Popular Post Mihaela20 Posted December 5, 2025 Popular Post Share Posted December 5, 2025 Buna dragilor!! Ma numesc Mihaela, am 33 de ani, 1,70 , 68 de kg. Sanii sunt potriviti cupa (B),sunt o gazda primitoare, sunt vorbăreata, calmă, blândă, cu bun simt si cu cei 7 ani de-acasă si am rugămintea să fiu tratata cu același respect de care dau dovada . SERVICIILE MELE SUNT : SEX Oral cu sau fara prezervativ, in funcție de igiena SEX normal in diferite poziții, doar protejat. sarutari corporale finalizare corporala si orala masaj de relaxare mici fantezii in limita bunului simt PRETURILE: 150 cu CIM EXTRA 50 DE LEI (30 DE MIN) 250 (60 DE MIN).VA PUP Programari doar pe WhatsApp 0755251606 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post VelvetVortex Posted December 10, 2025 Popular Post Share Posted December 10, 2025 Am vizitat-o si eu pe Mihaela luna trecuta. Contact rapid pe whatsapp, raspunde prompt si la obiect, am primit meniul, adresa si confirmarea ca este disponibila la ora solicitata. I-am scris ca am ajuns mai devreme si mi-a raspuns rapid ca este libera si ma poate primi. Interactiunea cu ea a fost foarte relaxata, este vorbareata si stie sa se faca placuta. Locatia: Apartamentul OK, am primis prosop prosop curat si am gasit geluri de dus la baie. Actiunea: Am mers in dormitor unde am inceput cu un ON la alegerea mea, foarte bine executat, apoi am cerut sa schimbam in LOT (NP), unde ne-am acomodat si am trecut in misionar, unde ne-am simtit amandoi bine. Geme placut, se uda natural si te trage in ea cu pasiune. Este curata si nu am simtit mirosuri neplacute. Nu m-am simtit grabit deloc in timpul intalnirii. Halatul a fost 150 lei/30 min + 50 lei CIM (care nu s-a mai intamplat din cauza mea, dar mi-a dat mesaj ulterior si mi-a spus ca ramane datoare 50 lei - a vazut cat am lasat abia dupa ce am plecat). DTD ~30 minute. Pentru mine este de revenit la ora, vreau sa imi arate skilurile la oral. 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted December 10, 2025 Share Posted December 10, 2025 @Mihaela20, ti-am creat un topic in Disponibilitate unde poti sa postezi cind esti disponibila, poze noi, actualizari si ce mai vrei. Intre ce ore esti disponibila de obicei ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaela20 Posted December 11, 2025 Author Share Posted December 11, 2025 De la 11 la 19 zilnic .Mulțumesc! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rby.caz69 Posted December 18, 2025 Share Posted December 18, 2025 Ai lucrat și la Rin ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaela20 Posted December 31, 2025 Author Share Posted December 31, 2025 On 18.12.2025 at 12:04, rby.caz69 said: Ai lucrat și la Rin ? Nuuuu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaela20 Posted January 10 Author Share Posted January 10 Disponibila! Disponibila! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaela20 Posted January 11 Author Share Posted January 11 SERVICIILE MELE SUNT : SEX Oral cu sau fara prezervativ, in funcție de igiena SEX normal in diferite poziții, doar protejat. sarutari corporale finalizare corporala si orala masaj de relaxare mici fantezii in limita bunului simt PRETURILE: 150 cu CIM EXTRA 50 DE LEI (30 DE MIN) 250 (60 DE MIN).VA PUP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaela20 Posted Wednesday at 15:54 Author Share Posted Wednesday at 15:54 Disponibila! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts