Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 01.05.2026 at 0:00, Kaya said:

Kaya – rafinament, discreție și prezență memorabilă

1.72 m, 52 kg, siluetă elegantă și atitudine seducătoare, alegerea ideală pentru momente speciale în afara rutinei. Îți ofer companie plăcută, conversații captivante și o atmosferă relaxantă, într-un cadru discret și select.

Disponibilă exclusiv pentru deplasări.

Pentru cei care apreciază eleganța și discreția.

400lei 1h, oral si normal, fantezii, Gfe

Program 24/7 

0750411795

On 01.05.2026 at 0:00, Kaya said:

IMG-20260407-WA0045.jpg

IMG-20260407-WA0046.jpg

Posted

@Kaya, dupa ce o sa apara prima recenzie o sa poti posta disponibilitatea intr-un topic din Disponibilitate. Deocamdata nu stim nimic, in afara lucrurilor spuse de tine, asa ca ai putintica rabdare.

• Futuloiu changed the title to Kaya 0750411795 Doar Deplasari
Posted (edited)

Milf, pe undeva pe la 35-40 de ani, cu caracteristicile fizice mai sus menționate, cu poze reale, o persoana agreabila over all.

Orientată pe mult  gfe, atitudine de civilă (pare a fi civilă), a fost fix aspirina de care am avut nevoie.

Consider că este un mare plus pentru comunitate.Eu o voi mai chema.

Toate bune!

PS: puteți șterge hate-ul de mai sus.

1778054720056717313051059921919.jpg

Edited by erigierten
  • Like 1
Posted

@erigierten, poate nu mi-am baut cafeaua si nu circula acetilcolina prea bine printre neuroni, sa moara doi vecini daca  am inteles ceva... Ok, facem tepele cum a zis Andries, da de ce ? 

Facem tepe pentru aia de au stiut de mândră si nu au zis ? Facem tepe pentru ce ? E teapa ?

Siiiiiii, motoru', ce e cu motoru' ?

• Haha 2
Posted (edited)

Mea culpa! Eu sunt beat încă!

Fata e ca motorul, vechi dar bun de călărit! Motorul e o Aprilia.

In nici un caz, nu e o țeapă!

Experiența a fost extrem de pozitiva.

Milfa mi-a spus că au mai călărit-o și alții de pe forum, dar aceștia nu au spus nimic. Pentru ei am dedicat versurile lui Andrieș.

Edited by erigierten
  • Like 3
Posted (edited)

Pentru ca nu am inteles din topic: oralul este protejat sau nu ? FK ofera ? CIM ? Pentru 1 ora a cerut 400 RON ? A cerut suplimentar si pt taxi ? Si cum ai reusit sa o contactezi ?? Multumesc !!

Edited by simplicity
  • Like 2
Posted

Mi-am luat singur raspunsurile la intrebarile de mai sus. Am avut placerea sa ma intalnesc cu Kaya si va marturisesc ca este o tipa super faina. Pozele sunt reale, are o constitutie slim. Asumata. Programarea a fost facuta pe whatsap si respectata la minut de ambele parti. 400 RON pt o ora intensa cu ea, ONP (daca igiena partenerului e OK) cu finalizare orala si NP. Ofera si FK daca sunt respectate regulile basic de igiena si daca exista “chimie” intre parteneri. Nu a cerut suplimentar pentru taxi dar pt ca m-am simtit foarte bine cu ea m-am oferit sa acopar eu costurile (decente) cu deplasarea ei.

Repet, Kaya este o femeie deosebita: daca te porti frumos si cu respect cu ea, vei avea parte de o ora de adevarata placere.

Eu unul clar voi repeta experienta.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Nu vi se pare deloc dubios faptul ca are program 24/7?

• Like 2
Posted

Scuze, de ce sa fie dubios ?? Are un program mai flexibil … cel putin asa am inteles eu de la ea.

Posted

Din punctul meu de vedere asociez disponibilitate 24/7 ca nefiind independente si/sau disperare. Ma gandesc ca ea ca ar trebui sa-si cunoasca programul. Daca ii dau mesaj la 3 dimineata o sa am pretentia sa-mi raspunda atunci nu? e doar propria prejudecata nimic mai mult.

Posted (edited)

Nu e neparat necesar sa ti raspunda instant. Poate e cu alta persoana. Raspunde cand poate… Din acest motiv se fac si programarile … de preferat de pe o zi pe alta … sau in functie de disponibilitate (si a ei , si a clientului) … 

Edited by simplicity
Posted (edited)

Salut!

Scuze că nu am răspuns până acum, însă periodic plec într-o țară arabă unde, mai nou, ddc este banat.

Merci @simplicitypentru completare. V-a oferit informațiile extra de care aveți nevoie.

@WannabeSensationSeeker este vorba de o civilă care face asta între joburi.

Vrei sa crezi, bine. Dacă îți place iarăși bine. Nu crezi, la fel de bine! Aveam impresia că aici discutam fapte, nu păreri. Reddit e suficient, părerea mea! 😉

Edited by erigierten
  • Like 1