Jump to content

Andrada Dudesti 0753568448

azamantes2077

Recommended Posts

Am fost azi. Cum o fac mereu, fără așteptări. Și am rămas plăcut surprins.

Comunicat pe wapp, lejer.

Locația, printre cele mai bune de pana acum, ai tot ce ai nevoie. Ca punct de reper, este in apropiere de metrou Dristor. (Nu intru în detalii, pentru că nu mă duc la vizionat apartamente, pe mine mă interesează femeia și să mă simt bine.) La modul, avea un semn cu home pe masă și 4 scaune, acum la pus langa. (Aberații de genul)

P.S:

-patul nu mai scârțâie, la reparat.

-poza este din locație, cine o vizitează, o să-și dea seama.

Andrada, o fată brunetă, glumeață, tânără, mie personal îmi place, foarte simpatică. Da, a slăbit ceva kg, dar pentru mine, nu-i un lucru deranjant și nu mi se pare totuși că "atârnă pe brațe și coapse"

Nu m-am simțit grăbit, am stat la țigară și la început și in pauză. Am discutat diferite subiecte. Mi-a înmânat prosop curat de cand am ajuns, chiar dacă făcusem de acasă, nu mă deranjează niciodată încă unul sau un refresh macar.

Am stat 1h - 300, ON plăcut (fara DT, nu poate, pentru mine asta nu-i un minus, daca stii sa faci O cum trebuie si ea stie), NP, doggy si misionar. A doua oară n-am mai reușit, dar nu din vina ei, eram eu obosit și nu prea mai aveam nici timp. Dar am apreciat ca a incercat totuși. N-am incercat nimic extra, dar probabil data viitoare.

M-a intrebat cum/ce imi place/prefer. Am apreciat, dar mie mi-a placut asa mai natural/de la sine.

Deci nu prea am ce să reproșez. Eu mai revin, voi faceți ce doriți.

Menționez că așa s a comportat cu mine, dar cum mereu specific că nu mă cred un "special", sunt foarte sigur că dacă te comporți cu ea cum trebuie în general să te comporți cu o femeie și nu te duci cu cerințe absurde și nu dai ca si surdul în clopot, ca nu-i o păpușă gonflabilă. O să fie o experiență plăcută.

Nu este pentru fani PSE. Daca este ceva chimie, mai degraba GFE.

Poate își face cont și aici. Și mersi @azamantes2077 ,fără postarea asta, prea curând nu cred că aș fi știut de domnișoară. Din ce am înțeles n-are anunț pe Publi, ci doar în partea cealaltă.

Nu mi a spus nimic mie personal, doar am observat că nu a mai răspuns.

Indisponibilă o perioadă. Nu a specificat o dată anume cănd se întoarce.

A anunțat în partea cealaltă, aparent. Și a zis că anunță ea când se întoarce.

• Futuloiu changed the title to Andrada 0753568448
  • 3 weeks later...
  • steroidu changed the title to Andrada Dudesti 0753568448