Jump to content
Sign in to follow this  
ratledge

Cerinte

Recommended Posts

ratledge

Le voi ierarhiza absolut la intimplare, niciuna dintre ele nu e vitala pentru sanatatea forumului, dar toate mi se par determinante asupra armoniei si-a ergonomiei lui.

 

1. Quoting

 

Va rog sa nu mai reproduceti integral mesajul anterior, citez din statut: 4. Recomandari c. Daca fac un comentariu la un mesaj postat imediat anterior, sa nu mai foloseasca citarea integrala a acestuia, pentru a nu ingreuna citirea de catre ceilalti utilizatori a textului.

 

2. Schimbarea ID-ului

 

Va rog sa ne anuntati PM atunci cind decideti sa va luati alta identitate, e un semn de curtoazie pe care-l meritam din plin.

 

3. Fotografii

 

Atunci cind atasati fotografii gazduite de imagevenue (sau alt amfitrion FOC), va rog sa le asezati pe toata latimea paginii, chiar daca asta presupune o sumara editare a plasamentului initial. Daca numarul lor impune folosirea mai multor rinduri, so be it, ideea e ca spatiul disponibil sa fie folosit cit mai judicios.

 

4. Grammar & Punctuation

 

Va rog sa recititi cu atentie propriile mesaje, folosind cu generozitate cratimele si virgulele acolo unde limpezimea mesajului o cere. Consider ca plasarea unui spatiu intre 2 cuvinte distincte sau imediat dupa orice virgula (si nu inaintea ei) e un binevenit semn de curtoazie adresat celorlati cititori si face eseul mult mai usor de parcurs.

 

5. Mods & Admins

 

Orice somatie publica gen "websef, mut-o mai repede pe naiada Tzuntzi in RTH", "consider ca se face o mare nedreptate eliminind cuibul Clucerului din Champions League" sau "rog un admin sa ataseze imediat fotografiile, eu nu ma pricep la asta si nici n-am de gind sa incerc" isi atinge mult mai bine & repede scopul daca este adresata PM (cu argumente) unuia dintre moderatori & administratori. Puteti conta pe oricare dintre noi atunci cind dorintele voastre sint pertinente.

 

6. Bumpers

 

"Aceleasi servicii impecabile !", "Mai stie cineva ceva ?", "Multumesc din suflet pentru informatii, cintezoiscopit1978, mi-ai inseninat noaptea !", "Ce tare e descrierea asta, m-am tavalit spasmodic de ras !", "Asta e opinia mea, n-am dat cu zarul !" si alte paralizante lingvistice din acelasi familion vor lua drumul marelui cos, indiferent cine e nefericitul lor autor.

 

7. Postarea in rafala

 

Posturile consecutive inserate intr-un interval de mai putin de 3 ore vor fi editate si reunite intr-o singura contributie. Va rog tandru sa ma solicitati cit mai putin in directia asta.

 

8. PM (private messages)

 

Va rog sa verificati macar saptamanal si casuta PM (private messages), o puteti face interogand "My messages".

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...