Jump to content

Recommended Posts

Posted

Așa mă...am uitat ca pentru voi "bărbații", atunci când o femeie are tupeu ca și voi si va raspunde cu aceasi monedă...femeia este proasta sau nebună🤣🤣🤣 Ce dezgustători sunteți!

Posted
2 hours ago, Alice2708 said:

Așa mă...am uitat ca pentru voi "bărbații", atunci când o femeie are tupeu ca și voi si va raspunde cu aceasi monedă...femeia este proasta sau nebună🤣🤣🤣 Ce dezgustători sunteți!

tu nu ai niciun tupeu in realitate, esti doar o petarda tare-n gura pe internet care incearca sa isi acopere mizeriile cu... paradoxal, alte mizerii

esti genul de toparlanca clasica de pe piata de carne semi-stricata, cu gura plina de cacat dar in realitate daca-ti zice cineva ceva o dai in tipete si plansete si tremurat

ca tine sunt mii de tepare care vand pizda nespalata la taraba si se cred tare destepte si speciale ca au prostit 3 papagali si-au scos de o shaworma dar in realitate toate sunteti taranci proaste fara viitor

ca doar nu crezi c-o sa-ti mearga la infinit marlaniile astea? :) 

Posted

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

Vai cât de amuzant ai început sa fii🤮 De unde dai ma copy paste la textele astea de tot kktul? 

Doamneeee câta  prostul poti sa fii 🤣🤣🤣🤣 

Du-te ma băiatule de aici ca ești jalnic de prost făcut grămadă. Consumi oxigenul de pe pământ degeaba, serios acum!!! Du-te și fă-ți un control la psihiatru ca ai probleme mari tu. 

Stai cuminte cu vorbele astea ca ai greșit persoana. Nu-ti merge cu mine, cu vorbele astea. Ești doar o laba tristă fără o viață persoană împlinită. Altfel nu ai mai sta pe aici sa-ti arunci frustrările din capul ala sec 

Posted
9 hours ago, Alice2708 said:

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

Vai cât de amuzant ai început sa fii🤮 De unde dai ma copy paste la textele astea de tot kktul? 

Doamneeee câta  prostul poti sa fii 🤣🤣🤣🤣 

Du-te ma băiatule de aici ca ești jalnic de prost făcut grămadă. Consumi oxigenul de pe pământ degeaba, serios acum!!! Du-te și fă-ți un control la psihiatru ca ai probleme mari tu. 

Stai cuminte cu vorbele astea ca ai greșit persoana. Nu-ti merge cu mine, cu vorbele astea. Ești doar o laba tristă fără o viață persoană împlinită. Altfel nu ai mai sta pe aici sa-ti arunci frustrările din capul ala sec 

Observ ca de X mesaje incoace ai cam ramas fara argumente/scuze/pretexte si tot ce mai poti defeca din ceea ce cu indulgenta se poate numi creier sunt atacuri la persoana :) 

Fix comportament, practica si atitudine ca oricare alta centurista de prin satele de... cetateni de etnie fara loc de munca si cu cazier judiciar; incep sa cred ca pe acolo-ti este originea si daca ma gandesc mai bine cred ca ai si ceva gene pe masura dupa cum imi amintesc figura ta :) 

A propos daca crezi ca schimband din nou anunturile, pozele si numerele de telefon n-o sa mai poti fi asociata cu ce ai scris aici si ce s-a mai scris despre tine prin alte parti te inseli amarnic :) in vremurile astea exista aplicatii in care pana si numerele de la masinile proxenetilor apar, ce sa mai zic de un cacat vechi deghizat intr-o bomboana noua!

Posted

Pleacă ma de aici că puți a prostie rău de tot

Posted
2 hours ago, Alice2708 said:

Pleacă ma de aici că puți a prostie rău de tot

Asadar, pentru ca am deviat destul de la subiect:

Prostituata numita Alice din brasov cu numar de telefon 0755618429

1) spam cu anunturi multiple

2) jumatate din poze sunt false, FURATE de pe internet

3) restul de poze sunt vechi, unele de cel putin 2 ani, altele super filtrate/prelucrate si nu reflecta realitatea

4) prostituata nu arata nici macar ca in pozele ei care ar fi cat de cat "reale", arata mai naspa in realitate

5) igiena precara

6) ofera sex neprotejat pentru bani in plus

7) comportament, atitudine si mentalitate de tiganca de-aia de cea mai joasa speta 🤮 dupa cum se vede si mai sus

Am uitat ceva? :) 

PS nu mai mentionez de ce tepe zic mai multi altii ca si-au luat, cu pus pe drumuri degeaba si servicii naspa si asa mai departe... eu sunt multumit ca am fost inspirat si nu mi-am luat-o si eu :D 

Posted

EȘTI UN INFECT !!! Ce ziceam...puți a prostie din aia gravă și tupeu jegos pe deasupra la câte kkturi ai in capul ăla. Stai calm ca nu toată lumea este Proastă ca și tine. Sunt chiar foarte multi oameni inteligenți, care nu se coboară la prostia ta si la aberațiile pe care le-ai scris😏 

Stai calm că nu sunt țigancă ca și tine băiatule! Crede-mă că ai fi meritat să îți vorbesc ca la ușa cortului. Dar ești doar un prost făcut grămadă și minți cu o mare nerușinare. Măcar dacă îți ținea de foame sau de cald toate aberațiile astea. Iar faptul ca ti-am dat replici, ți le-am dat pentru că știu cine sunt eu de fapt și am tot dreptul de a reacționa la ceva atât de gezgustator spun despre persoana mea. Așa că nu te mai crede atât de important ca ești doar un frustrat și atât !!!

