Popular Post Kaya Posted April 30 Popular Post Posted April 30 0750411795 Kaya – rafinament, discreție și prezență memorabilă 1.72 m, 52 kg, siluetă elegantă și atitudine seducătoare, alegerea ideală pentru momente speciale în afara rutinei. Îți ofer companie plăcută, conversații captivante și o atmosferă relaxantă, într-un cadru discret și select. Disponibilă exclusiv pentru deplasări. Pentru cei care apreciază eleganța și discreția. 400lei 1h, oral si normal, fantezii, Gfe Program 24/7 6 2
Kaya Posted May 4 Author Posted May 4 On 01.05.2026 at 0:00, Kaya said: Kaya – rafinament, discreție și prezență memorabilă 1.72 m, 52 kg, siluetă elegantă și atitudine seducătoare, alegerea ideală pentru momente speciale în afara rutinei. Îți ofer companie plăcută, conversații captivante și o atmosferă relaxantă, într-un cadru discret și select. Disponibilă exclusiv pentru deplasări. Pentru cei care apreciază eleganța și discreția. 400lei 1h, oral si normal, fantezii, Gfe Program 24/7 0750411795 On 01.05.2026 at 0:00, Kaya said:
Futuloiu Posted May 4 Posted May 4 @Kaya, dupa ce o sa apara prima recenzie o sa poti posta disponibilitatea intr-un topic din Disponibilitate. Deocamdata nu stim nimic, in afara lucrurilor spuse de tine, asa ca ai putintica rabdare.
erigierten Posted Wednesday at 07:58 Posted Wednesday at 07:58 (edited) Milf, pe undeva pe la 35-40 de ani, cu caracteristicile fizice mai sus menționate, cu poze reale, o persoana agreabila over all. Orientată pe mult gfe, atitudine de civilă (pare a fi civilă), a fost fix aspirina de care am avut nevoie. Consider că este un mare plus pentru comunitate.Eu o voi mai chema. Toate bune! PS: puteți șterge hate-ul de mai sus. Edited Wednesday at 08:07 by erigierten 1
Futuloiu Posted Wednesday at 08:21 Posted Wednesday at 08:21 @erigierten, poate nu mi-am baut cafeaua si nu circula acetilcolina prea bine printre neuroni, sa moara doi vecini daca am inteles ceva... Ok, facem tepele cum a zis Andries, da de ce ? Facem tepe pentru aia de au stiut de mândră si nu au zis ? Facem tepe pentru ce ? E teapa ? Siiiiiii, motoru', ce e cu motoru' ? 2
erigierten Posted Wednesday at 09:12 Posted Wednesday at 09:12 (edited) Mea culpa! Eu sunt beat încă! Fata e ca motorul, vechi dar bun de călărit! Motorul e o Aprilia. In nici un caz, nu e o țeapă! Experiența a fost extrem de pozitiva. Milfa mi-a spus că au mai călărit-o și alții de pe forum, dar aceștia nu au spus nimic. Pentru ei am dedicat versurile lui Andrieș. Edited Wednesday at 09:23 by erigierten 3
simplicity Posted Wednesday at 10:16 Posted Wednesday at 10:16 (edited) Pentru ca nu am inteles din topic: oralul este protejat sau nu ? FK ofera ? CIM ? Pentru 1 ora a cerut 400 RON ? A cerut suplimentar si pt taxi ? Si cum ai reusit sa o contactezi ?? Multumesc !! Edited Wednesday at 13:39 by simplicity 2
simplicity Posted Friday at 17:39 Posted Friday at 17:39 Mi-am luat singur raspunsurile la intrebarile de mai sus. Am avut placerea sa ma intalnesc cu Kaya si va marturisesc ca este o tipa super faina. Pozele sunt reale, are o constitutie slim. Asumata. Programarea a fost facuta pe whatsap si respectata la minut de ambele parti. 400 RON pt o ora intensa cu ea, ONP (daca igiena partenerului e OK) cu finalizare orala si NP. Ofera si FK daca sunt respectate regulile basic de igiena si daca exista “chimie” intre parteneri. Nu a cerut suplimentar pentru taxi dar pt ca m-am simtit foarte bine cu ea m-am oferit sa acopar eu costurile (decente) cu deplasarea ei. Repet, Kaya este o femeie deosebita: daca te porti frumos si cu respect cu ea, vei avea parte de o ora de adevarata placere. Eu unul clar voi repeta experienta. 1 1
WannabeSensationSeeker Posted Friday at 20:01 Posted Friday at 20:01 Nu vi se pare deloc dubios faptul ca are program 24/7? 2
simplicity Posted Friday at 20:05 Posted Friday at 20:05 Scuze, de ce sa fie dubios ?? Are un program mai flexibil … cel putin asa am inteles eu de la ea.
WannabeSensationSeeker Posted Saturday at 11:31 Posted Saturday at 11:31 Din punctul meu de vedere asociez disponibilitate 24/7 ca nefiind independente si/sau disperare. Ma gandesc ca ea ca ar trebui sa-si cunoasca programul. Daca ii dau mesaj la 3 dimineata o sa am pretentia sa-mi raspunda atunci nu? e doar propria prejudecata nimic mai mult.
simplicity Posted Saturday at 12:56 Posted Saturday at 12:56 (edited) Nu e neparat necesar sa ti raspunda instant. Poate e cu alta persoana. Raspunde cand poate… Din acest motiv se fac si programarile … de preferat de pe o zi pe alta … sau in functie de disponibilitate (si a ei , si a clientului) … Edited Saturday at 13:00 by simplicity
Popular Post Kaya Posted Saturday at 20:43 Author Popular Post Posted Saturday at 20:43 9 hours ago, WannabeSensationSeeker said: Din punctul meu de vedere asociez disponibilitate 24/7 ca nefiind independente si/sau disperare. Ma gandesc ca ea ca ar trebui sa-si cunoasca programul. Daca ii dau mesaj la 3 dimineata o sa am pretentia sa-mi raspunda atunci nu? e doar propria prejudecata nimic mai mult. Buna seara! Nu sunt nici disperata, nu am nici barbat pentru care sa produc bani, imi ofer compania pentru ca imi doresc asta. Raspund in general 24/7, dar intalnirile mele sunt bazate pe programari cu o zi inainte, sau daca ma anunti dimineata ne putem vedea seara in functie de programul fiecaruia, mentionez ca sunt o femeie normala, cu job normal, nu caut cantitate, ci calitate. Sper ca te-am lamurit si nu te-a deranjat in vreun fel raspunsul meu. O seara frumoasa! 6
erigierten Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Salut! Scuze că nu am răspuns până acum, însă periodic plec într-o țară arabă unde, mai nou, ddc este banat. Merci @simplicitypentru completare. V-a oferit informațiile extra de care aveți nevoie. @WannabeSensationSeeker este vorba de o civilă care face asta între joburi. Vrei sa crezi, bine. Dacă îți place iarăși bine. Nu crezi, la fel de bine! Aveam impresia că aici discutam fapte, nu păreri. Reddit e suficient, părerea mea! Edited 17 hours ago by erigierten 1
Recommended Posts