Jump to content

Recommended Posts

Posted

Te astept intr o locatie discreta si curata ptr un masaj de relaxare. Se poatesi amor la telefon. Zona soseaua giurgiului intersectie cu toporasi 0730279298

• 1 year later...
Posted

70/150 lei.

str Ghimpati 23 (Giurgiului).

5c73bb747dcd47acb48bc7aab9087cda.jpg

439809-AnaMaria-0730279298_large.jpg

• 1 year later...
Posted

Acum pe numarul din titlu si pe nr. 0768656729 raspunde Andreea 27 de ani, tot pe Ghimpati, cica are si colega dar vine cand vrea, 80/150, onp cu CIM, fara anal, disponibila pana tarziu. Am discutat cu "o voce" care nu m-a inspirat absolut deloc. I-am zis ca seturile de poze nu prea corespund si mi-a zis ca toate sunt reale :) 

• 4 months later...
  • 9 months later...
  • 2 weeks later...
  • Root changed the title to Nella doamna matura Giurgiului 0730279298
  • 3 weeks later...
  • Root changed the title to Nella doamna matura tatoasa Giurgiului 0730279298
Posted

In urma cu 10 ani, a fost in cuibul Verei ,facea total pe 50 

Posted
On 22.01.2023 at 15:01, liviu58 said:

In urma cu 10 ani, a fost in cuibul Verei ,facea total pe 50 

Corect! A avut diverse locatii pana sa ajunga pe Giirgiului, unde e HORROR! Locatia e Horror, prestatia e Horror, ea a devenit Horror! Cand era mai tanara iti mai venea sa o futu odata ,  acum...pla! Vizitata acum 3-4 ani pe Giurgiului ...dezastru in casa, mirosuri ca la Sephora insa dalea ciudate, noptiera, patul si pe jos pe langa pat fulll de coji de seminte , peturi goale de suc si bere....lenjerie murdara ...si numai zic. M am scuzat politicos si am plecat, fugit, m am lansat ca o racheta !!!!! 

Bafta! Dl. Liviu58 :) ai o memorie de elefant 😂    spor la curve si  futaiuri memorabile!

• Like 2
  • Thanks 2
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
Posted

Am fost si eu la doamna , pe Giurgiului . Jeg in camera , bloc urat , coji de seminte peste tot..Ea pe spate , eu cu pula intre sanii ei mari mari..Ii misca cu mainile inainte si inapoi , eu nu ma miscam deloc. Finalizarea a fost orala. E amabila , dar atat. Am dat 100 de lei

• Like 2
  • 6 months later...
Posted

Locatie noua pe Postalionului, pe langa Grand Arena. 100 cu 200

• Like 1
  • Futuloiu changed the title to Nella 0730279298 Giurgiului