Jump to content

Cristina PSE 0734528080 Constanța

fullspy
 Share

Recommended Posts

🌸 Oral p/n (în funcție de igienă)
🌸 Sex normal DOAR PROTEJAT în diferite poziții 
🌸 lins 🥚🥚 (epilat, curat, fără bube)
🌸 oral deep, umed, în funcție de mărime/grosime
🌸 masaj de relaxare/erotic ( DOAR LA ORĂ) 
🌸 GFE/ FK (în funcție decompatibilitate)
🌸 HANDJOB/FOOTJOB 🤲/ 🦶, 69
🌸COB (sâni, fund) 

🔥 Sărutari corporale, atingeri 
🔥 69

PREȚURI  SERVICII ORAL-NORMAL
Luni-Vineri 10:00-22:00

💶200 Ron finalizarea (30 minute)

💶400 Ron h(60minute)

DOMINARE, SOFT/HARD
PREȚURILE SUNT:   

💵 300 -30 de minute (o finalizare 💧
💵 600
-60 de minute (1/2 finalizări sau o finalizare/masaj)

SAMBATA-DUMINICA 500 h

Servicii EXTRA:
🌺 CIM  100 Ron
🌺 URO 100 Ron

DEPLASARE 700RON H

🙅‍♀️⛔🙅‍♀️  NU SE ACCEPTĂ/ OFERĂ 

Programările vor fi făcute doar pe WhatsApp iar în funcție de agenda, stabilim programarea! 
Confirmarea/ ANULAREA cu minim o oră înainte!

IMG_1925.jpeg.023446bbe4f0959692889bb3c37b6084.jpegIMG_1927.jpeg.c89faf5e7e145f9057d59f12dfa3b427.jpegIMG_1928.jpeg.216e8c06997a2dc91751a6bb8da62e75.jpegIMG_1926.jpeg.f5a86dc314de7f8ba3d9e035e9003678.jpeg

Wow, ce experiență misto cu această domnișoară! 

Contact facil pe wapp, întâlnire stabilită și respectată de ambele părți.

Ajuns în locație m-a întâmpinat foarte degajată, cu zâmbetul pe buze, o prima impresie foarte plăcută. 
Despre ea, arată foarte bine la corp, nu este slim însă este frumoasă la față, buzele augumentate, sânii mari ușor gravitați, fundul este piesa ei de rezistență.

Dupa ce m-a invitat la o țigară și am schimbat câteva cuvinte, am sesizat ca este foarte dezghețată, amuzantă, o companie foarte plăcută. 
Am mers la duș pentru refreshing, în baie tot ce este necesar: prosop curat, gel de duș, etc. 

M-a condus în sufragerie unde rula o muzică plăcută pe fundal, menită să te destinzi și să te relaxezi. 

Dupa ce am convenit asupra ostilităților, a început cu sărutări corporale, gesturi lascive urmat de un OP de senzație, cu foarte multă atenție la sateliți, salivă și DTPSE la nivel înalt, toate astea mi-a plăcut maxim și m-a trezit foarte repede, am gustat-o puțin în 69, păsărică de senzație, cu labii micuțe ( i-am și spus de ce am ales-o pe ea). 
Am trecut în NP unde am schimbat câteva poziții, păsărica de senzație, strâmtă , se umezește natural fără să aplice lubrifiant, de apreciat acest aspect în opinia mea. 
Am reușit să finalizez în doggy pe fondul gemetelor si îndemnul ei să o fut mai tare, unde m-am înfruptat la propriu din curul ei senzațional, nu aș fi dorit să finalizez ci sa mă bucur încontinuare de priveliște și plăcere, însă următorul client era deja pe drum, next time- 1 hour 😏

Halat: 200 lei

DTD: 30 minute 

GFE: ridicat, din toate punctele de vedere, nu am solicitat FK (nu am această preferință) însă am primit un pupic nevinovat și o îmbrățișare la plecare. 

• Like 1
  • Thanks 1