monaxxx Posted November 13, 2025 Posted November 13, 2025 Bună dragii mei vă aștept la mine . Intrarea reconstrucției / baba Novac/ parklake . Ofer servicii de calitate, fără grabă , cu sărutări , mângâieri , 69 , diverse poziții , mici fantezi , masturbare , footfetish . 0762398017
monaxxx Posted November 21, 2025 Author Posted November 21, 2025 Bună dragii mei vă aștept în locația mea zona baba Novac- parklake . Sunt disponibilă între orele 12:00-02:00. Singură în locație. Bună ofer următoarele servicii: Oral pro/nepro Normal protejat! 69 Sex între sânii Sărutări Diverse poziții Mici fantezii ( footfetish ,facesetting) Preț : 150 lei o fin / 250 lei o ora Singură în locație Se poate face duș în locație ca să nu lungim discuțiile, nu fac reduceri, nu am servicii extra cost, nu accept cu bile, canamicină sau alte accesorii. Nu accept persoane dificile, puse pe ceartă, persoane figurante/ mofturoase! ofer servicii de calitate, fără grabă, ce vorbesc la telefon aia fac și în realitate, nu sunt genul cu cronometru pus și nici după 5 minute să zic hai gata. ofer respect și asta aștept înapoi, și îmi doresc să înțelegeți ca sunt momente în care poate mai trebuie să mai așteptați 5-10 minute când ajungeți, nu se sfârșește pământul în 10 minute . in fine, vă pup și vă aștept cu drag 4
monaxxx Posted November 27, 2025 Author Posted November 27, 2025 Disponibilă până la 02:00 noaptea. Vă aștept 2
monaxxx Posted December 2, 2025 Author Posted December 2, 2025 0762398017 Tel sau whatsapp Va rog să specificați in mesaj , până la ce ora va pot răspunde 1
monaxxx Posted December 12, 2025 Author Posted December 12, 2025 Disponibilă până la 02:00 noaptea. Vă aștept, pupiiii
Recommended Posts