Jump to content

(V) MADALINA 0722443142 Parc Sebastian/13 Septembrie


Kokolin92
 Share

Recommended Posts

Salut ,

 

Revin cu o jumatate de recenzie, as putea spune, dupa o lunga perioada de inactivitate.

Din dorinta de a stapani unele porniri erotice si fiind in zona Marriott, am purces la rasfoirea AT si m-am oprit in dreptul anuntului urmator :

 

"13 SEPTEMBRIE, Madalina 20 ani, servicii ireprosabile, dus asistat, masaj erotic, finalizare de vis, te rasfet si sa-ti satisfac cele mai arzatoare dorinte contacteaza-ma, poze reale "

Tel: 0722443142

 

Am contactat domnita care m-a indrumat in zona parcului Sebastian si mi-a comunicat (interlocutoarea care se ocupa de apelurile telefonice - am aflat ulterior) ca pesteaza oral si normal, oralul se poate si neprotejat in functie de igiena, finalizare doar corporala si fara anal la pretul de 100 Ron o finalizare si 150 Ron ora.

Ajuns in scara blocului si urcand in lift, spre apartamentul duduii, am apasat butonul pentru etajul 6 unde aveam "treaba" si ce sa vedeti, acesta m-a lasat la etajul 5 unde m-am italnit cu "fish-ul" (dupa parerea mea). Am parasit liftul si am zis sa urc pe jos un etaj, ajuns in dreptul liftului acesta s-a deschis si ce sa vedeti era "fish-ul" care m-a intrebat : "Ce are frate s-a stricat ?"  ;D .

Am intrat in apartament unde dupa usa m-a asteptat duduia infasurata in lipie si m-a invitat in camera de actiune. In drumul spre camera am observat ca mai era o persoana de sex feminin in bucataria open space (interlocutoarea care se ocupa de apelurile telefonice) dar pe care nu am reusit sa o vad. In camera am recapitulat serviciile si aici am avut surpriza sa ma intrebe daca am vreo problema la normal ca acum doua ore i-a venit ciclul dar ca e la inceput si nu are scurgeri puternice si ca face un dus si putem sa trecem la actiune sau daca as avea o problema in aceasta privinta putem face doar oral la aceeasi bani.

Am refuzat politicos si am facut cale intoarsa.

Pozele nu stiu sigur daca cele din anunt sunt ale ei, dar asemanatoare cu realitatea. Fata nu este o frumusete dar este simpatica (cred ca vagi origini jitanes, are).

Nu stiu acum daca este teapa tinand cont de faptul ca nu mi-a comunicat de la telefon ca e pe stop, ca sa nu mai bat drumul pana acolo degeaba, dar cum nu am vorbit cu ea la telefon (lucru pe care mi l-a comunicat chiar ea) as putea spune ca are circumstante atenuante.

 

Cam atat am avut de spus, concluziile le trageti voi.

 

Pozele:

 

 

0722.443.142

post-223-150392332813_thumb.jpg

post-223-150392332814_thumb.jpg

post-223-150392332815_thumb.jpg

post-223-150392332817_thumb.jpg

post-223-150392332819_thumb.jpg

post-223-150392332821_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Am fost si eu la duduie acum vreo 2-3 saptamani intr-o sambata. Am luat numarul de la un amic. Am vb cu o tipa la tel si alta era acolo in locatie. Cea din poze.

Eu am vb la tel pentru un numar, normal si oral fara protectie. Locatia e in bloc de garsoniere langa parcul Sebastian.

 

Am ajuns acolo, camera e ok, baia la fel. Am primit prosop si cand ajung in camera si dau sa incepem imi spune ca la oral fara protectie nu se poate pentru ca are un abces dentar si ii e frica. Mi-a murit instant cand am auzit dar daca tot eram in curu' gol aia e. A inceput sa imi dea niste limbi pe oo la indicatiile mele, apoi am pus prez si am trecut la oral. Nu e cine stie ce, trist asa, ajutat de maini. Se vede ca inca nu are experienta. Fata se straduie sa fie ok. Pasarica era cam ne-epilata dar nu foarte dizgratios. Apoi am trecut la un normal umeri craci vreo 5 min, apoi am pus-o capra. I-am dat niste palme la cur si dupa inca 10 min am terminat asa pe la spate. Nu are nici o miscare speciala in ea, sta asa ca bibeloul, incearca sa geama dar nu prea ii iese. Eu nu am mai revenit de atunci si nici nu mai am de gand.

 

Decartat la inceput 100 ron inainte sa intru la dus. Merita asa o data in lipsa de alternative, mai mult de atat nu. Personal nu recomand din cauza atitudinii si a faptului ca e la inceput.

 

Corp 7.5, locatie 7.5, GFE 5 (nu prea vb, eu ma simt ciudat asa cand astea tac (ce ..... suntem muti?!?!?))

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...