Jump to content

Alina acum de 36 de ani pe la Muncii - Maior Coravu, 0771892964

Recommended Posts

Posted (edited)

150/300, ONP fara CIM, fara FK, fara anal, cu colega : https://tinyurl.com/23cnmdux. Pozele sunt reale, eu m-am intersectat cu ea acum ceva ani (tin clar minte pozele insa nu regasesc anunturile din acele vremuri, prin zona Zepter, Alba Iulia). Serviciile erau modeste si atunci, par modeste si acum. O fata slabuta, dragutica insa tot timpul am regretat (chiar ofticat) ca nu se si f**e :( , stana de piatra).

Colega este Irina, 38 de ani, poze reale, zice ca e noutate, cica s-a apucat de cateva zile, aceleasi servicii (adica aia nu, ailalta nu), nu intra la ora (la prima intalnire a zis clar ca nu) insa are varianta de finalizare fara graba la 200 lei (m-a spart!; mi-am zis ca o finalizare o fi vreo 3 minute, doar lasi banu', te uiti un pic, nu atingi, ca sa nu deranjezi peisajul si ai tasnit!), 0771892964 : https://tinyurl.com/yck87s7r

Programul comunicat pare extins, de la 10.00 :) pana la 8-9 seara, chiar si in week-end (sambata cel putin).

La cat m-am conversat cu ele si la cat am scris poate va faceti careva pomana si le incondeiati. Sigur le-ati vizitat pentru ca vineri mi-au zis ca nu mai nimic liber "pentru azi" si am sunat inainte de pranz.

De fapt, doar de cea noua sunt interesat (cu Alina sunt lamurit de acum ceva ani si nu cred ca a imbunatatit, mai ales dupa dialogul purtat). Irina arata bine si pe prafu' asta m-as risca la o vizita de clatit ochii :) 

Din poze Irina imi aduce aminte de Claudia de acu ani de la Banu Manta - Don Taco. Dar aia era o capra intaratata (ti-o luai daca nu te duceai dotat si nu prestai corespunzator :):) :) ; pentru cei ce ati vizitat-o pe noutate si stiti ce aberez cu Claudia, o fi ea?!? ;) ar fi tare!!!).

Alina raspunde si la telefoanele colegei si am prins si harmalaie pe fundal la unul din apeluri.

d9209b0b6c60791fc440042998641fd9.webp

535630acb534c34ff9409b0997fa4a12.webp

8650936563f489d69f023491d469721c.webp

5b52c38e81852303594120d58e3e8994.webp

Edited by papuasul
Posted (edited)

@new.user: te urmaresc, pretuiesc ce incondeiezi insa recenzia asta ma intarata sa te rog - cu drag - sa nu ne mai zici cand esti praf (alcoooolisen, prafuri :( ; nici noi nu suntem perfecti).

Edited by papuasul
Posted
5 hours ago, papuasul said:

@new.user: te urmaresc, pretuiesc ce incondeiezi insa recenzia asta ma intarata sa te rog - cu drag - sa nu ne mai zici cand esti praf (alcoooolisen, prafuri :( ; nici noi nu suntem perfecti).

ce nu-ti convine?nu inteleg ce vrei.unde am zis ca eram pe prafuri sau baut?sau ce am spus in neregula? ca o durea pizda?e si ea om chiar daca face ce face nu trebuie sa fi badaran sa te gandesti doar la tine

• Like 1
Posted (edited)

@new.user: scuze, probabil ca eram eu in starea de care te banuiam pe tine :)

Confirm ca este greu de prins. Irina - cum am scris ca se intituleaza bruneta - fiind noua, e navala la ea. Alina raspunde si la tel ei, ea fiind probabil mai tot timpul ocupata si neexperimentata la imbarligat telefonic.

Confirm si ca Alina este Alina de care ziceam ca a mai activat.

Am prins doar o finalizare la 150, n-a fost de 3 min. insa n-am depasit 20 pentru ca era coada deja formata pe ziua aia. Da, fata nu e frumusica la fata insa clar nu e de speriat (cred ca are ceva gene de pe la bunici, strabunici de "frati/surori" indieni). La corp arata foarte bine (zice 38, este 40+ dar foarte bine conservata; mie pozele imi par reale sau aduc extrem de bine cu realitatea), este foarte curata si ea si camera de actiune.

ONP foarte modest, foarte putin NP, pe la spate (priveliste de top; daca ne cadorisea si cu funduletzul era belea).

Chiar daca era fundal sonor tot o auzeam pe colega care le tinea cu mare greutate piept doritorilor si nici ea nefiind prea doritoare de vreo actiune (na, a zis la tel ca la 150 nu dureaza mult si stiam la ce ma astept) a rezultat ceva pe repede inainte, cu finalizare pe curuletz.

Este intr-adevar noua si, din putinul dialog, este fiarta pe fostul sot (a facut si ceva comentarii despre cum suntem noi, barbatii). 

Nu mi-a parut rau dupa bani insa nu e de repetat experienta decat daca include CIM (la anal nici nu visez) si se mai potoleste entuziasmul confratilor ca sa poti prinde mai usor o programare de o ora. La 300 ora cu CIM inclus este de bifat.

Aveti grija cu parcarea!

Noul anunt al Alinei : https://tinyurl.com/yfh5htk4

Edited by papuasul
  • Like 1
  • Thanks 2
Posted

Prin comparatie (oricum aici nu mai calc), la acelasi pret :