Jump to content

Recommended Posts

Posted

0733416944

"Numele meu este 🌸 Oana2026 🌸, am 30 de ani, 1,64 m. înălțime si 69 kg.

Sunt o bruneta cu forme frumoase, sâni mari, fund mare , nu sunt Slim .

Îmi place să mă joc și să învăț . 

Sunt genul de femeie care te face să te simți bine de la primele minute, relaxată, deschisă și atentă la tine.

Îmi place să creez o atmosferă plăcută, fără grabă, fără stres, în care să te simți dorit și în largul tău.

Sunt naturală 100% din cap pina la degetele .
Imi place conexiunea reală, privirile, atingerile și chimia dintre noi.
Dacă vii cu bun simț și știi ce vrei, sigur ne vom simți bine împreună 😘

TARIFE & SERVICII 🌸

Programul meu este de la 9 la 19 

De Luni pina Vineri .

Vorbim doar prin mesaje pe WhatsApp

GFE, FK,  Masaj de relaxare doar la ora, Sex normal/anal doar protejat, Oral protejat sau ne depinde de igienă și cum vreți , Annilingus (pasiv), Cunnilingus, 69 , Sex între sâni, diferite poziții, COB, Facesitting, Oral-Deep, CIM ( fără înghițire), Fantezii, Footfetish, Handjob, Sărutări corporale și mângâieri, 

⏱️ O oră
* Normal: 450 lei
* Cu anal protejat :550 lei

🍌Finalizare
* Finalizare normală: 300 lei
* Finalizare cu anal: 400 lei

🍆Extra opționale
* Anal P: +100 lei
* COF: +50

* FaceFuck +50
* Jucării pentru mine: +50 lei
* Dublă penetrare (jucărie + tine): +50 lei
* Sex în duș: +100 lei
* Roleplay: +50 lei
* Rupere dresuri: +50 

Nu primesc mai mici de 24 de ani, nu primesc sub influența alcoolului, nu primesc sub influența drogurilor , nu primesc cu canamicina sau bile ."

6.jpeg2.jpeg5.jpegwers.jpg3.jpeg4.jpeg7.jpeg

• Like 2
  • Thanks 1
  • Futuloiu changed the title to Oana2026 - 0733416944 - Popa Nan
  • 1 month later...
Posted (edited)

Am fost.

Comunicat pe whatsapp, lejer.

Locație modernă, cu tot ce ai nevoie. Canapea, se vede in 2 poze de mai sus. (avand in vedere cum m-am simtit cu ea, puteam si sa o facem pe podea/covor) nu mă deranja deloc.

Poze reale, din punctul meu de vedere arată și mai bine în realitate. Frumoasă, feminină, comunicativă si as putea să mai adaug. M a așteptat într-o lenjerie sexy. Igienă ireproșabilă.

Mi a oferit apă/suc, discutat la o țigară.

Ca de fiecare dată, am venit fresh, dar și în locație am făcut un duș, ai prosop curat etc.

Prefer să rămân anonim, deci nu voi intra prea mult în detalii.

1h - 550 cu AP + extra, (deci la mine a fost mai mult de 550)

Venit de la duș, pus pe canapea si n-am început direct acțiunea(am apreciat mult asta), a venit și s-a pus în fața mea în picioare, un mic dans și am putut să mă bucur de ea și formele ei, nu s a dezbrăcat singură, ci m a lăsat pe mine să o fac, ușor, fără grabă. A fost o plăcere.

Fast forward, apoi după ce s a pus în genunchi este de cinema.(părere strict personală) Deep, până la capăt, în timp ce ne priveam în ochi. French kiss(cine îmi mai știe din postări, știe clar cât de strict sunt la capitolul asta, maxim doar încă o altă fată, dar cu Oana a fost totul de la sine) final cu CIM.

Acum că poate între mine și ea a fost și un click/chimie acolo (nu mă cred un special) sau este doar foarte profesională, încât nu îți pare că-i un teatru și pare natural, nu pot să spun 100% sigur.

Experiențele fiecăruia diferă, poate la voi o să fie mai bine decât la mine sau nu la fel de bine ca și la mine. Dar cu siguranță merită, părerea mea. Dar voi faceți ce doriți.

