papuasul Posted June 7 Posted June 7 (edited) 150/300, ONP fara CIM, fara FK, fara anal, cu colega : https://tinyurl.com/23cnmdux. Pozele sunt reale, eu m-am intersectat cu ea acum ceva ani (tin clar minte pozele insa nu regasesc anunturile din acele vremuri, prin zona Zepter, Alba Iulia). Serviciile erau modeste si atunci, par modeste si acum. O fata slabuta, dragutica insa tot timpul am regretat (chiar ofticat) ca nu se si f**e , stana de piatra). Colega este Irina, 38 de ani, poze reale, zice ca e noutate, cica s-a apucat de cateva zile, aceleasi servicii (adica aia nu, ailalta nu), nu intra la ora (la prima intalnire a zis clar ca nu) insa are varianta de finalizare fara graba la 200 lei (m-a spart!; mi-am zis ca o finalizare o fi vreo 3 minute, doar lasi banu', te uiti un pic, nu atingi, ca sa nu deranjezi peisajul si ai tasnit!), 0771892964 : https://tinyurl.com/yck87s7r Programul comunicat pare extins, de la 10.00 pana la 8-9 seara, chiar si in week-end (sambata cel putin). La cat m-am conversat cu ele si la cat am scris poate va faceti careva pomana si le incondeiati. Sigur le-ati vizitat pentru ca vineri mi-au zis ca nu mai nimic liber "pentru azi" si am sunat inainte de pranz. De fapt, doar de cea noua sunt interesat (cu Alina sunt lamurit de acum ceva ani si nu cred ca a imbunatatit, mai ales dupa dialogul purtat). Irina arata bine si pe prafu' asta m-as risca la o vizita de clatit ochii Din poze Irina imi aduce aminte de Claudia de acu ani de la Banu Manta - Don Taco. Dar aia era o capra intaratata (ti-o luai daca nu te duceai dotat si nu prestai corespunzator ; pentru cei ce ati vizitat-o pe noutate si stiti ce aberez cu Claudia, o fi ea?!? ar fi tare!!!). Alina raspunde si la telefoanele colegei si am prins si harmalaie pe fundal la unul din apeluri. Edited June 7 by papuasul
Popular Post new.user Posted June 8 Popular Post Posted June 8 (edited) am fost la cea din poza 3 respectiv nr 0771892965 asa ca recenzia va fi pentru nr acela.mi-a spus numele dar nu m-am deranjat sa-l aflu,oricum sunt false nu stiu cine/care a intrat cu mine stiu doar ca m-a intampinat o fata inalta sani destui de frumosi si la mecla cam uratica.nu genul sa fugi,dar era mai slaba la fata decat la corp. programarea a fost cam asa,raspuns din prima,imi zice sa o sun cu 30 minute inainte si cand fac asta nu a mai raspuns.in fine dupa putin cam multe insistente raspunde si ma roaga daca putem amana cu 30 minute .ok,oricum n-aveam altceva de facut.cand se apropie ora programarii iar da rateuri si trebuie sa insist putin sa raspunda. ne vedem in cele din urma,si ma intampina fata descrisa mai sus.ma baga in camera(ap spatios draperiile trase si o lumina ambientala albastra) ea se duce la dus(eu venisem pregatit de acasa si am intrebat-o daca e ok)intra cu prosopul pe ea,o intreb daca are bikini pe ea,o rog sa-si puna si ma asculta,deci desi e de etnie nu are microbul lor sa te arda. oral neprotejat ok ,umed,se excita la limbi si la normal accepta pozitii.pot sa spun ca nu e stramta insa nici larga nu este,mi-o tinea acolo.finalizand cam greu am observat putin disconfort la ea si cand o intreb ce are imi spune ca o doare.atunci fiindca n-am vrut sa intind coarda la timp (nu mi-a atras atentia dar in general la curve nu vreau sa ajung in situatia sa ma oblige sa le platesc in plus ca s-a depasit altfel fac scandal)iar la comportament a fost si ea ok,(n-a cautat scandal) finalizez pe ea asta a fost experienta mea cu fata din poza 3,nu stiu acum care cum va ia sau in ce toane o gasiti. locatia pe Maior Coravu Edited June 8 by new.user 3 4
papuasul Posted June 9 Author Posted June 9 (edited) @new.user: te urmaresc, pretuiesc ce incondeiezi insa recenzia asta ma intarata sa te rog - cu drag - sa nu ne mai zici cand esti praf (alcoooolisen, prafuri ; nici noi nu suntem perfecti). Edited June 9 by papuasul
new.user Posted June 9 Posted June 9 5 hours ago, papuasul said: @new.user: te urmaresc, pretuiesc ce incondeiezi insa recenzia asta ma intarata sa te rog - cu drag - sa nu ne mai zici cand esti praf (alcoooolisen, prafuri ; nici noi nu suntem perfecti). ce nu-ti convine?nu inteleg ce vrei.unde am zis ca eram pe prafuri sau baut?sau ce am spus in neregula? ca o durea pizda?e si ea om chiar daca face ce face nu trebuie sa fi badaran sa te gandesti doar la tine 1
papuasul Posted June 15 Author Posted June 15 (edited) @new.user: scuze, probabil ca eram eu in starea de care te banuiam pe tine Confirm ca este greu de prins. Irina - cum am scris ca se intituleaza bruneta - fiind noua, e navala la ea. Alina raspunde si la tel ei, ea fiind probabil mai tot timpul ocupata si neexperimentata la imbarligat telefonic. Confirm si ca Alina este Alina de care ziceam ca a mai activat. Am prins doar o finalizare la 150, n-a fost de 3 min. insa n-am depasit 20 pentru ca era coada deja formata pe ziua aia. Da, fata nu e frumusica la fata insa clar nu e de speriat (cred ca are ceva gene de pe la bunici, strabunici de "frati/surori" indieni). La corp arata foarte bine (zice 38, este 40+ dar foarte bine conservata; mie pozele imi par reale sau aduc extrem de bine cu realitatea), este foarte curata si ea si camera de actiune. ONP foarte modest, foarte putin NP, pe la spate (priveliste de top; daca ne cadorisea si cu funduletzul era belea). Chiar daca era fundal sonor tot o auzeam pe colega care le tinea cu mare greutate piept doritorilor si nici ea nefiind prea doritoare de vreo actiune (na, a zis la tel ca la 150 nu dureaza mult si stiam la ce ma astept) a rezultat ceva pe repede inainte, cu finalizare pe curuletz. Este intr-adevar noua si, din putinul dialog, este fiarta pe fostul sot (a facut si ceva comentarii despre cum suntem noi, barbatii). Nu mi-a parut rau dupa bani insa nu e de repetat experienta decat daca include CIM (la anal nici nu visez) si se mai potoleste entuziasmul confratilor ca sa poti prinde mai usor o programare de o ora. La 300 ora cu CIM inclus este de bifat. Aveti grija cu parcarea! Noul anunt al Alinei : https://tinyurl.com/yfh5htk4 Edited June 15 by papuasul 1 2
papuasul Posted June 17 Author Posted June 17 Prin comparatie (oricum aici nu mai calc), la acelasi pret :
Recommended Posts