Torq Posted May 9 Share Posted May 9 SEX NORMAL PROTEJAT (niciodată neprotejat) SEX ORAL MASAJ DE RELAXARE / EROTIC( doar la ora) DUȘ ASISTAT MÂNGÂIERI / SĂRUTARI PE CORP HANDJOB TENTE DE DEEP SOFT ( nu accept impinsde cap , tras de par) CUNNILINGUS / ANNILINGUS (pasiv) DIFERITE POZIȚII precum „69” Tarifele mele sunt: O finalizare - 200 de lei O oră -450 leiServicii extraFootfetish -extra 50 leiDus impreuna- extra 50 lei 300 de lei sclavie sexuală lovituri,scuipat și prostata masaj 500 ora prostata masaj,umilință,sclavie, vorbe urate, masaj erotic, penetrare,uro, scato, sclavie sexuală ,maltratare Fără mila la durerea provocata..fără limite dacă vei dori să fii sclavul meu…fără pic de empatie..foarte strictă și reticienta.. Dacă am omis ceva ma puteți întreba 0734322675 1,61 / 45 kg 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radu2 Posted May 11 Share Posted May 11 Am vizitat. Locatia e vis-a-vis de KFC Unirii, posibil sa se mute. Pentru connaisseurs, e apartamentul cu pat cu leduri. Curatel, nu e o locatie de lux dar merge. Cateva geluri de dus, apa de gura, prosoape curate. Fata e cea din poze (tind sa cred), are multe tatuaje pe care le ascunde in poze ca sa nu aiba scandal acasa. La față e acceptabila, la corp e țiplă (slim, silicoane care stau bine pe ea, pedichiura frumoasa, labute si glezne fine, bazin ingust, minionă, anus frumos, fara hemoroizi). Poate mici probleme cu tenul, dar nimic major. Fata e profi - nu e pentru GFE, etc - agreezi ce vrei sa faci cu ea si aia face (daca e pe meniu). Inteleg ca a lucrat mai multi ani in Belgia, Olanda, etc. Am platit 300 RON pentru 30 de minute de sex oral (face doar protejat) si cateva fetish-uri. Am stat exact 30 de minute (a fost punctuala, am fost punctual), din care vreo 20 de minute de actiune si 10 minute de chit-chat si tigari. Proportia dintre vorbe si servicii a venit cumva normal, nu m-am simtit grabit. O experienta corecta pentru mine. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radu2 Posted July 5 Share Posted July 5 Acum pe Nasaud 77, tel 0763910100 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts