EvaEvaEva69 Posted August 3, 2025 Posted August 3, 2025 Bună dimineața, iubitule… Astăzi ajung în Brașov și te aștept pentru momente pline de răsfăț și pasiune… Încep programul la ora 16:00, pe Strada 13 Decembrie nr. 123 Loc discret, atmosferă intimă, plăcere fără rețineri Sunt amanta ta perfectă, pregătită să te simt și să te fac să uiți de tot… Scrie-mi… te aștept EVA – Amanta perfectă 1.80 cm | 56 kg | Expertă în GFE Ofer OP/ON – în funcție de igienă Normal doar protejat Tarife: 300 lei / 30 min – 1 finalizare 500 lei / 60 min – 2 finalizări sau 1 finalizare + masaj de relaxareExtra: +50 Gfe +50 lei CIM NU fac hard NU accept minori, persoane în stare de ebrietate sau accesorii Programări doar pe WhatsApp Vă aștept cu poftă AMANTA PERFECTĂ – EVA
EcaEvaAmantaperdecta Posted Wednesday at 08:42 Posted Wednesday at 08:42 Bună, am pierdut accesul la mail am nevoie de puțin ajutor vă rog
Administrators steroidu Posted Wednesday at 09:12 Administrators Posted Wednesday at 09:12 28 minutes ago, EcaEvaAmantaperdecta said: am nevoie de puțin ajutor vă rog Cu ce te putem ajuta?
EcaEvaAmantaperdecta Posted Wednesday at 10:33 Posted Wednesday at 10:33 1 hour ago, steroidu said: Cu ce te putem ajuta? Cum pot recupera contul dacă am pierdut accesul la mail?
Administrators steroidu Posted Wednesday at 12:24 Administrators Posted Wednesday at 12:24 1 hour ago, EcaEvaAmantaperdecta said: am pierdut accesul la mail? noi de unde sa stim ca tu esti cine zici ca esti? sincer acum...
EcaEvaAmantaperdecta Posted Wednesday at 12:35 Posted Wednesday at 12:35 10 minutes ago, steroidu said: noi de unde sa stim ca tu esti cine zici ca esti? sincer acum... Ok, mulțumesc
Recommended Posts