu ea? Daca da, suntem curiosi la mai multe detalii, varsta, prestatie, unde ai gasit-o si de unde a aparut? Detaliaza-ne totodata si remarca facuta: "nu ma intereseaza". Pot venii si altii sa continue subiectul, daca au ceva de spus.

 

Link to comment
Share on other sites

nu am vizitat tipa, am discutat decat pe mess, varsta din poze pare 22, 23, anunturi o gramada in piata online cj, si acesta e si motivul pt care nu ma intereseaza:) (ca are prea multe anunturi) ...

 

Tanara 22 ani 1, 70 50kg ofer placeri domnilor generosi. Te astept sa suni

Judet: Cluj

Oras: Cluj-Napoca

Email: mihaela_cris21@yahoo.com

Telefon: 0741578916

Vizualizat: 223

Modificat: 0

Comentarii: 0

Data: 03-07-2011, 19:40

0741.578.916
Link to comment
Share on other sites

Buna tuturor si bine v-am regasit.

 

Am sunat-o azi pe mihaela si am aflat ca face oral neprotajat si normal la 150 de lei ora. Am stabilit o ora de intalnire si urma ca eu sa o sun cu 30 de minute inainte pentru confirmare si pentru a afla adresa exacta. Inainte cu 30 de minute am sunat-o, dar nu a raspuns. Am mai incercat de 2 ori la intervale de 5 min. insa tot fara a primi raspuns.

 

Concluzia mea: tepara.

 

Offtopic: Astept ca grosul user-ilor de pe sectiunea Cluj sa regaseasca forumul, mai ales cei care aduceau multa informatie si recenzii. Pentru ca deocamdata parca mai mult cei care pun intrebari au gasit forumul.

Link to comment
Share on other sites

Salutare

Am vizitat tipa. Nu sunt un Caragiale si de accea nu o sa sciu o novela.

Datele anterioare sunt valabile. Am discutat cu ea si prin mess si prin telefon.

Pret 150 ron o ora sau 2 finalizari; oral neprotejat, normal protejat. Nu am incercat sa negociez.

Fotografiile sunt destul de reale.

Locatia: gruia - langa stadionul cfr

 

Mie mi-a placut cu ea. E curata si ea si garsoniera. E destul de frumusica.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Am vizitat-o si eu pe bucuresteanca....are accent, deci e adevarat ca e de la capitala, sau oricum nu e din ardeal.

 

Locatia: In gruia, zona stadion CFR, apartament cu o camera frumos, aranjat, curat, fara mirosuri neplacute.

 

Tipa: pozele sunt adevarate, mica de statura, poate 1,60-1,65, sani marimea 2, frumosi, rotunzi, par blond si cret, fatza draguta, gura un pic gen bot de cal.

 

Prestatia: am optat pentru o ora, 2 finalizari la 150 RON, am inceput cu un oral, continuat cu un normal protejat, terminat in cauciuc. Oralul executat corect, se ajuta un pic de maini, limbi pe cap. Normalul a avut loc cu ea deasupra si apoi doggy style. Am avut parte si de ceva gemete care zic eu ca au fost naturale, de altfel mi-a si zis ca se termina si ea daca ma mai tinea pe mine un pic. Ghinion. Numarul 2 a inceput tot cu un oral, continuat cu un normal cu aceleasi coordonate, si finalizarea tot orala.

 

Intre numere am povestit mai multe maruntisuri, in care am aflat ca e de 2 sapt in cluj si mai sta pana pe la toamna, a prestat in italia si suedia, de unde se lauda ca a  castigat si 800 de euro pe o ora de distractie cu ceva viking...si ca se castiga cam cel mai bine din toata europa...Face si anal pentru 300 lei.

Tipa pare dezghetata, e destul de dezamagita de ardeleni, zice ca is mai incuiati, uni din ei, si spune ca sta aici pana isi face ceva bani dupa care se tireaza inapoi in tarile reci si intunecate...Personal mi-a placut si o recomand.

Link to comment
Share on other sites

am aflat ca e de 2 sapt in cluj si mai sta pana pe la toamna, a prestat in italia si suedia, de unde se lauda ca a  castigat si 800 de euro pe o ora de distractie cu ceva viking...si ca se castiga cam cel mai bine din toata europa...

 

The laws on prostitution in Sweden make it illegal to buy sexual servicies, but not to sell them. Pimping, procuring and operating a brothel are also illegal. The criminalisation of the purchase, but not selling, of sex was unique when first enacted, in 1999, but since then Norway and Iceland have adopted similar legislation, both in 2009. (Sursa: Wikipedia)

 

Vorbit cu ea pe mess, accepta si o singura finalizare (O nepro + N) la 100 RON. Toate bune si frumoase, deja ma si pregateam sa pornesc. Pina am rugat-o sa-mi trimita o poza ca n-am cont pe escrote.ro la care m-a pus fara o vorba pe ignore.

Deci.... economisit 100 RON.

Doar o remarca: Prea foloseste expresiile tipice de aici din forum, tare mi-e teama ca citeste pe aici.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

am sunat si am programat intalnirea urmand sa sun cand ajung in fata hotelului premier

 

cand am stabilit (dupa 10 min) am sunat, cand am ajuns, dar nu a raspuns.

am sunat iar in 2 min si a zis ca e plecata de acas si ca scuze....

 

concluzie: tapa

Link to comment
Share on other sites

Buna pentru toti cititori de pe forum ....Poate aveti dreptate uni dintre voi nimkic de zis poate am gresit dar voi aveti pretenia sa vi se raspunda la telefon de 3-4 ori pe zi de cate ori sunati si sa vi se dea detali si in sfarsit dupa 3-4 zile de sunat in aceleasi conditi zilnice te hotarasti sa vi si daca nu mai pot atunci te superi .Eu nu imi sun clienti inapoi sa-i deranjez cu toate ca multi dintre voi se supara dar eu nu fac lucrul acesta.Sa nu credeti ca sunt singura careia i se intampla chesti de genu .Dar eu nu am mintit cu nimic cand am zis cum arat sau ce fac...Oricum totul ramane la aprecierea voastra....Sa aveti o viata frumoasa alaturi de cine vreti voi ...Vam pupat dulce pe toti :-* :-* :-*

Link to comment
Share on other sites

voi aveti pretenia sa vi se raspunda la telefon de 3-4 ori pe zi de cate ori sunati si sa vi se dea detali

 

Mi se pare normal ca un comerciant care vinde o marfa sa raspunda potentialilor clienti. Apartine de job si este de la sine inteles ca nu fiecare interesent va deveni si client. Cui nu-i place asta poate sa-si aleaga un job unde nu trebuie sa vanda nimic.

Link to comment
Share on other sites

e foarte fain ca Mihaela e aici pe forum cu noi. Mihaela, ne bucuram ca ne urmaresti si ca parerile noastre conteaza pentru tine :)

 

pana la urma care e pretul actual? 200 de lei cum zice colegul?

 

merci

Link to comment
Share on other sites

Pretul este de 150 ron ora oral neprotejat normal protejat.Apropo pentru cine stia ca stau in gruia imi pare rau pentru voi dar m-am mutat in grigorescu langa premier.Cine mai are intrebari este rugat sa le puna nu ma deranjeaza.Dupa cum vedeti eu raspund.O zi buna sa aveti.V-am pupat dulce :-* :-* :-*

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Am vizitat-o si eu in noua locatie in grigorescu langa premier.

Am platit 150 ron pentru o ora, 2 finalizari. Am stat cam o ora si 15 minute.

 

Locatia: o incapere relativ mica, camera + baie, nu sunt decorator interior deci nu sunt in masura sa-mi dau cu parerea insa in mod cert este mai mult decat OK. Relativ ordine si curat. Baie mica, sapun dove, etc...

 

Fata: in jur de 165 si cam 50 kg, foarte bine proportionata, forme bine conturate. Putina burtica insa pe mine nu ma deranjat ba chiar mi-a placut (tipa NU este in nici un caz grasa). Ce sa mai zic... pozele din thread sunt reale dar nu o avantajaza, arata putin mai bine in realitate. De asemenea curata, fara mirosuri, etc...

 

Prestatia: Am facut un dus impreuna iar apoi actiunea s-a desfasurat pe canapea. Doua numere oral neprotejat + normal potejat. La primul numar s-a scuzat ca este putin obosita si m-a last solo insa s-a revansat la cel de-al doilea.

 

Overal o experienta placuta, atitudine foarte buna. Este dupa parea mea mult peste media din cluj, merita banii, recomand.

 

Un minus ar fi faptul ca nu a raspuns la telefon din prima in momentul in care am ajuns la premier si am sunat-o sa-i cer detalii despre cum sa purced mai departe. Initial m-am gandit serios ca tocmai am luat o teapa, insa am reusit sa dau de ea dupa cam 10 min; fata s-a scuzat spunandu-mi ca vorbea la celalalt telefon si nu putea sa raspunda. Ce sa zic, in viata mai trebuie sa si insisti cateodata...

 

Cat despre drama cu telefoanele, se pare ca tipa are niste "admiratori" care suna de dragul artei cerand aceleasi detalii tot timpul. Acum are dreptate si colegul care a zis ca "Mi se pare normal ca un comerciant care vinde o marfa sa raspunda potentialilor clienti" insa daca acelasi client suna de 10 ori in 2 zile mi se pare corect sa-l ignore. Si sincer acest tip de client nu are ce cauta nici printre noi pe forum, au mai fost cazuri pe forumul vechi in care foarte multi nu aveau ce face toata ziua si postau doar sa se afle in treaba fara ca sa viziteze vreo dameza.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...