Hai mai du-te naibii că deja ai primit prea multă importantă pentru ce caracter ieftin ai🤮🤮

Posted

Atitudine tipica de boarfa iesita din hazna, asa sunteti toate: cum nu mai aveti argumente incepeti sa aruncati cu cacat. Sunteti atat de reduse mintal incat pana si injuraturile pe care le folositi sunt aceleasi :)  

Pe deasupra va mai si reproduceti, vai de planeta asta, ne ducem pe pula ca specie din cauza voastra!

Posted (edited)

MARȘ MAI DU-TE DRACU DE BOLNAV  MINTAL CE EȘTI ! DU-TE DRACU DE AICI CA MI S-A FĂCUT GREAȚĂ PANA PESTE CAP DE PROSTIA TA. DU-TE SI ÎMPUȘCĂ-TE CA TRĂIEȘTI DEGEABA LA CÂTĂ PROSTIE ZACE IN TINE!!! MARȘ DE AICI CA DEJA MA SCOȚI DIN MINȚI.

Laba tristă ce ești! Ești doar un infect care consumi oxigenul degeaba pe pământ 

Ești de tot kktul. Vai de steaua ta de retardat ce ești. Începi să-mi provoci milă,  ma jur! 

Edited by Alice2708
Posted
20 hours ago, Alice2708 said:

MARȘ MAI DU-TE DRACU DE BOLNAV  MINTAL CE EȘTI ! DU-TE DRACU DE AICI CA MI S-A FĂCUT GREAȚĂ PANA PESTE CAP DE PROSTIA TA. DU-TE SI ÎMPUȘCĂ-TE CA TRĂIEȘTI DEGEABA LA CÂTĂ PROSTIE ZACE IN TINE!!! MARȘ DE AICI CA DEJA MA SCOȚI DIN MINȚI.

Laba tristă ce ești! Ești doar un infect care consumi oxigenul degeaba pe pământ 

Ești de tot kktul. Vai de steaua ta de retardat ce ești. Începi să-mi provoci milă,  ma jur! 

Hai mai doamna eleganta si culta si finuta si asa mai departe, nu te mai necaji atat! oamenii pot sa comunice si fara de-astea.

Sau tu nu esti fiinta umana? Ca ce e drept, te comporti ca si cum ai fi cu cateva trepte mai jos pe scara evolutiei, pe undeva sub canide, pe langa porci.

Revenind, mai bine zi-ne si noua ca e interesant: cum de nu ai dat tu bani sa iti stergi recenziile negative pe alte site-uri? Ca nu numai aici te-ai ales cu asa ceva

Parca ziceai ca ai bani multi? I-ai spart toti pe parfumuri si ce cacaturi scumpe ziceai tu ca ai? (parfumuri cu miros de transpiratie ranceda)

Sau poate ai vreun peste care iti ia banii? Ce fel de femeie munceste ca sa intretina un "barbat"? Si ce fel de femeie munceste cu pizda ca sa intretina un "barbat"? Ce fel de "barbat" o fi ala care sta la mila unei femei?

Posted

Hai ca deja te întinzi cu gluma. Ai grijă cum vorbești! Stai cuminte in banca ta și nu mai manca caca cu polonicul deșteptul lui pește prăjit ce ești.

Posted

Tărâțe ai în capul ăla, în nici un caz creier 😏

Posted
On 10.01.2026 at 21:02, Alice2708 said:

Hai ca deja te întinzi cu gluma. Ai grijă cum vorbești! Stai cuminte in banca ta și nu mai manca caca cu polonicul deșteptul lui pește prăjit ce ești.

Interesanta reactie, se pare ca am nimerit-o 🎉 Stii ca data viitoare cand imi cere cineva export la lista cu prostituate si proxeneti ajungeti amandoi acolo, nu? :) desigur impreuna cu pozele la toate anunturile din ultimele luni, numere de telefon, adrese IP, marci de calculator/telefon si asa mai departe :) 

A propos cate alte prostituate mai opereaza proxenetul tau? ca inca n-am avut timp sa ma uit :) 

Posted

@făcăleț and @Alice2708, va rog sa va purtati razboaiele in alte parti, deja de acum 10 replici ati intrecut limita, chiar daca aici e FightClub. 

Nu sintem organ de demascare a proxenetilor, cum nu sintem nici platforma de aruncat cu amenintari si santaje, ok ? 

Sinteti amin2 on thin ice...

• Thanks 1
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Făcălețule

..."operează" toate femeile din neamul tău 😏

Edited by Alice2708