Jump to content

Alice 0755618429 Brasov vs All

Alice2708
 Share

Recommended Posts

Da! Și care este problema ta? Nu poți dormi noaptea liniștit ca am eu mai multe anunțuri cu același număr? Și se vede clar ca tot eu sunt! 

Câte unii Sunteți sub orice critică!! Vă mai mirați de ce vorbesc urât femeile cu ăștia ca și voi. Învățați naibii ce este ăla respectul și după mai stăm de vorbă! Eu una atâta timp cât nu deranjez pe nimeni și ofer respect,  același lucru vreau sa primesc. Dacă nu și eu știu sa fiu lipsită de respect și am vorbele la mine pentru toate caractele posibile😉 Doar ca atâta timp cât eu nu deranjez pe nimeni cu nimic, stați în banca voastră acolo că nu vă tine de cald sau de foame mâncătoria asta de cur!!!!

Posted (edited)

Cât mă amuză ăștia ca și voi, sunteți tari in gură in spatele unei tastaturi. Iar față în față, faceți pe voi 🤣

Upsssss🙊 Am uitat ca doare adevărul !! 🙈😂😂😂😂

Edited by Alice2708

cu cine te certi femeie ? : )))

a pus si omu ala niste linkuri.
tu poate esti minunata, dar publi e 90% plin cu țepare

😂😂😂😂😂😂😂

Nu mă cert! Ci din contră,  cred ca am fost prea doamnă pe acest topic! 

Iar "Un cărcălău de anunțuri" se vede clar ca nici el nu a postat cu o intentie prea bună. De aceea am reacționat!

Să se posteze și sa se comenteze acolo unde sunt anunțurile fake dacă tot nu au altă preocupare 😉

Mulțumesc totuși pentru compliment 😂

1 hour ago, Alice2708 said:

😂😂😂😂😂😂😂

Nu mă cert! Ci din contră,  cred ca am fost prea doamnă pe acest topic! 

Iar "Un cărcălău de anunțuri" se vede clar ca nici el nu a postat cu o intentie prea bună. De aceea am reacționat!

Să se posteze și sa se comenteze acolo unde sunt anunțurile fake dacă tot nu au altă preocupare 😉

Mulțumesc totuși pentru compliment 😂

Mai bine de jumatate din anunturile tale au poze furate de pe internet si mai ai tupeul sa si comentezi? la cum te prezinti si cum lucrezi? la ce tepe dai?🤣

Crezi ca esti cea mai desteapta si toti ceilalti sunt niste idioti pe care ii prostesti cum ai tu chef din 2 cuvinte? crezi ca daca esti purtatoare de pizda detii adevarul absolut si toti ceilalti trebuie sa se inchine in fata ta si sa accepte tepe si mizerii fara sa comenteze? :)) 

Mai esti si obraznica si te mai si certi efectiv ca un tigan la usa cortului de fiecare data cand iti zice cineva ceva pe net sau in afara. 🤮

Daca erai o doamna eleganta asa cum te pretinzi 🤣 taceai din gura si remediai problemele pe care le raporteaza oamenii nu intrai aici sa incerci sa-ti dregi imaginea - culmea - aruncand cu rahat in toate partile.

Oricum, nu e treaba ta ce facem si discutam noi aici. Faptul ca ti s-a permis sa intri aici nu inseamna ca ti s-a dat liber la aruncat cu mizerii de femeie disperata in oameni. Nu ti s-a facut topic aici ca sa se dezbata ceva cu tine. Nu e tocmai o democratie. Vrei sa te tiganesti, tiganteste-te cu pestele sau cu de-alde de-aia de-ai tai.

Daca voiai sa aduci o contributie pur si simplu taceai sau intrai si te prezentai si spuneai ca situatia s-a schimbat (in bine)

Dar nu, tu a trebuit sa incepi sa faci scandal... asadar singura replica pe care o mai meriti si primesti: du-te-n plm de descreierata 🖕

<mic drop>

• Like 1

Posted (edited)

Vai de steaua ta mai băiatule! Încerci sa te dai mare domn acum🤣 mă faci să râd. Lasă că am citit eu comentariile tale și la alte femei, ești doar un papagal care dă din cioc, cu un vocabular oribil la fel ca și tine de altfel. Stai calm că nu mă impresionezi cu absolut nimic și ai grijă cu vorbele. Crede-mă pe cuvânt ca nu am nevoie de nici un pește, pentru a gandi el in locul meu. Ai gresit persoana baiatule! Sunt prea inteligenta și trecuta prin viață. Iar papagali că și tine am mai văzut. 

Chiar Știu sa fiu o doamnă și chiar am fost dar deja întreci orice măsură de tupeu jegos. Nu-i nimic, știu să mă comportament după fiecare caracter în parte

Așa că mai du-te naibii ! 

Niciodată în viața asta nu am sa tac în fața jegurilor ca și tine, cu toată domnia din lume. V-ați învățat sa jigniți femeile și ele sa tacă doar ca voi aveți o pl in pantaloni. Bai ma lași cu psihologia asta ieftină. Hai mai scutește-mă că îmi provoci scârbă! 

Edited by Alice2708

1 hour ago, Alice2708 said:

Încerci sa te dai mare domn acum

?! n-am pretins ca as fi un domn, si ca sa nu existe dubii legat de ce as fi sau ce pretind de informez: nu sunt un domn. Si daca esti asa inteligenta cum spui... cred ca iti poti imagina ce inseamna asta. Hai pa ca am spart destule minute pe boarfe anul asta!

Ferească Dumnezeu...aveți probleme grave la mansardă🤣🤣🤣 

Nu poți dormi noaptea liniștit de grija la anunțurile mele????

nu cred ca ar trebui sa o clasificam ca tepara doar pentru ca din 20 poze reale a scapat si vreo 2-3 luate de pe internet sau ca si a pus niste filtre. 

in schimb atitudinea ei aici cam lasa de dorit. dar sa fim sinceri si a unora dintre noi cand vine vorba de criticat de la distanta.

insa daca ati vizitat-o si ati plecat cu nervi.. atunci sa-si asume.

Lasa de dorit? Ce anume? Ca le răspund cu aceasi monedă? 

Imi cer tot eu scuze  ca nu știe lumea sa vorbească! Și mai sunt și ipocriți pe deasupra 

Nici nu ar trebui sa stau să-mi bat capul cu oamenii de genul, dar unii oameni chiar merita sa te cobori la nivelul lor și să-I atingi. Doar ca prea puțini realizează ceva când prostia este mare. 

Ceea ce spui tu acolo cu "lasă de dorit"...hai sa fim serioși! Eu am început??? Ar trebui sa tac în fața unor nesimtiri de genul????

16 minutes ago, elchacal2 said:

nu cred ca ar trebui sa o clasificam ca tepara doar pentru ca din 20 poze reale a scapat si vreo 2-3 luate de pe internet sau ca si a pus niste filtre. 

in schimb atitudinea ei aici cam lasa de dorit. dar sa fim sinceri si a unora dintre noi cand vine vorba de criticat de la distanta.

insa daca ati vizitat-o si ati plecat cu nervi.. atunci sa-si asume.

Um... sunt cam jumatate, nu chiar 2-3 :) dar ai dreptate atitudinea mea lasa foarte mult de dorit

8 minutes ago, Alice2708 said:

Lasa de dorit? Ce anume? Ca le răspund cu aceasi monedă? 

Imi cer tot eu scuze  ca nu știe lumea sa vorbească! Și mai sunt și ipocriți pe deasupra 

Nici nu ar trebui sa stau să-mi bat capul cu oamenii de genul, dar unii oameni chiar merita sa te cobori la nivelul lor și să-I atingi. Doar ca prea puțini realizează ceva când prostia este mare. 

Ceea ce spui tu acolo cu "lasă de dorit"...hai sa fim serioși! Eu am început??? Ar trebui sa tac în fața unor nesimtiri de genul????

taci fa ca esti turbata

vezi-ti de treaba ta adica de fraierit amarati pe acolo cat iti mai merge ca am eu asa un feeling ca teparelor ca tine o sa le dea tehnologia la muie in curand, o sa mai produceti voi 5 lei pentru bagat un litru de gazolina la peste, atat

Posted (edited)

Mai băiatule să-ți permiți să vorbești atunci când ai sa mă cunoști, nu doar în vise. Până atunci ciocul mic !!! Faci umbră degeaba pe acest site, sa nu îți spun altfel 😉 

Îți repet! Am citit comentariile tale de la multe femei și ești doar un nebun cu un caracter jalnic

MARȘ MĂ !!! 

Fă sa-i zici la neamul tau! 

Edited by Alice2708

1 minute ago, Alice2708 said:

Mai băiatule să-ți permiți să vorbești atunci când ai sa mă cunoști, nu doar în vise. Până atunci ciocul mic !!! Faci umbră degeaba pe acest site, sa nu îți spun altfel 😉 

Îți repet! Am citit comentariile tale de la multe femei și ești doar un nebun cu un caracter jalnic

ai citit o pula tu nu stii sa-ti citesti nici instructiunile de pe ovule

esti doar inca o tepara ca multe mii de alte tepare

• Like 1

Just now, Alice2708 said:

Du-te și împușcă-te că ești un fraier coclit

de ce? ma distrez atat de bine tarandu-mi pula pe taranci prostituate tepare jegoase si nebune! si pe pestii lor a propos!

În sfârșit ti-ai arătat adevărată față! Aici am si vrut sa ajung. La revedere!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

vezi poate ajungi mai bine pe la baie cu niste sapun, eventual mai da-te cu niste parfumuri de-alea de care zici tu ca ai gramada... dar daca nu ai sau le-ai vandut merge si cu deodorant de camera doar ca ustura putin la lindic

asta in ideea ca poate mai scapi de mirosul de nespalata

ca de mirosul de curva tepara nu scapi cu niciun parfum

Când vulpea nu ajunge la struguri

hahahahaahahahahaha tie nu prea iti urca sangele pana la ultimul etaj nu-i asa? 

lasa dracu' netul si forumurile si zicalele si cuvintele pe care nu le intelegi, vezi-ti mai bine de muls castraveti ca-mi crapa ecranul la cata prostie si disperare iese din tine

pe bune voi astia turbati asa cred ca aveti ceva gene de alta culoare sau alt numar de membre, nu te duce capul nici macar sa te gandesti dincolo de ecran sau de ziua de azi :) 

1 hour ago, făcăleț said:

dar ai dreptate atitudinea mea lasa foarte mult de dorit

Nu ma refeream neaparat la tine.
In general, noi consumatorii.
Si eu vorbesc in plus de multe ori.

In fine, daca nu era proasta asa… mergea fututa.