Maria88 Posted January 8 Share Posted January 8 Buna dragii mei !sper ca ați avut parte de sărbători frumoase si un inceput de an nou mai bun ,programul meu începe cu ora 11:00 până la 21:00 . Pentru programări sau alte întrebări DOAR PE WhatsApp. 0753504125 (In mesaj sa specificați pana la ce ora va pot raspunde). SERVICIILE MELE SUNT: sex normal /diferite poziții oral pro/ne masaj69 finalizare corporalasărutări corporale breast sexfoot fetish shower sexstriptease 30min -200 lei  60min-400 lei 60min -300lei ( masaj de relaxare/erotic cu ulei fierbinte ,cu finalizare handjob) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted January 8 Share Posted January 8 @Maria88, bine ai venit ! Deocamdata, pentru ca nu te-a vizitat nici un coleg si nu stim nimic despre tine, topicul tau ramine la Anunturi, dupa ce vedem ce e cu tine vei putea posta si disponibilitatea, ok ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria88 Posted January 8 Author Share Posted January 8 @Futuloiuokey , mulțumesc frumos! Nu am știut. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria88 Posted January 10 Author Share Posted January 10 disponibilă Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts