Ad3la Posted December 1, 2025 Share Posted December 1, 2025 Bună dragilor Dati-mi voie să mă prezint ... Numele meu este Adela, sunt turcoaică , născută în Spania , sunt de 5 ani in țara voastră, am 29 de ani, 1.65 m, 49 kg. Sunt o fire sociabilă, amuzantă si plină de umor M-am gândit să ajung la voi in oraș cu rugămintea la câteva persoane care mi-au trecut pragul, bineînțeles daca mă primiți SERVICII: Sex oral (protejat sau neprotejat , in funcție de igienă) DEEPTHROAT (oral adânc depinde de mărime) Sex normal (protejat) 69 Masaj de relaxare pe masa de masaj (doar la oră) Fantezii Diferite poziții Sărutări corporale si mangaieri COB (Finalizare corporala) GFE FK extra 50 CIM (Finalizare orala) - 50 lei extra URO Activ 50 extra Masaj prostatic 50 extra HAND JOB FOOT FETISH SINGURĂ ÎN LOCAȚIE Anal Sex normal neprotejat Nu primesc in stare de ebrietate Nu primesc cu accesorii Nu primesc sub influența substanțelor Nu răspund la apeluri PRET : O finalizare - 200 1 ora - 400 lei (1-2 finalizări) Programări doar pe Whatsapp O zi frumoasă sa aveți Mulțumesc Vă pup! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuloiu Posted December 2, 2025 Share Posted December 2, 2025 @Ad3la, bine ai venit ! Am rugamintea sa nu mai postezi poze cu marcajele altor site-uri, le poti posta intai aici (noi nu adaugam automat marcaje) si apoi unde vrei tu, sau roaga un moderator, atunci cind postezi, sa le editeze. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ad3la Posted December 3, 2025 Author Share Posted December 3, 2025 Mulțumesc, nu am știut , am pus repede pozele... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts