Futuloiu Posted March 23 Posted March 23 "0732186840 Buna ziua Sunt Eva, o doamna matură, senzuală și sigură pe mine, 38 de ani, 1,65 m, 69 kg, cu forme reale și o prezență care se simte din prima clipă. Recent sosită din Germania, sunt nouă în București și gata să descopăr orașul alături de bărbați care știu ce vor și apreciază o companie de calitate. Am experiență, rafinament și o dorință autentică de a oferi momente intense, fără grabă și fără falsitate. Sunt pasională, deschisă și atentă la detalii, îmi place conexiunea reală și știu să creez o atmosferă în care te poți relaxa complet. Dacă îți dorești discreție, chimie și o experiență memorabilă, sunt exact aici pentru tine. Adresă: Bd. Corneliu Coposu/ Contact: WhatsApp 0732186840, vă rog nu sunați – nu răspund la apeluri Program: L-S: 08:00- 19:00 SERVICII INCLUSE: GFE/Companie/Masaj de relaxare (doar la oră)/Sex OP / N – în funcție de igiena ta/Sex normal protejat/Handjob/Facesitting/Săruturi corporale, 69/Poziții variate/Cunnilingus/ Anilingus pasiv/ French Kiss (doar cu igienă orală impecabilă) /Facefuck & Deepthroat – cu final CIM / COB / în funcție de chimie(pentru un deepthroat bun: ras/epilat jos + igienă maximă) TARIFE: 200 lei / finalizare/400 lei / oră/ EXTRA (opțional) Swallowing +150 lei/ COF +50 lei/Roleplay +50 lei/ Dres +50 lei/ Masaj prostatic +50 lei/Jucării (pentru tine) +50 lei/ Strap-on / jucării pentru mine +50 lei/ Anilingus activ +50 lei/(doar cu igienă ireproșabilă, ras/epilat)/ Dominare soft activa +150/ lei/ Uro +100 lei Exclus : Persoane sub vârsta de 24 de ani, comportament neadecvat, nu accept violenţa fizica sau verbală, nu accept lipsă de bun simț, în stare de ebrietate, droguri sau orice alte aspecte ce nu au fost discutate la începutul întâlnirii ! " 2 1
Popular Post Joe indianul Posted April 18 Popular Post Posted April 18 Salutare la băieți! Las si eu o mica recenzie pentru titulara. Programare făcută cu o zi inainte si respectata de ambele părți. Întrat in cuibusor (foarte primitor), socializat puțin si trecut la duș. Invitat in camera (am descoperit un corp de 8-9) am beneficiat de fk (dfk) si ON (9). Este atenta la vecinatati, deep, am rasplatit-o cu un cuni. (fara mirosuri, curata) si am terminat CIM. Nu se oprește, iar la finalizare nu da imediat bir cu fugiții. 1 finalizare 200 de gușteri si asta a fost. Este de revenit. 1 4
Recommended Posts