Dacă o vizitați, nu uitați să fiți cu obraz, bun simț etc. Cine nu se știe așa, mai bine stați acasă.

Edited by DirtyThoughts
Posted (edited)

Mama! Si tu esti din categoria celor care castiga banii foarte usor :( Ce sa ne mai ducem noi saracanii la fete cu 200 lei finalizarea? Dupa ce ca sunt putine optiuni ok mai au parte si de limbi maxime nu zic unde pe cealalta "strada" si de generozitati care pe mine m-a depasesc :( . Daca zici ca mergi si des m-ai rupt de tot! (in decursul anilor am auzit multe fete care imi ziceau ca au clienti care vin zilnic (chiar asa?!?). Saptamana trecuta mi-a raspuns tipat o don'soara care mi-a comunicat ca e disponibila pe seara si cand am intrebat-o de ce a raspuns mi-a zis ca i-a venit un client care sta 6-8 ore!). Mult timp v-am banit pe cei cu asa cu dare de mana ca sunteti bugetari nesimtiti (no offence!) insa de cativa ani cunoscutii mei bugetari se vaita (ore de ochii prostilor?). Ma cuget ca daca aveti afaceri sau salarii babane de la corporatii nu va coborati ochii si nu aveti timp sa ne impartasiti (doar daca vreti sa va dati mari!).

Asta e de racoreala, de luni dimineata : "Cine nu se știe așa, mai bine stați acasă." nu e pe RO :) 

Scuze moderatori!

Edited by papuasul
Posted (edited)

O plăcere ca de fiecare dată domnule @papuasul și nu sunt sarcastic sau orice altceva.

Eu sunt destul de random când vine vorba de a alege/vizita, se poate vedea în recenziile mele, sunt prețuri diferite, aspecte diferite, servicii, etnie, religie etc

Nu sunt bugetar, deci mă încadrez în a doua variantă.

Legat de "Cine nu se știe așa, mai bine stați acasă." te asigur că nu este pentru a jigni pe nimeni si nici pentru a arăta superioritate, sunt un om normal. Doar că mulți tipi ce se comportă ca pla și "strică" fetele ce sunt finuțe și cu obraz. Apoi ne plângem că rar mai găsești fete ok.

Te salut cu respect. 🫡

Să fiu puțin și on topic:

-Fata chiar are destul de multe servicii.

-Pare că nu le execută ca și un robot

-Poze reale, și eu zic că arată bine.

-Locație cu tot ce ai nevoie, apă, suc, geluri de duș etc.

-Nu pare sa fie de mult activă(cred), deci chiar sunt sanse sa te chinui la anal de exemplu, dar sa si simti cand reusesti, nu să te simți ca pe "Autobahn"

-Se cam poate mula pe situație din ce am observat, in functie de tine ca persoana și posibil chimie, GFE, PSE chiar si ușor submisivă.

-Îmi dă impresia că dacă o să o revizitez, data viitoare o să fie și mai bine, și că încearcă să se îmbunătățeasca, nu s a culcat pe o ureche doar că arată într-un anumit fel si se bazeaza doar pe asta acum(dar asta rămâne de văzut, nu pot sa confirm 100%)

Și ce am enumerat nu este să-i fac reclamă,(nu asta urmăresc eu) că pentru alte persoane, chestiile de sus tot nu îi justifică prețurile. Avem păreri diferite și asta este ok.

Dar am vorbit recent cu o fată, aparent nu am gasit nicăieri cu numarul, deci "nouă" mi a spus "oral normal 400", i am spus "ok, ora, nu ?" Și mi a spus, "sunt disponibilă și la oră, dar 800" și eu i-am spus "mersi, salut"

Și nu era "țeapă", mi-a trimis video și poză etc. Arăta destul de bine.

Pe scurt, în final fiecare cere cât dorește, dar consider că trebuie să și oferi si sa vrei sa te imbunatatesti, nu doar să ai pretextul "că așa merit" și să fii pe japcă.

P.S: și eu mi-aș dori să fie prețuri mai mici, but it is what it is. 🙂

Edited by DirtyThoughts
  • 1 month later...