olivertwist Posted April 1 Posted April 1 (edited) Poze reale dar care o avantajeaza mult Domnisoara este corpolenta,nu este pentru amatorii de slim,nu este genul meu,am ramas pentru PSE.Buze supradimensionate,gene false,sanii sunt naturali,medii,tatuaje specifice,corp netonifiat si fata care tradeaza nopti nedormite,par lung frumos,pierce in zona intima. Locatie la RIN in fata,curat,baie prosop curate, Comunicativa ,fara GFE,initial mi s-a parut curata,nu era. OP,in forta,DT real,sta sa o regulezi in gat,umed si doar atat,initial mi-a placut vizual dupa parca nu asa de mult. NP,diferenta de gabarit,dansa mare si eu mic,orice pozitie,larga rau,este pentru domnii mai bazati. Intoarsa mirosea urat,la sfarsit si mai urat. N/A,- - Mi-a parut rau,din prezentare parea experimentata si corelat cu corpul din poze mi-am facut o parere ,gresita din pacate. Edited April 1 by olivertwist 3
azamantes2077 Posted April 2 Posted April 2 V-ati dus cumva la hotelul Rin din Austria ? Sau de unde ati gasit domnisoara ? 1
Recommended Posts